- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.441
canom bnmde bu ay öyle oldu ilk defa adet belirtilerim olmadan adet oldum ve birden aktı gitti yavaş yavaş gelmedi vede 5 buçuk gün sürerdi pazar oldum salı kesildi???????test vardı yaptım duramadım kocam saçmalama dedi hatta,negatif çıktı ama içimde rahatladı şüpheden kurtulum,senn içinde hayırlısı
merhaba kızlar...Dün itibari ile Ekim ayından ümidimi kestim.boshayallersmile Bu ay olduğu gibi bir geçikme olmazsa 17 Kasım adet günüm.listeye ekleyebilirmisiniz benide
Bu ayki topikden hepimizin hamile çıkması dileğiyle... :CüvCüv: Amin :Saruboceq:
Hepinize sevgiler...
kızlar bişey sorucem,yumurtlama döneminde sizdede sivilcelenme oluyomu normalmi yanı?kistim adetle gitmişti ama tekrarladımı dıye korkmaya başladım?
Bende normalde sivilcelenme olmaz Ama klomenle yumurtladığımdan beri o dönemlerde sivilce bastı beni de .Ama ilaç olmasada bazı bayanlarda adet döneminde olduğunu biliyorum.
Kızlae bugün evlilik yıldönümüm ....Bebek düşünmücem bugün..Hem şimdi bebek olsaydı başbaşa kutlayamayacaktık değil mi?
zemuszemus
hmm belkıde yumurtladıgıma işarettir yaa kötü düşünmek ıstemıyorumm
gecen ayda sıvılcem cok cıkmıstı kistim vardı adetle erıdı ama tekrarlamasından korkuyorummNesi kötü ki anlamadım?
tebriklerr bebeksiz son yıldönümünüz olsun inşallaha.s.
elma kurdu 1. çocugun kaç yasınsda kaç sene ara verdin??*
Kızlae bugün evlilik yıldönümüm ....Bebek düşünmücem bugün..Hem şimdi bebek olsaydı başbaşa kutlayamayacaktık değil mi?
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?