Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

günaydın kızlarr
bende bugün soğan kürüne başladım ibrahim saraçoğlu pek iddialı konuşuyo bakalım belki bu sebep olrda bu ay hamile kalrımm inşallahhhhhhhhhhh

Günaydın kızlar. Bende pokahontas arkadaşımın peşinden takılıp geldim:)

beklenen adet tarihim; 5 Kasım; ama 2'si gibi olabilirim. İnşallah olmam tabii

Umarım bu ay herkesin melekleri göbeğine düşeropuyorumnanaktan

günaydın canım hoşgeldin,inşallah kırmızıları görmezsin de bize güzel haberler verirsin.sen ne kadar zamandır deniyorsun?

günaydın canım hoşgeldin,inşallah kırmızıları görmezsin de bize güzel haberler verirsin.sen ne kadar zamandır deniyorsun?

Hoşbuldum canım olumunekankayizsmile

Amin, hepimiz inşallah. Benim ilk ayım canım kaydirigubbakcemile5 Ama ilk ve son olsun istiyorum tabii.

Sen ne kadardır deniyorsun?

Hoşbuldum canım olumunekankayizsmile

Amin, hepimiz inşallah. Benim ilk ayım canım kaydirigubbakcemile5 Ama ilk ve son olsun istiyorum tabii.

Sen ne kadardır deniyorsun?

inş. istediğin gibi olur canım,çünkü zaman geçtikçe stres daha da artıyor.benim 5.ci denemem oldu şimdi bekliyorum tarihimi.hayırlısı neyse o olacak inş.

Hayırlısı canım. Belirtiler var mı peki?:CüvCüv:

valla canım ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiçbirşey yok diyebilirim.adet olacağım zaman 10 gün önceden göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok ağrı olurdu.şimdi ne şişlik var ne ağrı.ama hamilelik içinde şu belirti var diyemem.nötr belirti yani:)

Benim yaklaşık 1 haftadır midem kötü; ama psikolojik olabilir tabiikaydirigubbakcemile3
Göğüslerimde şişti, dokunamıyorum :sinifsinif:
Arada da kasık ağrılarım oluyor; ama bu kadar erkenden belli etmez herhalde kendini değil mi? Zaten ilk denemede hemen umutlanmak istemiyorum boshayallersmile

selina benimde 5 .denemem olacak...aylar geçtikçe insanın sinirleri bozlmaya baslıyor

evet canım baktım stres olunca olmuyor.ilk 4 denememde ilişkiden sora yattığım süre boyunca hep bebek olcakmı acaba tutundumu fln fln düşünüyordum sürekli.bu denememizde hiç düşünmeden uyudum.öyle yarım saat fln değil sabaha kadar yattım.nasip dedim rabbim isterse verecek istemezse bekle diyecek.herşeyi oluruna bıraktım doğrusu.ben stresliyken bebek olsa o ne kadar sağlıklı olabilir ki bunları düşündüm.

canım herkesin bünyesinde farklılık gösteriyor.zaten adetten 10 gün öncesinde olduysa olmuştur bebek.yani tutunmak için yolculuğunda oluyormuş.bazı insanlar 10 gün önceden belirtileri görebilip hatta test yapınca pozitif görebiliyor,bazı insanlardada hiç belirti olmuyor adeti 10 gün geçene kadar negatif olup kanda çıkıyor.bazılarıda hemen günü geçtiği ilk anda öğreniyor.bünye meselesi olduğu için kesin konuşmak yanlış olur.mide bulantısının psikolojik olarak çabuk etkilenip olabileceği düşüncesindeyim.ona fazla dayanma bence,inş. hamilesindir zamanı gelincede güzel haberi duyarsın canım.

İnşallah canım.

Daha önce başımdan bir gebelik geçti. Onda gebe olduğumu bilmediğim için pek anlamaıştım neler olup bittiğini ve adetimin üzerinden 14 gün geçtikten sonra test yapmıştım. Bunda da sürekli vücudumu dinlemek istemiyorum gerçi kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar;
Aramıza yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum. a.s.
Umarım Kasım ayı hepimize uğur getirir.
:Saruboceq:

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler kaydirigubbakcemile2
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :hulya:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri

KASIM 1 Kasım bayanseyma tuma sumak melisdeniz
2 Kasım masal_naz nazlisah sevdam 31 irm83
3 Kasım mistral su_su fatos38 elmakurdumusun gulden79 afr lachennn HAVALIKIZ
4 Kasım ffilizz pokahontas beklemede acemiera feyzanaz
5 Kasım pamuksel _chocolate_ oranje Arina
6 Kasım serap bilbey hpollyanna katre_inur
7 Kasım mevr
8 Kasım ESMA-22 sinemeren semenya
9 Kasım mannak nurun yavuzguray0757 ensarnaz GurbetGuzeli
10 Kasım poti EsLem medicalsecreter cerenimo
11 Kasım 12 Kasım YeniHayat SSBULUTUM GulsahS
13 Kasım soddos canom_14
14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 gamze81 zeynep kahvekolik
15 Kasım gıda_pınar Mavipembebeyaz Funda89 DELISI
16 Kasım keramos
17 Kasım missbon komagene zeynepim1987
18 Kasım mihracee
19 Kasım hbyrm gnl84 er_ca
20 Kasım 21 Kasım 22 Kasım 23 Kasım 24 Kasım 25 Kasım 26 Kasım 27 Kasım 28 Kasım 29 Kasım 30 Kasım

TOPLAM : 64 KİŞİ

evet canım kesinlikle dinleme kendini.oluruna bırak en azından daha az stres olursun.peki gebelik başımdan geçti demişsin?nasıl sonuçlandı?

Günaydın canım. İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…