- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.421
evet canım kesinlikle dinleme kendini.oluruna bırak en azından daha az stres olursun.peki gebelik başımdan geçti demişsin?nasıl sonuçlandı?
anam sen nırden cıhtın kayıp kızzzzzzzzz ne edın ne eddın canıkommmm
Ben gebe olduğumu bilmediğim için, ilaç kullandım ve gebelikte yapılmayacak birkaç şeyde tabii. Kalp atımlarını dinlemek için çağırdı doktor ve maalesef bebek oluşmamış. Boş gebelik geçirdim :gitme: Öğrendikten 3-4 gün sonra da kürtaj oldum zaten boshayallersmile
hoşgeldin elmakurdum nasılsın_?
Selamlar sevgili yoldaşlarım güzel güneşli bir İstanbul günü gibi içimizinde güneşi sıcak olur inşallah. Sabahtan beridir dayanılmaz bir kasık ağrım var sağ tarafım komple felç gibi sağ yumoşumun çatlaması fena olur her zaman benimde Allahım yüzümüze tez zamanda güler inşallah.
geçmiş olsun canım rabbim tekrar yaşatmasın.ama zaten gebelik olsada aklında hep soru işareti olacakmış yaptıklarının zararının olup olmayacağı konusunda.herşeyin hayırlısı neticede bi sorunun yok sağlığın yerinde ve hamile kalmak için bi engelin yok.inş. rabbim çok bekletmeden nasip eder.
Teşekkür ederim tatlım iyiyim ovulasyondayım.Çalışmaya devam :hulya: aklinialirimsmile
Teşekkür ederim tatlım iyiyim ovulasyondayım.Çalışmaya devam :hulya: aklinialirimsmile
Tatlım senin tickerın yok,ne aşamadasın?
Canım ben ovulasyondan çıkmama 1 gün kaldı. Ticker'dan anladığım kadarıyla senin geçmiş sanırım ovulasyonun değilmi? O zamanda çalışmaya devam edecek miyiz sempatiksalakcinni
allah iyilik versin canım,çalış çalış allah boş duranı sevmez.belüne kuvvet ne yiyip ne içiyon gız?
onun tickerı ovulasyonu göstermiyo,adete 14 gün kala ovulasyona girmiş demek oluyo.o yeni başlıyo yani:) şuanda belki çalışıyosa diye ben cevap verem dedim:roflol:
kızlar bugün yumurtlama günüm vajinal ilaç kullanıyorum doktor ilaçlar bitene kadar ilişki yok dedi ama bugünü nasıl kaçırayım ilacımı gece yatarken alıyorum acaba arada kaçak yapsam bişey olurmu
kızlar bugün yumurtlama günüm vajinal ilaç kullanıyorum doktor ilaçlar bitene kadar ilişki yok dedi ama bugünü nasıl kaçırayım ilacımı gece yatarken alıyorum acaba arada kaçak yapsam bişey olurmu
günaydın kıslar benim bu ay adetim 4 gün sürdü 3 gün normal kanama 4.gün hafif kahverengi lekelenme oldu acaba üstüne görüyor olabilirmiyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?