- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.541
cnm hoşgeldin a.s.
slm kıslar
özledim valla sizi.
işe alışamadım daha sabah 8 aksam 5 sonra yemek bulaşık derken pilim bitiyor. eski çalışma sistemine göre bu yıl daha ağır geldi.
kızlar bana akıl verin lütfen bugün yumurtlama günüm aynı zamanda vajinal fitilimin son günü çalışma yapsammı acaba bu günü kaçırmak istemiyorum
hoşbulduk cnm,bu arada galiba günlerimiz senle aynı yanlış bakmadıysam:)
Bence önce çalış sonrada fitilini koy.
cnm sen benden bir gün öncesin.hakkımızda hayırlısı inşallahh:Saruboceq:
Ekledim senide tatlım.1.Kasım hoşgeldin.
ecrıncım esının sayı ve hareketlılık nasıldı pekı.ya nıye yukselmesın .bak varıkosel topıgınde senı gormustum sanırım.orda okumussundur cok kısı hamıle kalmıs.ınsallah bızde kalıcaz.oyle dusunme.krıshazel arkadasın esının ılerı hareket % 0 ve morfolojıde % 0 yada 1 di.hamıle kaldı bu ay.rabbım buyuk.bırde preseed alın bence ecrın.cunku krıshazel ve bırcok arkadas preseedle hamıle kaldı.son gunlerde cok okudum preseedle hamıle kalanları.ben aldım ama elıme ulasmadı 40 gun oldu.bıkac gun once paramı gerı ıade ettıler.sımdı bırdaha almayı dusunuyorum
kızlar ben kafa dağıtmak için pilatese başladım ooohhhhhh iiiii geldi valaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
zeynepim 87 hemen kıst oldugunu nerden dusundun.onceden kıstın varmıydı hıc.kıst sanırım cok sıddetlı agrı yapıyor yanı hemen oyle batmayla kıst olmuyordur bence.dr. a gıdıp yumurta takıbı yaptrdınmı yada bı muayene olsaydın bellı olurdu .batmalar genelde hamılelıkte oluyormus.ama sen adet olmussun sanırım
bende dün başladım bugunde topum geldi tavsiye ederim süperr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bende top felan vardıda üşeniyordum anca bugün başlayabildim canım yoksa bebiş belirti diye kafayı takmıştım iyice çoook iyi oldu inş.devam ederim
slm kızlar daha önce söylemiştim ya adetim 3 gün sürdü diye bu akşam çalışma olacaktı ama 2 gün aradan sonra şimdi tekrar kanama başladı normalmi korkmaya başladım benneyvahedigeldismilet
canım daha günün dolmamıştır ya ondandır korkma bence bende de öyle olur 3 gün olur bişey gelmez sonra kanama olur az az 6 yada 7 güne tamamlaması gerekirmiş ya tabi kişiden kişiye değişiyor o günler birde onunla kafanı meşgul etme canımsositososito
sinavi verdim geldim gacilarrrrrrr bundan sonra beraber insallah Allah gercek sinavda kazananlardan eylesin bizleriiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?