Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kızlar iyiki varsınız bu topiklerde dertleşmek o kadar rahatlatıyorki insanı

kızlar bana akıl verin lütfen bugün yumurtlama günüm aynı zamanda vajinal fitilimin son günü çalışma yapsammı acaba bu günü kaçırmak istemiyorum

kısaca kendımden bahsedeyım belkı benım durumumda olna arkadaşlar vardır aranızda adet düzensizliği sorunu yasıyordum evlenmeden once hep dogum kontrol hapı kullandım diana35 evlendım 2yıl oldu bu acak ayında doktor agittim yine adet düzensizliğ için doktorum bana polikistik over oldugumu söylediçocuk için tedavi olmam gerekebilirmş.bizde hemen tedaviye başlıyaylım dedık 2yıllık evliyim ve 23yaşındayım 2kez yumurta takıbı yapıldı ama yumurtlama olmadı biri farlutalla hasta oldum birinde yine farluytal ve klomen sabah akşam kullandım yine yumurta takıbı yine yumurtlama yok doktorum iğneye başlayalım dedi rahim filmi ve eşimden test istedi rahim filmi temiz çıktı tüpler acık eşimde sorun cıktı varkosel eşim daha yeni amelıyta oldu 1,5ay oluyorr.sonra doktorum bana 3ay dogum kontrol hapı kullan gel dedı geçen gün gittim baktı direk bana aşılama dedı eşim degerleri düşükmüş bende amelıyat oldu dedım amelıyat olsada deger fazla yükselmez dedı bende ve eşimde sorun oldugu için direk aşılama dedi.eşimin amelıyattan sonrakı sonuclarınıd akasımın sonund ayaptrıcaz .ama eşim aşılamaya olumlu bakmıyor ben bosunamı amelıyat oldum diyo doktorum 30ekımde adet olmassa test yap sonra farlutala başla adetin 2,gün gel aşılam içöin klomen falan vercem dedi ama ben gidemiycem galıbaa eşim kendı doktrouyla goruscekmıs napcam bilmiyoırum.biraz uzun oldu galıba özür dilerim cok canım sıkkıyor içimi döktüm size

ınsallah pozıtıf cıkar.
Dedıgım gıbı yarın kan testını yaptırıp,
Cumartesı en gec pazar ıdrar testını yaptıracagım.
Tabı o zamana dek regl olmazsam (ınsallah)
sonucu paylasacagım burada.

Ben bu ay ıcın hıc umıtlenmedım, kendıme ıkı ay zaman tanıdım.
Hamıle kalacagım zamana dek bu ıkı ay hıc bıtmeyecek.
Rabbım dıleyen herkese versın.

bende ekimde yedim kartı 3ekim diğer adet tarihimde belli degil çıkayımmı şimdi bu topikten

canım alternatif tıp bölümüne baktınmı, kürler var yaptınmı hiç? hem senin için hem eşin için

slm kıslar
özledim valla sizi.
işe alışamadım daha sabah 8 aksam 5 sonra yemek bulaşık derken pilim bitiyor. eski çalışma sistemine göre bu yıl daha ağır geldi.

arkadaşlar dün bi topikte okudum hamile kalabilmek için 41 tane hurmaya 41 tane meryem suresi okutulup eşlerle beraber yeniyormuş sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…