Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

doğru söylüyosunuz arkadaşlar beklemem gerek sanırım ama bışeyı merak edıyorum yumurtlama günü ilişkıye gırıp hamile kalsamda ilacın bebeğe etki etmesi için çok erken bi zaman değilmi

anlayamadım hayatımda ilk kez oldu böyle birşey bende şüphelendim sağol

merhaba kızlar...Dün itibari ile Ekim ayından ümidimi kestim.boshayallersmile Bu ay olduğu gibi bir geçikme olmazsa 17 Kasım adet günüm.listeye ekleyebilirmisiniz benide
Bu ayki topikden hepimizin hamile çıkması dileğiyle... :CüvCüv: Amin :Saruboceq:
Hepinize sevgiler...

arkadaşlarr...benim kasım 5 diye söylemiştim regli günümü onu 4 KASIM olarak düzeltebilirmisiniz...

inşallah canım...dört gözle bekliyorum kaydirigubbakcemileeyvahedigeldismile

Ekim Topiği yavaş Yavaş Kaydı burayaaa( çok üzülüyorummmmm yawss inş. aralıkta hiç kimse yer almaz

kızlar bişey sorucem,yumurtlama döneminde sizdede sivilcelenme oluyomu normalmi yanı?kistim adetle gitmişti ama tekrarladımı dıye korkmaya başladım?

kızlar bişey sorucem,yumurtlama döneminde sizdede sivilcelenme oluyomu normalmi yanı?kistim adetle gitmişti ama tekrarladımı dıye korkmaya başladım?

Bende normalde sivilcelenme olmaz Ama klomenle yumurtladığımdan beri o dönemlerde sivilce bastı beni de .Ama ilaç olmasada bazı bayanlarda adet döneminde olduğunu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…