Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

sayı 20 mılyondu hareketlı %20falanmıydı oyleydı galıbaa morfolojı 0bılmem bendede pko varya onun için dedı doktor galıbaa bilmiyorum be diyorumkı bu isim nerden takıldı diyee tabı yaa evet o topikteydım ama uzun süre bakmadım o topiğe bende eger adetim düzene girerse clearkolay hamılelık mönütörü alcam bide preseedle alcam bakalım hakkımızda hayırlısı canım

kızlar ben kafa dağıtmak için pilatese başladım ooohhhhhh iiiii geldi valaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ewet canım adetim çok sancılı ve geç oldu ama hep sancılı olurdu ama öncesinde batmalar ve ağrı oldu ama çok şiddetli değildir yıllar önce kist tedavisi oldum ben uzun seneler bu yüzden tekrar olmasından korkuyorum evet adet oldum bitince gidicem doktora ama korkuyorum tekrar kist var diycek die eyvahedigeldismile

slm kızlar daha önce söylemiştim ya adetim 3 gün sürdü diye bu akşam çalışma olacaktı ama 2 gün aradan sonra şimdi tekrar kanama başladı normalmi korkmaya başladım benneyvahedigeldismilet

bende dün başladım bugunde topum geldi tavsiye ederim süperr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende top felan vardıda üşeniyordum anca bugün başlayabildim canım yoksa bebiş belirti diye kafayı takmıştım iyice çoook iyi oldu inş.devam ederim

bende top felan vardıda üşeniyordum anca bugün başlayabildim canım yoksa bebiş belirti diye kafayı takmıştım iyice çoook iyi oldu inş.devam ederim

evet insanı rahataltıyor valla ben dıkkatlı yapcam doktorum buay 30kadar bekle belkı hamılesındır demişti hiç sanmıyorumama bakalım hayırlısı

slm kızlar daha önce söylemiştim ya adetim 3 gün sürdü diye bu akşam çalışma olacaktı ama 2 gün aradan sonra şimdi tekrar kanama başladı normalmi korkmaya başladım benneyvahedigeldismilet

canım daha günün dolmamıştır ya ondandır korkma bence bende de öyle olur 3 gün olur bişey gelmez sonra kanama olur az az 6 yada 7 güne tamamlaması gerekirmiş ya tabi kişiden kişiye değişiyor o günler birde onunla kafanı meşgul etme canımsositososito

bu adetim digerlerine hiç benzemiyor ne agrım nede sancım oldu aşırı mide bulantısı ve baş dönmesi var 3 gün sürmesi ve sonra kıpkırmızı renkte gelmesi endişelendirdi beni araştırıyorum ama bişey bulamadım bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

sinavi verdim geldim gacilarrrrrrr bundan sonra beraber insallah Allah gercek sinavda kazananlardan eylesin bizleriiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…