Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

eşim tam 14 sene sonra sigarayı bıraltı kızlar ne zaman benim test pozitif çıktı o gün sigarayı bıraktı
kızım içide çok söylemiştim bırakmamıştı bu daha mı kıymetli ne yolarım valla onu kızımın pabucunu dama atarsa o benim ilk gözağrım

merhaba kızlar ben pek yazamıyom adet öncesi sendromu yaşıyorum o yüzden yani.iki günüm geçti ama karnım ağrıyor olcam biliyorum.stresten oldu belkide.

negüzel bırakmış işte canım.keşke bende bırakabilsem eşimde içiyor çok zor bizim bırakmamız .hamileliğide engelliyor yani yinede içiyoz

negüzel bırakmış işte canım.keşke bende bırakabilsem eşimde içiyor çok zor bizim bırakmamız .hamileliğide engelliyor yani yinede içiyoz

ben 6 ay hiç içmedimm ağzıma bile sürmedim çoıcuk için ama baktım olacağı yok geldiler sağdan soldan tekrar başladım:96::96::96::96::96::97::97::97:

Bizimkide kızıma hamişken bırakmadı.
Eşim alkollü içecek sektöründe dolayısı ile arada içkide alır.
Onuda bıraktı,şimdide sigara.
Sanırım ikinciler daha kıymetli.

ben 6 ay hiç içmedimm ağzıma bile sürmedim çoıcuk için ama baktım olacağı yok geldiler sağdan soldan tekrar başladım:96::96::96::96::96::97::97::97:

çocuk diye diye daha çok strese giriyorum ben va daha çok içesim gelyor benim yok bırakamam ben anca öğrenirsem bebik olduğunu öyle bırakırım heralde

merhaba kızlar ben pek yazamıyom adet öncesi sendromu yaşıyorum o yüzden yani.iki günüm geçti ama karnım ağrıyor olcam biliyorum.stresten oldu belkide.

Bende geçen ay 2.gün geciktim.
Gittim kan testi verdim eve geldim 2.saat sonra regli oldum.
Hıh bişey değil test parama yandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…