Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

slm kızlar.topıgınız hayırlşı olsun.gobeklerınız bebeklerle dolsun ınsallah.bende umutsuz ve yorgun bır yolcuyum bu yolda.8. denememız bu ay.esım 3.5 ay once varıkoselden amelıyat oldu.bende bı problem cıkmadı.adetım duzenlı.rahım fılmı bıle cektrdım ama bısı yok.esımın morfolojı %2 idi amelıyat oncesı.test ıcın 4. ayın dolmasını beklıyoruz.2 hafta sonra test yaptrcaz bakalım spermler ne alemde.suan ıcın bısı olmadı daha.bende hazıran-temmuz agustos ıcın topık acmıstım.ordakı hemen hemen butun arkadaslarım hamıle kaldı.kendı topıgım bır bana ugurlu gelmedı :)) belkı bu topık ugur getırır

benim yazdıklarımdanmı bahsediyorsunuz eger öyleyse cıkarım topikten

Sanırım benım yazdıklarımı kast ettınız.
Benım boyle bır yasaktan haberım yoktu.
Kusura bakmayın.

Kızlar alınmayın hemen.
Biz Medicalle geçen ay Ekim topiğinde berağberdik ve günümüz yaklaştıkça sürekli belirtilerden konuştuk ve havaya girdik haliyle.Sonra kırmızıyı görünce hüsran tabi.O yüzden bu ay kasmadan ve belirti,erken test konuşmadan rahat davranacaktık.O yüzden o şekilde yazmış

zeynepim 87 hemen kıst oldugunu nerden dusundun.onceden kıstın varmıydı hıc.kıst sanırım cok sıddetlı agrı yapıyor yanı hemen oyle batmayla kıst olmuyordur bence.dr. a gıdıp yumurta takıbı yaptrdınmı yada bı muayene olsaydın bellı olurdu .batmalar genelde hamılelıkte oluyormus.ama sen adet olmussun sanırım

bende 1.5 senelik evliyim canım...7 aydır tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...çatlatma iğnesi falan vurunuyorum...bu ayda kalamazsam rahim filmi istedi dr...tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...çünkü normal şartlarda yumurtalarım çok iyi gelişiyo çatlıyo ama yine kalamıyorum...hadi bakalım hayırlısın olsun inş.hhamilesindir...

benim bu topikte olmamda sakınca varmıı çıkayımmı anlamadım

canım o havaya bende baya girmiştim ama belirti konuşmadanda olmaz ki.herkes bişeylerini anlatmak paylaşmak istiyor haliyle başka kimle nerde konuşulur anlatılırki bunlar.burası bizlerin paylaşım yeri:hulya: bizimde günümüz yaklaşsın açıkçası ben sana soracamsempatiksalakcinni ne belirtilerin var diyee.çatlarım ben söylemezsem sormazsam:roflol:

inş.güzel sonuclar alırsın canım bizdee morfolojı %0dı bizde kasım sonı test yapcaz ama doktroum fazla yükse olmaz dedı aşılama dedı bakalım nolcak

haklısın cnaım insan dertleşmek istiyorrr ama kımseye bişey anlatılmıyor iştee malesef

nasıl belirti ben anlamadım yasak olan ne?CADIARZU

Yorumlardan sonra, yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım.
Kendımce hamıle olmaktan suphe ettım dıyeyım.

Alınmak degıl benımkı, kural varsa uyayım manasında yazdım.
Kurala uyarım, fakat manasız bır kural gıbı geldı bana.
Burada herkes bır heyecan yasıyor ve bunu paylasma geregı goruyor.

Elbetteki paylaşıcaz canım her ne kadar konuşmayalım desekte olmaz.İnsan her an ayrı duygular yaşıyor içimde biriktirecek halim yok.Fakat bu topikte birşey farkettim hepimiz çok hassas ve alıngan olabiliyoruz zaman,zaman.Mesela çok kişinin gönlünü almak için özel mesaj atmışlığım var,oysaki kimseyi kırmam.Sorusuna cevap alamayan,yada mesajı arada kaynayan gibi :teselli:

Kızlar bende zaman,zaman gergin ve alıngan oluyorum öyle anlarda hemen topiği kaynatıp kafa dağıtmaya çalışıyorum en güzeli bu benim için.Bamya,gecelik derken bir bakıyorum rahatlamışım.Neşenizi kaybetmeyin.

selam kızlar nasılsınız,arada bir girip okuyorum sizi ama ne zamandır yazamadım,tabi geçen aydan moraller de bozuk..ama bu ay rahatım ne hikmetse kısmet herşey..inşallah bu ay güzel sonuçlar alırız hep beraber:)

ecrıncım esının sayı ve hareketlılık nasıldı pekı.ya nıye yukselmesın .bak varıkosel topıgınde senı gormustum sanırım.orda okumussundur cok kısı hamıle kalmıs.ınsallah bızde kalıcaz.oyle dusunme.krıshazel arkadasın esının ılerı hareket % 0 ve morfolojıde % 0 yada 1 di.hamıle kaldı bu ay.rabbım buyuk.bırde preseed alın bence ecrın.cunku krıshazel ve bırcok arkadas preseedle hamıle kaldı.son gunlerde cok okudum preseedle hamıle kalanları.ben aldım ama elıme ulasmadı 40 gun oldu.bıkac gun once paramı gerı ıade ettıler.sımdı bırdaha almayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…