Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Herkese merhaba bana bu hafta Çarşamba günü opu yapıldı. İlk gün çok bir ağrım yoktu ancak şu anda ağrım var. Dünden bugüne biraz artmış durumda. Antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum. Tahminen ne zaman geçer yada kaç gün sürer bu ağrı? Bilen varsa beni aydınlatabilir mi? Karnım sanki gaz sancısı var gibi ağrı yapıyor.

İdrar sıkışık olun dediler peki transfer sonrası ne kdar bekletiyorlar
Ben transfer saatinden 45 dk önce tuvalete gittim sonra da yarım litreden biraz fazla su içtim yeterli sıkışıklık oldu. İşlemden 2 3 dk sonra kalktım tuvalete gittim direkt giyindim çıktım hastaneden

Ben transfer saatinden 45 dk önce tuvalete gittim sonra da yarım litreden biraz fazla su içtim yeterli sıkışıklık oldu. İşlemden 2 3 dk sonra kalktım tuvalete gittim direkt giyindim çıktım hastaneden
Teşekkür ederim peki transfer sonrası ilaç verildimi bana sadece prolutex igne verildi kalp atışını duyasıya kadar devam edilecek dendi onun haricinde başka bir ilaç verilmedi yorumlarda bir çok kişide fazla ilaç verilmiş ama bana neden sadece iğne verildi anlamadım

Evet verildi ben şu an 2 iğne 3 tane hap 1 fitil kullanıyorum ama bu doktorunuzun nasıl bir tedavi yaptığıyla alakalı bence buna takılmayın. Artık hiç ilaç kullanmadan doğal hazırlıkla transfer dönemine bile geçti doktorlar o yüzden doktorunuza güvenin stres yapmayın hiç en önemlisi vücudunuza o stresi yaşatmamak

Canim agri atarsa ve karında şişlik olursa ve nefes darlığı çekip kusmaya başlarsan mutlaka acile git baktir. Bir haftaya kalmaz iyileşirsin cok fazla yumurta toplanmasıysa

Teşekkür ederim oldu bitti bakalım Kasım 4 de test günüm inşallah güzel haberler alırım burda olan herkez güzel haberler almayı nasip etsin

Selamlar pazartesi transferimin 13.günü kan testine gidicem ama az önce tak diye bir mide bulantısı geldi test gününe kadar mide bulantısı yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…