Canım benim hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz suan herkes senim iyiliğin için diyor ben de kaygı düzeyi yüksek bi insanım ama törpülemeye çalışıyorum kendimi. Maalesef süreçte kullanılan ilaçlar da bizi duygusal ve alıngan yapıyor. Kontrol edemeyeceğimiz seyler için endise duyarsak işimiz daha da zorlaşır. Ben de gün içinde bazen kendimi ağlarken buluyorum. Beklemek sürecin belirsizliği buna itiyor bizi. Umarım hepimiz çabalarımıza değen sonuçlar alalım sonra da bu günlerimize gülüp geçelim. Amin“Evet, sizin gibi çok güzel insanlar tanıdım. Hele bir tanesi çok özel; iğnesini bile paylaştı, Allah razı olsun. Onun sayesinde çok özel kişilerle tanıştım. Ama çok hassas bir dönemdeyim. Sorduğum sorulara kaba cevap veren veya empati kuramayan kişiler yüzünden dün hep ağladım. Bugün bile gözümden yaş geldi. Zaten hormonlar üst seviyede olduğu için moralim bozuldu.”
Aynen benimde oran aynı bakalım siz bi çarşamba gidin de ön prova olsunn bizeBana da aynı şeyi söyledi. Tek bebeğin en üstü, ikiz gebeliğin en alt seviyesi. Çünkü 2 katı değil 2.36 ve 2,50 katı artış var o yüzden. Nasip inşallah. Gönlümüze göre sağlıkla hayırla versin Rabbim inşallah
Teşekkür ederim canım cevabın içinBenim de ilk 3-4 gun hic belirti yoktu evde dinlenme halinde oldugum surecte. T+4 te ucaga bindim baska sehire gittim, cok zorlamadan aktif sayilabilecek dusuk de olsa tempolu bir hafta gecirdim. Hafif batmalar hissettim, bazi gunler sifir enerjiye dustum bazi gunler gayet full enerjiydim. Herkesin de dedigi gibi vucut farkli tepkiler veriyor.
T+10 da silik çizgi gordum
Bugun T+12 de kan testi 294 geldi
Moralini yuksek tut, surece ve vücuduna guven
Ayy bende perşembe gunu belli olur diye bekliyordum yaa bir sonraki haftaya mi kalacak o zamanGörmedi ama haftaya kesinleşir o şimdiden birsey diyemem dedi
O neydi gızÖncelikle bi maşallahinizi alırımBen bugün birsey yaptım sağlık ocağı yanında çalıştığım için Bi merak ettim gittim kan verdim 3 ekimde transfer olmuştum 2 adet embriyo 5.gün
Bugün transferin 17 günü. 10 Ekim 154 12 Ekim 333 çıkmıştı bugün 7956 ikiz olabilir mi ya
İnş sağlıkla kolaylıkla olsuninşallah sabretmeye çalışacağım diğerinde idrarda çıktı çok sevindim değerim düşük çıktı kimyasal oldu çok üzüldüm direkt kanda değeri görmek daha sağlıklı bu defa yüzüm güler inşallah
Yok kalmaz benceAyy bende perşembe gunu belli olur diye bekliyordum yaa bir sonraki haftaya mi kalacak o zaman
Yaa gerçekten mi olur mu ki lütfen olsunO neydi gızMaşallah mük mük bir değer Olabilitesi cok yüksek ikizler
Ayy hadi ya inşallah. Ben cok merak ediyorum her sey yolunda mı kaç kişiler iceri de diyeYok kalmaz bence
İnşallah canım inşallaahYaa gerçekten mi olur mu ki lütfen olsun
Amin inşallahCanım benim hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz suan herkes senim iyiliğin için diyor ben de kaygı düzeyi yüksek bi insanım ama törpülemeye çalışıyorum kendimi. Maalesef süreçte kullanılan ilaçlar da bizi duygusal ve alıngan yapıyor. Kontrol edemeyeceğimiz seyler için endise duyarsak işimiz daha da zorlaşır. Ben de gün içinde bazen kendimi ağlarken buluyorum. Beklemek sürecin belirsizliği buna itiyor bizi. Umarım hepimiz çabalarımıza değen sonuçlar alalım sonra da bu günlerimize gülüp geçelim. Amin
sıkma canını o bebişler bi şekilde gelip bizi bulacakAmin inşallah
Transferden birkaç gün sonra halaya giren ve üç tur atan bir arkadaş vardı, başlık açmıştı bir şey olur mu diye. Queen işte yaaGenel olarak pozitif basmaya ihtiyacımız var , kalkıp iki roman havası oynasak bişiciğimiz kalmaz
Biz de iki tur halaya kalksak kendimize gelirizTransferden birkaç gün sonra halaya giren ve üç tur atan bir arkadaş vardı, başlık açmıştı bir şey olur mu diye. Queen işte yaarol modelimiz o olmalı kesinlikle
sıkma canını o bebişler bi şekilde gelip bizi bulacakHayırlısıyla
Allah’ım, kalbimizdeki dileği hayırla nasip et.sıkma canını o bebişler bi şekilde gelip bizi bulacakHayırlısıyla
AmiiinAllah’ım, kalbimizdeki dileği hayırla nasip et.
Güzel haberleri en kısa zamanda duymayı nasip et.
Bende istiyorum bu yorumu ve gerçek olmasını yaO neydi gızMaşallah mük mük bir değer Olabilitesi cok yüksek ikizler
Sana da yapcam damycim bekliyorum sırada güzel haberleriniBende istiyorum bu yorumu ve gerçek olmasını ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?