Aaaa ben hatırlıyorum omu işte fez aldığım kadın sonra olmuştu dimi ben öyle okudum o zaman ona tutunmuştum her abuk subuk hareket ettiğimde.Transferden birkaç gün sonra halaya giren ve üç tur atan bir arkadaş vardı, başlık açmıştı bir şey olur mu diye. Queen işte yaarol modelimiz o olmalı kesinlikle
Sende gel peşimizden ama bak yarı yolda bırakmak yok biziSana da yapcam damycim bekliyorum sırada güzel haberlerini
Karnıma ağrılar girdi gülmektenGrubun giriş kapısını sirkeli suyla silelim, palo santo yakalım bi de adaçayı yakalım tamamdır bu iş
Söylüyorum da hiç oralı değiller valla duruyolar öyleSende gel peşimizden ama bak yarı yolda bırakmak yok bizisöyle mercimeğine sıkı sıkı tutun bana de
Senin bugün 3. Gün mü 4. Gün mü? Az kaldıSöylüyorum da hiç oralı değiller valla duruyolar öyleBiraz da hareket suni mayalalarım hayde
T + 3 ve bugün . Yarın işe başlıcam artık da bişiy fark etmiyo remote çalışıyorum çok yoğın olur da inşallah kafam dağılırSenin bugün 3. Gün mü 4. Gün mü? Az kaldıderken düzelttim cuma transferin vardı.
Benim T+14 1500 ken çift kese göründü sizinde öyle olabilirT +13 mesela bende 1400 gelmisti canim senin ihtimal daha fazla yaa cok heyecanlıyım hemen perşembe öğlen olsun
Bende bende bendeeSana da yapcam damycim bekliyorum sırada güzel haberlerini
Ayy insallahh cok mutluyum olurummBenim T+14 1500 ken çift kese göründü sizinde öyle olabilir
Bende T+16 da göründü ancak kesenin biri çok küçüktü diğerine göre bir sonraki muayenede belli olacak durumu ama benim değerlerim tam 2 katlıyordu 2 günde daha fazla değildi artışAyy insallahh cok mutluyum olurummperşembe günü randevum var görebiliriz dimii ? O degeri pazar sabah gorduk elhamdülillah
Hmm benimde 17.gün olacak. Peki karından mi yoksa vajinal mi gozukmustu ? Benimki 2 kattan fazla cikti iki verdiğimde de 2.3-2.5 arasindaydiBende T+16 da göründü ancak kesenin biri çok küçüktü diğerine göre bir sonraki muayenede belli olacak durumu ama benim değerlerim tam 2 katlıyordu 2 günde daha fazla değildi artış
Vajinal muayneydi.Toparlama ihtimali var tabi ama kayboladabilirmiş bir çok yorum okudum her ihtimal mevcut ama şükür diğer embriyom çok iyi durumdaydı.Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra malesef çok zaman var dahaHmm benimde 17.gün olacak. Peki karından mi yoksa vajinal mi gozukmustu ? Benimki 2 kattan fazla cikti iki verdiğimde de 2.3-2.5 arasindaydi
Peki geriden gelen toparlayabiliyor muymuş? Bir sonraki kontrolu ne zamana verdiler ?
Rabbım gönlündekini versin sanaVajinal muayneydi.Toparlama ihtimali var tabi ama kayboladabilirmiş bir çok yorum okudum her ihtimal mevcut ama şükür diğer embriyom çok iyi durumdaydı.Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra malesef çok zaman var daha
Vay vay vay burda bir ikiz bebek varHmm benimde 17.gün olacak. Peki karından mi yoksa vajinal mi gozukmustu ? Benimki 2 kattan fazla cikti iki verdiğimde de 2.3-2.5 arasindaydi
Peki geriden gelen toparlayabiliyor muymuş? Bir sonraki kontrolu ne zamana verdiler ?
Doğal transfer ne ya? Nolur bilen biri bana anlatsın. Chatgbt sorabilirim evet ama insan ağzından duymak istiyorum bunun cevabını. Diğerinden farkı nedir sizce? Yok ben dikkat etmedim sanırım hiç bir şeye. Çok heyecanlıydım zaten ve çok bilgisiz transferimi oldum aklım başıma geldi resmenTüp bebek konusunun en hareketli grubuna selamlardoğal transfer ile ilerleyeceğim. Transfer öncesinde mutlaka dikkat ettiğiniz şeyler var mıdır?
Oy bana doktor bunu deseydi ben pazartesi başka doktora kesin giderdim. Günler geceler geçmezdi banaVajinal muayneydi.Toparlama ihtimali var tabi ama kayboladabilirmiş bir çok yorum okudum her ihtimal mevcut ama şükür diğer embriyom çok iyi durumdaydı.Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra malesef çok zaman var daha
Şöyle benim dueumum sebepsiz infertilite, adetlerim düzenli. Böyle durumlarda doğal döngü içerisinde doktor topladığı yumurtayı yumurtlama dönemi+3 ya da +5 de transfer ediyor. Doktorum önerdi, benim de çok bildiğim yöntem değildi. Hormon desteği olmayacak yani işin özeti treansfer öncesiDoğal transfer ne ya? Nolur bilen biri bana anlatsın. Chatgbt sorabilirim evet ama insan ağzından duymak istiyorum bunun cevabını. Diğerinden farkı nedir sizce? Yok ben dikkat etmedim sanırım hiç bir şeye. Çok heyecanlıydım zaten ve çok bilgisiz transferimi oldum aklım başıma geldi resmen
Gitmemek için zor duruyorum zatenOy bana doktor bunu deseydi ben pazartesi başka doktora kesin giderdim. Günler geceler geçmezdi banadayanabilme gücünüze hayran kaldım şuan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?