Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

canım bende tarhanayı İzmire gittiğimde Ege Üniversitesi Ziraat fakültesi doğal ürünler reyonunda almıştım çok güzel...göndereyim sana be canım yada el misafir ol yapayım

bende bu akşam etli bulgur pilavı, yeşik mercimek yemeği, cacık ve tatlı olarakta revani var..malum kociş yarın sperm testi verecek

çocuk diye diye daha çok strese giriyorum ben va daha çok içesim gelyor benim yok bırakamam ben anca öğrenirsem bebik olduğunu öyle bırakırım heralde

ahh bu sigara geçen bi tanıdık anlattı kız kardeşi 30 yaşında evlendi sigara içiyodu bir iki ay sonra hamile kaldı hiç bırakmamaış sigarayı azaltmamış bile hamileliği süresince içmiş hatta doğuma gittiğinde bile içmiş

ya kusura bakmayında ben böylesine çüşş derim.olurmu ya sen küçük bebeği niye zehirliyorsun..olmaz ya iyi bi annneye yakıştırmam

bende bi oha derim yani
o kadarı da GÜNAH
çıkar o bebekten
ablam da içti bırakamadı resmen aş eriodu
şimdi 7 yaşında kızı
4 yaşından beri astımla uraşıo
anne karnında maruz kaldığı sigaradan dedi dr

keşke yaz olsa
sebzeler daha bool daha lezzetli
kışın ıspanak kereviz fasülye
eşim bile bay geldi dedi yani haklı adamcağız
bende bi yeşil mercimek yapayım bu hafta
hayattaki ennnn sevdiğim yemektir

Gı geçen ayki durumlarımıza baktım.Biz geçen ayda yazmışız seninle bu ateş basma olayını.

alıştın sen tembelliğe mistral hanımmmmmmmmmmm
yemek yap vitaminli vitaminli
lazım size :)
haklısın valla alıştım

cnm hala kendimi çok yogun hissediyorum. aslında psikolojik sanırım cnm hiç birşey yapmak istemiyor. Allahtan annemler yemek falan getirip eve koyuyolar sağolsunlar..zaten işten geç çıkıyorum evimde uzak eve varmam 9 oluyo. annemlerde olmasa valla halim harap.

bencede günah yaa şimdi sorun olmasada ilerde bebekte sorun olabilir allah korusun bende hamile olduğumu öğrensem içmem heralde büyük konuşmayayım ama

ev yemeği yiyosan bişi olmaz yaaa
yapsınlar boşverrrrrrrrr

bencede günah yaa şimdi sorun olmasada ilerde bebekte sorun olabilir allah korusun bende hamile olduğumu öğrensem içmem heralde büyük konuşmayayım ama

İçmezssin merak etme.
Hem içgüdüsel,hemde miğden almaz.
Ben kızıma hamişken içmedim.
12 yaşında yanında da içmeyiz aslaaaaa
Zaten bırakcaz,hem kızımıza örnek olmamız lazım.
Sigarayı bırakmamızı en çok o istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…