- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #14.441
bak sigara içe içe dişlerin yamulmuşyeter içmeyin didimmmmm:76:
Craftcim sende özel mesaj kutuna bak artık yarım saat oldu la
bide sigara içmezsek nice olur halimizzzzz 150 kg gezerim ortada mazallah
cvp verdim
işteyim kızımmmmmmmmmm bakamıom ha deyince
gülmeee kıskanmalı bişiler yapma sen de ye şikulata sende ye şikulata sigarayı bırakmazsan allah sana bebik vermez kendı canına acımayana bı can daha vermem derse nediycez bebişim he? Bıde boyle dusunun bakem. Rabbımın emanetı la hor kullanmayın.
negüzel bırakmış işte canım.keşke bende bırakabilsem eşimde içiyor çok zor bizim bırakmamız .hamileliğide engelliyor yani yinede içiyozeşim tam 14 sene sonra sigarayı bıraltı kızlar ne zaman benim test pozitif çıktı o gün sigarayı bıraktı
kızım içide çok söylemiştim bırakmamıştı bu daha mı kıymetli ne yolarım valla onu kızımın pabucunu dama atarsa o benim ilk gözağrım
negüzel bırakmış işte canım.keşke bende bırakabilsem eşimde içiyor çok zor bizim bırakmamız .hamileliğide engelliyor yani yinede içiyoz
testmi yapsam acaba???
eşim tam 14 sene sonra sigarayı bıraltı kızlar ne zaman benim test pozitif çıktı o gün sigarayı bıraktı
kızım içide çok söylemiştim bırakmamıştı bu daha mı kıymetli ne yolarım valla onu kızımın pabucunu dama atarsa o benim ilk gözağrım
ben 6 ay hiç içmedimm ağzıma bile sürmedim çoıcuk için ama baktım olacağı yok geldiler sağdan soldan tekrar başladım:96::96::96::96::96::97::97::97:
merhaba kızlar ben pek yazamıyom adet öncesi sendromu yaşıyorum o yüzden yani.iki günüm geçti ama karnım ağrıyor olcam biliyorum.stresten oldu belkide.
çocuk diye diye daha çok strese giriyorum ben va daha çok içesim gelyor benim yok bırakamam ben anca öğrenirsem bebik olduğunu öyle bırakırım heralde
bende hiç ihtimal vermiyorum işte onun için yapmıycam ama beklemekte çok zor gerçekten
Bende geçen ay 2.gün geciktim.
Gittim kan testi verdim eve geldim 2.saat sonra regli oldum.
Hıh bişey değil test parama yandım.
bende hiç ihtimal vermiyorum işte onun için yapmıycam ama beklemekte çok zor gerçekten
aynenn bende öyle canımmm ne zaman hamile kalırım o zaman bırakırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?