- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.501
hoşbulduk coksagol arabnıza aldıgınız için kızlar teşekkürler 30ekım oda olursam tabı pkoyum belli olmuyor yanı
Çılgın kızlar ben geldim huuuuuuuuuuuu
nitttiniz ben yoğukene
cnm bu ay şansa bırakmıyorum bazı şeylerde yaptım bakalım hayırlısı reglimin 15. günümdeyim şuan.boshayallersmile
Tatlişim burası Kasım topiği,biz ekimde kırmızı kartı yedik ve buradayız.Sen Ekim topiğine gir Gurbet ablaya ismini yazdır dilersen
canım inşallah kan testin pozitif çıkar, ama dedimya nadiren geç pozitifleşebiliyor geç yumurtladıysan. bir arkadaşımında öyle olmuştu, adet günü kan testi yaptırdı negatif çıktı, sonra adeti geçti 4-5gün sonra tekrar yaptı pozitifti. hiçbir zaman umudunu kaybetmemen lazım, sonunda hayal kırıklığı olsa bile. sağlıklı olalım yeteryerimseniben
bekliyorum hayırlı haberlerini:1hug:
kısaca kendımden bahsedeyım belkı benım durumumda olna arkadaşlar vardır aranızda adet düzensizliği sorunu yasıyordum evlenmeden once hep dogum kontrol hapı kullandım diana35 evlendım 2yıl oldu bu acak ayında doktor agittim yine adet düzensizliğ için doktorum bana polikistik over oldugumu söylediçocuk için tedavi olmam gerekebilirmş.bizde hemen tedaviye başlıyaylım dedık 2yıllık evliyim ve 23yaşındayım 2kez yumurta takıbı yapıldı ama yumurtlama olmadı biri farlutalla hasta oldum birinde yine farluytal ve klomen sabah akşam kullandım yine yumurta takıbı yine yumurtlama yok doktorum iğneye başlayalım dedi rahim filmi ve eşimden test istedi rahim filmi temiz çıktı tüpler acık eşimde sorun cıktı varkosel eşim daha yeni amelıyta oldu 1,5ay oluyorr.sonra doktorum bana 3ay dogum kontrol hapı kullan gel dedı geçen gün gittim baktı direk bana aşılama dedı eşim degerleri düşükmüş bende amelıyat oldu dedım amelıyat olsada deger fazla yükselmez dedı bende ve eşimde sorun oldugu için direk aşılama dedi.eşimin amelıyattan sonrakı sonuclarınıd akasımın sonund ayaptrıcaz .ama eşim aşılamaya olumlu bakmıyor ben bosunamı amelıyat oldum diyodoktorum 30ekımde adet olmassa test yap sonra farlutala başla adetin 2,gün gel aşılam içöin klomen falan vercem dedi ama ben gidemiycem galıbaa eşim kendı doktrouyla goruscekmıs napcam bilmiyoırum.biraz uzun oldu galıba özür dilerim cok canım sıkkıyor içimi döktüm size
elmakurdu yanlıs görmediysem topicimizde belirti konusulmuş yıne yasaklamıştık haniiiiiiiiiii?
elmakurdu yanlıs görmediysem topicimizde belirti konusulmuş yıne yasaklamıştık haniiiiiiiiiii?
Sanırım benım yazdıklarımı kast ettınız.
Benım boyle bır yasaktan haberım yoktu.
Kusura bakmayın.
canım alternatif tıp bölümüne baktınmı, kürler var yaptınmı hiç? hem senin için hem eşin için
slm kıslar
özledim valla sizi.
işe alışamadım daha sabah 8 aksam 5 sonra yemek bulaşık derken pilim bitiyor. eski çalışma sistemine göre bu yıl daha ağır geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?