- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.501
canom mutsuz
özelden konuştumdu geçen hafta
gelmek istemiyor haklı
aman aman yaaa
valla çok üzüldüm ühüüüü
bana özel yapmıştı acılııı
gül gibi tarhanam gitti
ben asla yabancıdan alıp yiyememde mıncırılıo die
tarhanasız kaldım zannumca
ben bi bakiim yengeme varsa arakliim biraz daha
canım bende tarhanayı İzmire gittiğimde Ege Üniversitesi Ziraat fakültesi doğal ürünler reyonunda almıştım çok güzel...göndereyim sana be canım yada el misafir ol yapayım
Valla bizde yemek yok yine...artık anneler ne gönderirse
offf offffff ya elmakurdum topik işini sen çözersin bence..sen nereye biz oraya ....
çocuk diye diye daha çok strese giriyorum ben va daha çok içesim gelyor benim yok bırakamam ben anca öğrenirsem bebik olduğunu öyle bırakırım heralde
ahh bu sigara geçen bi tanıdık anlattı kız kardeşi 30 yaşında evlendi sigara içiyodu bir iki ay sonra hamile kaldı hiç bırakmamaış sigarayı azaltmamış bile hamileliği süresince içmiş hatta doğuma gittiğinde bile içmiş
ahh bu sigara geçen bi tanıdık anlattı kız kardeşi 30 yaşında evlendi sigara içiyodu bir iki ay sonra hamile kaldı hiç bırakmamaış sigarayı azaltmamış bile hamileliği süresince içmiş hatta doğuma gittiğinde bile içmiş
haklısın valla alıştımalıştın sen tembelliğe mistral hanımmmmmmmmmmm
yemek yap vitaminli vitaminli
lazım size :)
Gı geçen ayki durumlarımıza baktım.Biz geçen ayda yazmışız seninle bu ateş basma olayını.
bencede günah yaa şimdi sorun olmasada ilerde bebekte sorun olabilir allah korusun bende hamile olduğumu öğrensem içmem heralde büyük konuşmayayım ama
haklısın valla alıştım
cnm hala kendimi çok yogun hissediyorum. aslında psikolojik sanırım cnm hiç birşey yapmak istemiyor. Allahtan annemler yemek falan getirip eve koyuyolar sağolsunlar..zaten işten geç çıkıyorum evimde uzak eve varmam 9 oluyo. annemlerde olmasa valla halim harap.
bencede günah yaa şimdi sorun olmasada ilerde bebekte sorun olabilir allah korusun bende hamile olduğumu öğrensem içmem heralde büyük konuşmayayım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?