- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.521
benim yazdıklarımdanmı bahsediyorsunuz eger öyleyse cıkarım topikten
Sanırım benım yazdıklarımı kast ettınız.
Benım boyle bır yasaktan haberım yoktu.
Kusura bakmayın.
canım 1 yıllık evlıyım 2 aydır ıstıyoruz bebiş.tedavı olmadım daha ama ocak ayına kadar olmassa ocak ayında gıdıcem doktora artık.sen nekadarlık evlısın feyzacım nekadardır beklıyosun bebişini.işte 2 gun daha geçsin oyle test yapıcam ama belim şuan bıle olucek gıbı ağrıyo bu belirti olabılırmı acaba.sen test yaptınmı peki
Kızlar alınmayın hemen.
Biz Medicalle geçen ay Ekim topiğinde berağberdik ve günümüz yaklaştıkça sürekli belirtilerden konuştuk ve havaya girdik haliyle.Sonra kırmızıyı görünce hüsran tabi.O yüzden bu ay kasmadan ve belirti,erken test konuşmadan rahat davranacaktık.O yüzden o şekilde yazmış
bende ekimde yedim kartı 3ekim diğer adet tarihimde belli degil çıkayımmı şimdi bu topikten
Kızlar alınmayın hemen.
Biz Medicalle geçen ay Ekim topiğinde berağberdik ve günümüz yaklaştıkça sürekli belirtilerden konuştuk ve havaya girdik haliyle.Sonra kırmızıyı görünce hüsran tabi.O yüzden bu ay kasmadan ve belirti,erken test konuşmadan rahat davranacaktık.O yüzden o şekilde yazmış
slm kızlar.topıgınız hayırlşı olsun.gobeklerınız bebeklerle dolsun ınsallah.bende umutsuz ve yorgun bır yolcuyum bu yolda.8. denememız bu ay.esım 3.5 ay once varıkoselden amelıyat oldu.bende bı problem cıkmadı.adetım duzenlı.rahım fılmı bıle cektrdım ama bısı yok.esımın morfolojı %2 idi amelıyat oncesı.test ıcın 4. ayın dolmasını beklıyoruz.2 hafta sonra test yaptrcaz bakalım spermler ne alemde.suan ıcın bısı olmadı daha.bende hazıran-temmuz agustos ıcın topık acmıstım.ordakı hemen hemen butun arkadaslarım hamıle kaldı.kendı topıgım bır bana ugurlu gelmedı :)) belkı bu topık ugur getırır
ya ama bana yardımcı olucak kimse yokmu
Yok tatlım çıkma o zaman zaten tam net tarihin yok.Ben seni 1 Kasıma yazayım istersen.
canım o havaya bende baya girmiştim ama belirti konuşmadanda olmaz ki.herkes bişeylerini anlatmak paylaşmak istiyor haliyle başka kimle nerde konuşulur anlatılırki bunlar.burası bizlerin paylaşım yeri:hulya: bizimde günümüz yaklaşsın açıkçası ben sana soracamsempatiksalakcinni ne belirtilerin var diyee.çatlarım ben söylemezsem sormazsam:roflol:
nasıl belirti ben anlamadım yasak olan ne?CADIARZU
Kızlar alınmayın hemen.
canım o havaya bende baya girmiştim ama belirti konuşmadanda olmaz ki.herkes bişeylerini anlatmak paylaşmak istiyor haliyle başka kimle nerde konuşulur anlatılırki bunlar.burası bizlerin paylaşım yeri:hulya: bizimde günümüz yaklaşsın açıkçası ben sana soracamsempatiksalakcinni ne belirtilerin var diyee.çatlarım ben söylemezsem sormazsam:roflol:
Yorumlardan sonra, yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım.
Kendımce hamıle olmaktan suphe ettım dıyeyım.
Alınmak degıl benımkı, kural varsa uyayım manasında yazdım.
Kurala uyarım, fakat manasız bır kural gıbı geldı bana.
Burada herkes bır heyecan yasıyor ve bunu paylasma geregı goruyor.
selam kızlar nasılsınız,arada bir girip okuyorum sizi ama ne zamandır yazamadım,tabi geçen aydan moraller de bozuk..ama bu ay rahatım ne hikmetse kısmet herşey..inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız hep beraber:)
teşekkür ederim canım sagol kaydirigubbakcemile5 yaz canım 1kasım yazz saten belli olmuyor tarıh yok bende kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?