• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum
Ben Bahcecide tedavi goruyorum. Serumu kendim goturdum daha uyguna geldi. Sizde bi arastirin bence. Bana 4 doz serum verdiler. Transferden 2 gun once sonrasinda da her haftada bir.

Ben Bahcecide tedavi goruyorum. Serumu kendim goturdum daha uyguna geldi. Sizde bi arastirin bence. Bana 4 doz serum verdiler. Transferden 2 gun once sonrasinda da her haftada bir.
Merhabalar bizde bunu hesapladık aynı hesap hatta 200 tl daha fazlaya geliyor serumu dışarıdan alınca

Ben de histereskopi oldum eğer rahim içinde beyazlıklar yani enfeksiyona dair bi görüntü olsaydı biyopsi alacaktı ama temiz görmüş bana yine de 2 kutu monodoks 2 kutu flagly bitirmemi söyledi size hangi antibiyotikler verildi
Reçeteyi emailime göndermislerdi. Bulup yazacağım hangi antibiyotik. Benim vajinal testte yüksek miktarda e.coli çıktığı için biyopsi yapılmıştı ve biyopside de enfeksiyon çıktı. Sizde diğer testleriniz temizse gerek duymamış olabilirler.
Tabi vajinal bakteri testini tüp Bebek merkezi istememisti benim kosturmalarim neticesinde kadın doğum doktorum yaptı bakteri testini. O rahim enfeksiyonu varken bana 2. deneme yapılmış. Bu da küçük bir yakınma olarak burada dursun 😬

Bizim gelmişti hemen ertesi günü ama merkezden merkeze fark ederse bilemiyorum. Yine de 1.gün bence çok önemli. İğne durumu taze, dondurulmuş veya kan sulandırıcı kullanıp kullanmama durumuna göre değişir yanlış birşey söylemeyeyim. Rabbim yardımcınız olsun.
Çok teşekkürler yumurta toplamam oldu 8 tane toplamış doktorum büyük ihtimalle umarım güzel embriyolar olur taze yapıcakmış bir folik asit verdi birde progestron fitil :)

Tabi çok temkinli. Kuralları insanı bazen bunalıma sokan cinstten. Bizde Avrupa’nın o kuralcılığından çok yorulduk ve Arjantin’e taşınıyoruz. bazen insan ya evet haklılar dedirtiyor bazen de yeter ya kısmına getiriyor.
Umarım yavrunuz bu sefer size sıkı sıkı tutunur da başka seçenekleri düşünme gereksinimiz hiç kalmaz 🙏
Çok teşekkürler 🙏 Yeni ülke umarım size de şans getirir. Latin Amerika insanı daha da dost canlısı, sıcak, samimi.

Minik kuş üzümlerim 🧿
Tatlış mı tatlış fotolarını aldım 👯‍♂️
Biri 1,2 5+2 ile uyumlu, diğeri 5+3 ile uyumlu 1,5 dediler 💕
Haftaya kalp atışı olacak nasipse 🤲

Eklentiler

• 1000044327.webp
    1000044327.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 24
Back
X