- 4 Şubat 2016
- 308
- 243
- 103
Sağol canım senden de güzel haberler bekliyorum az kaldıoiiyy süper haber canım gözün aydınn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım senden de güzel haberler bekliyorum az kaldıoiiyy süper haber canım gözün aydınn![]()
İnşallah canım benim pek ümidim yok da bakalımmSağol canım senden de güzel haberler bekliyorum az kaldı![]()
Iyiyim canimm dun keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonraya kalp atisi randevusu verdilerr ,sende ne var ne yokk
Sakin olun dıyecegım ama heyecan ılla olacak korkulacak bişey yok kısa sürüyor sadece idrara sıkışık beklemek benı germiştiHerkese merhaba arkadaşlar yarın transfer olcam deneyimlerinizi paylaşırmısınız nelere dikkat etmem gerekiyor
Cok sikisik gitme benim tavsiyem. Ilk tranferimde cok sikisik gitmistik asiri gerildim. 2. De klinikte su icmeye basladim gayet rahattim.Herkese merhaba arkadaşlar yarın transfer olcam deneyimlerinizi paylaşırmısınız nelere dikkat etmem gerekiyor
Canım aynısı bende bugün transfer dahil 8 gün oldu regl olmama 5 gün var ayak üşümesi ve sabahta kahve leke geldi az önce iç çamaşırıma da gelmiş kahverengi leke test yaptım negatif seninde mi kahve rengi lekeydiKızlar merhaba dün transferle beraber 8.gündü kahve lekelenmem oldu. Adetime daha 5 gün var bu adet olamaz demi ya![]()
Evet canım. Kaçıncı gün embriyosuCanım aynısı bende bugün transfer dahil 8 gün oldu regl olmama 5 gün var ayak üşümesi ve sabahta kahve leke geldi az önce iç çamaşırıma da gelmiş kahverengi leke test yaptım negatif seninde mi kahve rengi lekeydi
5.gün 2 tane transfer edildiEvet canım. Kaçıncı gün embriyosu
Sabah yap canım testi ben lekenin geldiği günün ertesi sabahı yaptım. Kaşık ağrısı var mı5.gün 2 tane transfer edildi
Vardı gündüz özellikle sağ tarafımda yan yattım durdu regl olacak gibi his varSabah yap canım testi ben lekenin geldiği günün ertesi sabahı yaptım. Kaşık ağrısı var mı
Bende de öyleydi korkuttu beni hatta adet mi diye de ilaçlardan dolayı adet gelmez demişlerdi. Yarın sabah yap canım beraber bakalım özelden mesajda atabilirsinVardı gündüz özellikle sağ tarafımda yan yattım durdu regl olacak gibi his var
Tamam canım sabah yaparım sana söylerim sen hamileisn dua et inşallah pozitif olurBende de öyleydi korkuttu beni hatta adet mi diye de ilaçlardan dolayı adet gelmez demişlerdi. Yarın sabah yap canım beraber bakalım özelden mesajda atabilirsin
İnşalllah canım benim değerim 12.gün 248 çıktı 14.gün 590 18.gün 1780 oldu korktum az yükselmiş diye şu son olan için doktorum 590 dan sonra verme demişti ben bugün verdim deli gibi ya aklıma takıldı o daTamam canım sabah yaparım sana söylerim sen hamileisn dua et inşallah pozitif olur
İnşallah Herşey yolunda gider Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haklısın insan herşeye stres oluyor yaşadıklarımız kolay degilİnşalllah canım benim değerim 12.gün 248 çıktı 14.gün 590 18.gün 1780 oldu korktum az yükselmiş diye şu son olan için doktorum 590 dan sonra verme demişti ben bugün verdim deli gibi ya aklıma takıldı o da
Aminn İnşallah güzel haberlerimizi alırızİnşallah Herşey yolunda gider Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin haklısın insan herşeye stres oluyor yaşadıklarımız kolay degil
Amin canım benimAminn İnşallah güzel haberlerimizi alırız
Teşekkür ederim peki transfer sonrası nasıl beslendinizSakin olun dıyecegım ama heyecan ılla olacak korkulacak bişey yok kısa sürüyor sadece idrara sıkışık beklemek benı germişti
İdrar sıkışık olun dediler peki transfer sonrası ne kdar bekletiyorlarCok sikisik gitme benim tavsiyem. Ilk tranferimde cok sikisik gitmistik asiri gerildim. 2. De klinikte su icmeye basladim gayet rahattim.