Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

evet canım kesinlikle dinleme kendini.oluruna bırak en azından daha az stres olursun.peki gebelik başımdan geçti demişsin?nasıl sonuçlandı?

Ben gebe olduğumu bilmediğim için, ilaç kullandım ve gebelikte yapılmayacak birkaç şeyde tabii. Kalp atımlarını dinlemek için çağırdı doktor ve maalesef bebek oluşmamış. Boş gebelik geçirdim :gitme: Öğrendikten 3-4 gün sonra da kürtaj oldum zaten boshayallersmile

Kızlar;
Ekim ayında şu ana kadarki gelişen tabloda
14 Gebelik :CüvCüv:
2 Düşük :teselli:

İnşallah bu sayı Kasımda çok daha yüksek olucak
:Saruboceq:

Selamlar sevgili yoldaşlarım güzel güneşli bir İstanbul günü gibi içimizinde güneşi sıcak olur inşallah. Sabahtan beridir dayanılmaz bir kasık ağrım var sağ tarafım komple felç gibi sağ yumoşumun çatlaması fena olur her zaman benimde Allahım yüzümüze tez zamanda güler inşallah.

geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın.ama zaten gebelik olsada aklında hep soru işareti olacakmış yaptıklarının zararının olup olmayacağı konusunda.herşeyin hayırlısı neticede bi sorunun yok sağlığın yerinde ve hamile kalmak için bi engelin yok.inş. rabbim çok bekletmeden nasip eder.

Tatlım senin tickerın yok,ne aşamadasın?

Öyle canım. Zaten doktoruma da söylemiştim. O da eğer sağlıksız bir gebelikse o zaten seni bırakır demişti ve neticede de öyle oldu. Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

günaydın kıslar benim bu ay adetim 4 gün sürdü 3 gün normal kanama 4.gün hafif kahverengi lekelenme oldu acaba üstüne görüyor olabilirmiyim??

Canım ben ovulasyondan çıkmama 1 gün kaldı. Ticker'dan anladığım kadarıyla senin geçmiş sanırım ovulasyonun değilmi? O zamanda çalışmaya devam edecek miyiz sempatiksalakcinni

onun tickerı ovulasyonu göstermiyo,adete 14 gün kala ovulasyona girmiş demek oluyo.o yeni başlıyo yani:) şuanda belki çalışıyosa diye ben cevap verem dedim:roflol:

kızlar bugün yumurtlama günüm vajinal ilaç kullanıyorum doktor ilaçlar bitene kadar ilişki yok dedi ama bugünü nasıl kaçırayım ilacımı gece yatarken alıyorum acaba arada kaçak yapsam bişey olurmu

bence dr dediğine uymalısın belki bu şekilde hamile kalırsa allah korusun ilaçlar bebege de etki edebilir bence bekle tedavin bitsin için rahatça çalışmalara basla...

canım önce sağlık sonra bebek.bence kaçamak yapma doktorun gerekseydi yumurtlama gününde alma ilişkiye gir derdi.zaten ilişkiye girsen ertesi gün yine alıcaksın ilaç dediğin vajinal fitil sanırım.oda gebelik olasılığında kullanılmayan bişey yani ertesi gün kullanman sakıncalı olur.o fitillerde düzenli kullanıldığında işe yarıyor.bence kaytarma ilaçların bitsin sora denersin.yoksa bi dahaki aya geçmemiş olacağı için 1 ay daha ara vermek zorunda kalırsın ilaça tekrar başlatır doktor.

günaydın kıslar benim bu ay adetim 4 gün sürdü 3 gün normal kanama 4.gün hafif kahverengi lekelenme oldu acaba üstüne görüyor olabilirmiyim??

canom bnmde bu ay öyle oldu ilk defa adet belirtilerim olmadan adet oldum ve birden aktı gitti yavaş yavaş gelmedi vede 5 buçuk gün sürerdi pazar oldum salı kesildi???????test vardı yaptım duramadım kocam saçmalama dedi hatta,negatif çıktı ama içimde rahatladı şüpheden kurtulum,senn içinde hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…