Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Canım benim hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz suan herkes senim iyiliğin için diyor ben de kaygı düzeyi yüksek bi insanım ama törpülemeye çalışıyorum kendimi. Maalesef süreçte kullanılan ilaçlar da bizi duygusal ve alıngan yapıyor. Kontrol edemeyeceğimiz seyler için endise duyarsak işimiz daha da zorlaşır. Ben de gün içinde bazen kendimi ağlarken buluyorum. Beklemek sürecin belirsizliği buna itiyor bizi. Umarım hepimiz çabalarımıza değen sonuçlar alalım sonra da bu günlerimize gülüp geçelim. Amin

Aynen benimde oran aynı bakalım siz bi çarşamba gidin de ön prova olsunn bize

Teşekkür ederim canım cevabın için
Umarım katlanarak sağlıkla devam etsin gebeliğin Ben de belirti vs olmamasına takılmıyorum artık. Takılsam da bişiy değişmiyo suan madem akışta kalmak en iyisi

O neydi gız Maşallah mük mük bir değer Olabilitesi cok yüksek ikizler

Amin inşallah

Transferden birkaç gün sonra halaya giren ve üç tur atan bir arkadaş vardı, başlık açmıştı bir şey olur mu diye. Queen işte yaa rol modelimiz o olmalı kesinlikle
Biz de iki tur halaya kalksak kendimize geliriz ben instada azeri doktorların suni mayalanma videolarını izliyorum. grubun adını 2025 ekim suni mayalanananlar yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…