Her şey çoook güzel geçsinn inşallahNasipse yarin insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey çoook güzel geçsinn inşallahNasipse yarin insallah![]()
Ben Bahcecide tedavi goruyorum. Serumu kendim goturdum daha uyguna geldi. Sizde bi arastirin bence. Bana 4 doz serum verdiler. Transferden 2 gun once sonrasinda da her haftada bir.Benimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum
Bende dinlemem sanırım :)Ben dinlemedim doktoru. Doktorumun 5 kere kan testi verdiğimden de haberi yok. Kan testi verdikçe psikolojik olarak aaaa orda beneğim var gerçek demek ki moduna giriyordum rahatlatıyordu beni.
Bahçeci de 7000 tlBenimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum
Merhabalar bizde bunu hesapladık aynı hesap hatta 200 tl daha fazlaya geliyor serumu dışarıdan alıncaBen Bahcecide tedavi goruyorum. Serumu kendim goturdum daha uyguna geldi. Sizde bi arastirin bence. Bana 4 doz serum verdiler. Transferden 2 gun once sonrasinda da her haftada bir.
Hmmm bana 14 bin demislerdi sonra kendim getirince 7 bin aldilar Bahceci deMerhabalar bizde bunu hesapladık aynı hesap hatta 200 tl daha fazlaya geliyor serumu dışarıdan alınca
En son 2226 çıktı ama transfer+15.günde. Sonra tekrar vermedimBeta değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Çok büyük heyecan her şey süper olacak bence![]()
Ama zaten size 4 defa uygulanacakmışHmmm bana 14 bin demislerdi sonra kendim getirince 7 bin aldilar Bahceci de
Reçeteyi emailime göndermislerdi. Bulup yazacağım hangi antibiyotik. Benim vajinal testte yüksek miktarda e.coli çıktığı için biyopsi yapılmıştı ve biyopside de enfeksiyon çıktı. Sizde diğer testleriniz temizse gerek duymamış olabilirler.Ben de histereskopi oldum eğer rahim içinde beyazlıklar yani enfeksiyona dair bi görüntü olsaydı biyopsi alacaktı ama temiz görmüş bana yine de 2 kutu monodoks 2 kutu flagly bitirmemi söyledi size hangi antibiyotikler verildi
Çok teşekkürler yumurta toplamam oldu 8 tane toplamış doktorum büyük ihtimalle umarım güzel embriyolar olur taze yapıcakmış bir folik asit verdi birde progestron fitil :)Bizim gelmişti hemen ertesi günü ama merkezden merkeze fark ederse bilemiyorum. Yine de 1.gün bence çok önemli. İğne durumu taze, dondurulmuş veya kan sulandırıcı kullanıp kullanmama durumuna göre değişir yanlış birşey söylemeyeyim. Rabbim yardımcınız olsun.
Çok teşekkürlerTabi çok temkinli. Kuralları insanı bazen bunalıma sokan cinstten. Bizde Avrupa’nın o kuralcılığından çok yorulduk ve Arjantin’e taşınıyoruz. bazen insan ya evet haklılar dedirtiyor bazen de yeter ya kısmına getiriyor.
Umarım yavrunuz bu sefer size sıkı sıkı tutunur da başka seçenekleri düşünme gereksinimiz hiç kalmaz![]()
Sizin ve bebekler için umarım her şey sağlıklı ilerlerMerhaba. Tam olarak da öyle oldu. İki embriyo transfer edildi. Biri içinde bölünmüş. Şuan üç tane beslenme kesesi oluşmuş. Ne yapacağımı şaşırdım
Kaçıncı gün embriyosu idi kaliteleri neydi acaba bende çift transfer olacağım 5.gun 5aa ikiz olurmu acabaMinik kuş üzümlerim
Tatlış mı tatlış fotolarını aldım
Biri 1,2 5+2 ile uyumlu, diğeri 5+3 ile uyumlu 1,5 dediler
Haftaya kalp atışı olacak nasipse![]()