Ekim ayında kırmızı kart görüp kasım ayını umutla bekleyenler buradan birlikte devam

kişisel algılama angel cım
genel bi yorumdu
bu liste olayını alınganlık yapıp küsüp gidenimiz çok oldu :)

Evet haklısın birde bazen sanki kendi streslerini bizden çıkarmaya çalışanlar var.
Ben burda topik açıp liste yapıyorsam bunu birlikte güzel vakit geçirip paylaşımda bulunalım diye yapıyorum.
Kimseyi kırmadan herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum ama bunu sanki ben onların maaşlı çalışanıymışım gibi algılayıp öyle davranan çok oldu.
Oysa bende stresli oluyorum benimde hem özel hayatımda hemde bebek için sorunlarım var.
Ama bunu kimseye maal etmiyorum aksine burada daha çok neşelenip stres atıyorum.

bastan bı oku bakım neresını begenedıgımı şıp die anlarsın sen akıllı kızsın yaparsın :66:

o mesajda sana laf attığımı unutmuşum sorryyy :)
ben bi meyhane modundayım yahu
sabahtan beri sıla dinliorum
iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüzeeee
bundandır böyle dibe vuruşumuzzzzzzzzzzzzz

o mesajda sana laf attığımı unutmuşum sorryyy :)
ben bi meyhane modundayım yahu
sabahtan beri sıla dinliorum
iki satırlık adamları musallat ettik ömrümüzeeee
bundandır böyle dibe vuruşumuzzzzzzzzzzzzz

Ah,ah gı crafty sen şimdi ona buna sorup duruyon ya bende sana sorcam nirde oturuyodun sen bakim?
Ben senin resmini görmedim dimiiii
Anlat bakem kendini biraz.

:1:

Evet kızlar Ekim ayında kırmızıyı gördük diye üzülmeyin.
Kasım ayında umutlarımızı yeşertmeye devam ediyoruz.

KIRMIZI : Bu ay regli olup,umutlarını Aralık ayında yeşertmeye devam edenler :72:
TURUNCU : Ay içinde 2.kez regli olup çok çalışması gerekenler :6:
MAVİ : KASIM ayının hamiş ANNE leri :nazar::49:

KASIM 1 Kasım bayanseyma:nazar::49: 2 Kasım sevdam31:nazar::49: 3 Kasım mistral:14: elmakurdumusun:72: 4 Kasım pokahontas:72: beklemede:72: feyzanaz:72: oranje:nazar::49: 5 Kasım pamuksel:nazar: Arina:nazar: 6 Kasım hpollyanna:72: katre_inur:nazar::49: 7 Kasım mevr :72: sedis:nazar::49: 8 Kasım semenya :nazar::49: melike_ecesuu:nazar::49: 9 Kasım mannak:72: nurun:72: yavuzguray0757:72: ensarnaz:72: GurbetGuzeli:72: nhn1:72: haykolik:72: 10 Kasım poti:72: EsLem:72: medicalsecreter :72: cerenimo:72: 11 Kasım Defhne :nazar::49: 12 Kasım SSBULUTUM:72: GulsahS
13 Kasım soddos canom_14:14: 14 Kasım tırtılkurabiye feryad sevdalinka06 :72: zeynep:72: kahvekolik:72: elaa_79
15 Kasım gıda_pınar :72: Mavipembebeyaz Funda89:72: DELISI neslin83 duruşah
16 Kasım keramos :nazar::49: inar80
17 Kasım missbon komagene:72: zeynepim1987 butka:72: 18 Kasım mihracee:72: miniciik UMURSAMA:72: 19 Kasım hbyrm :72: gnl84:nazar::49: er_ca:nazar::49: dt_noxeee:nazar::49: dondom
20 Kasım tannsel :72: bianka kekula gamze81:72: dosthane:72: 21 Kasım pptya87
22 Kasım 23 Kasım şeker-leblebi:72: Seda42:72: SeLiNa23
24 Kasım Lachesis:72: 25 Kasım polanegri:72: crafty:72: 26 Kasım tgba87:72: ecrin87:6: 27 Kasım aysglbrkn:6: CARMENNN miray15
28 Kasım oglak75:nazar::49: Sumak:72: gulden79:6: nisan81:72: 29 Kasım drgks HAVALIKIZ:6: su_su:6: 30 Kasım irm83:6: izmirlizuzu:6:

TOPLAM : 97-14(SİLİNEN) = 84 KİŞİ
TURUNCU : 7 KİŞİ
KIRMIZI : 39 KİŞİ
MAVİ : 15 KİŞİ

Ah,ah gı crafty sen şimdi ona buna sorup duruyon ya bende sana sorcam nirde oturuyodun sen bakim?
Ben senin resmini görmedim dimiiii
Anlat bakem kendini biraz.

:1:

şişlide oturuorum sahip :)
İK uzmanıyım
evliyim 4 sene bitti
28 yaşındayım
daha ne anlatem söle :)
fotoyu mail atiim mi koymiim ortalık yerlere :)
yada koyyim kaldıriim
ama medi de koysun banane :)

Kızlar dün iğnemi oldum yine ve tüm gece belimin ağrısından uyuyamadım.Ateş bastı bi de ...3. ayımda vücet alışacağına daha fazla tepki göstermeye başladı...

şişlide oturuorum sahip :)
İK uzmanıyım
evliyim 4 sene bitti
28 yaşındayım
daha ne anlatem söle :)
fotoyu mail atiim mi koymiim ortalık yerlere :)
yada koyyim kaldıriim
ama medi de koysun banane :)

Anam Şişli demi oturuyon,çok geliyom oraya.
Evet medical de koysun ben onuda görmedim.

Kızlar dün iğnemi oldum yine ve tüm gece belimin ağrısından uyuyamadım.Ateş bastı bi de ...3. ayımda vücet alışacağına daha fazla tepki göstermeye başladı...

Geçmiş olsun canım.
Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah.
Bir an evvel bebişi kucağına alırsın.
:nazar:

Son düzenleme:
Back
X