Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Lipid serum her transfer öncesi takılıyor mu? İlk defa duydum ben bu serumu

Ben bugün vitamin olayını Chatgbt sordum bir kaç vitamin olmazsa olmaz dedi. solgar prenatal nutrients al dedi. Ama eczanelerde bulamadım. Başka bir kombine vitamin önerdi eczacı onu da ben beğenmedim. Omega3, d3-k2, b12 folik asitli, ve iyota başladım. Bunlar tutunmanın gücünü artırıyormuş.

Demin doktoruma Lipid serumu da sordum transfer öncesi takabiliriz dedi. Faydası var dedi. 4 ekimde o serumu da taktıracağım.Umarım mercimeklerim tüm gücünü toplar ve tutunur bu dileğim hepimiz için gelsin. Herkesin embriyoları çok güçlüce tutunsun dilerim.

Sanki zaman geçmiyor, durdu sanki

Bugün sabah transfer oldum karnımda hafif ağrı var ve sildikçe nadiren gelen pembe bir kan var. Normal mi ? Sonuçta işlem gördüm tahriş mi oldu acaba başka bi durum mu endişelendim

Bugün sabah transfer oldum karnımda hafif ağrı var ve sildikçe nadiren gelen pembe bir kan var. Normal mi ? Sonuçta işlem gördüm tahriş mi oldu acaba başka bi durum mu endişelendim
Hayırlı olsun. Umarım iki çizgi göreceğiniz günler yakındır ağrı sızı oldu transfer aşamasında?

Daha transferime var olduğu şm bilemiyorum fakat bence işlem oldupu içindir diye düşünüyorum

canım selamlar benim transfer aşamasına geçiş olucak artık hayırlısıyla opumu oldum ben. gerçi benim de opu sürecimde gene kisttim vardı 2.5 cm bi kaç ay doğum kontrol ile küçülmesini bekledik, olmadı basladık. hayırlı olsun tedavi sürecin senin de

Hayır hiç ağrı olmuyor. Eğer rahim şekil olarak normalse hiç bir sıkıntı yaşanmadan kolayca yerleştiriliyor. Sadece embriyoyu transfer etmek için kanül rahime yerleştirildiğinde hafif saniyelik bir acı oluyor irkiliyorum ben.

çok teşekkür ettim bilgilendirme içinn muhtemelen kist sebepli e2 uçmış durumdadır suan ondan bu ay olamam gibi geliyor transfer . sizin de 4 ekimdeymiş gördümm şimdiden bol şansınız olsun sıkıca tutunsun minnaak

Geç olsun güç olmasın inşallah. En sağlıklı en doğru zamanda olsun

Merhabalar benimde 5 cm lik bir kistim var transfer ederken bir sorun teşkil ediyormu ki yani benim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti

Kızlar sanki zaman geçmiyor gibi Ekim sonu transferim olacak muhtemelen ne garip bir olay aklımdan çıkmıyor sizde durumlar nasıl
Canım bende 17 eylülde opu oldum şuan ilk adetimi oldum ikinci adette gel dedi ekim sonuna gelcek döngüm heralde inan bnimde oyle hep aklımdaa

Merhabalar benimde 5 cm lik bir kistim var transfer ederken bir sorun teşkil ediyormu ki yani benim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti
Herkesin süreci farklı kistlerin türleri farklı doktorunuz sorun olmaz dediyse endişe etmeyin benim de var bi kistim benim doktorum da sorun değil bu kist dedi kaldı ki doğal yolla gebeliklerde de oluyor kistler

Sorun olmaz dediyse sıkıntı yoktur merak etme, herkesin süreci farklı benim hormon dengesizliğinden dolayı da öyle olabilir

Merhabalar benimde pazartesi sabah çift transferim var korkuyla bekliyorum. İlki kimyasal olunca şimdi tedirginim birqz Akdeniz diyetiyle beslenmeye dikkat ediyorum. Vitaminler kullanıyorum.Kabızlığa dikkat edin progesteron türevleri kabiz yapıyor. İnşallah bu ay buralar sağlıklı gebelikte dolar

Merhaba kızlar bende 9 Mayıs'ta düşük yaptım 5AA dondurulmuş embriyo transfer edilmişti tam üç ayını tamamladığım gün düşük yaptım şimdi ise adetimi bekliyorum ekimin sonu gibi transfer olacak Allah'ın izniyle 4AA dondurulmuş embriyo bir yandan çok korkuyorum bir yandan içimde bir huzur var rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. Bahçeci Diyarbakır tüp Bebek merkezinde tedavi gören var mı Zeki Akkum a ikinci transfer olanlar var mı benim gibi ilki düşük olup

İnşallah, sağlıkla tutunsun minikleriniz :) Vitamin ne kullanıyorsunuz ?

Herkesin süreci farklı kistlerin türleri farklı doktorunuz sorun olmaz dediyse endişe etmeyin benim de var bi kistim benim doktorum da sorun değil bu kist dedi kaldı ki doğal yolla gebeliklerde de oluyor kistler
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim heyecanda çok iki kez negatif almıştım şimdi üçüncü denemem olucak herhangi birşeyi atlamak istemiyorum maddi manevi zorlu süreçler rabbim herkesin yardımcısı olsun

Sorun olmaz dediyse sıkıntı yoktur merak etme, herkesin süreci farklı benim hormon dengesizliğinden dolayı da öyle olabilir
Tabiki haklısınız ama işte heyecanlıyım üçüncü denemem olucak kafamda soru işaretleri olsun istemiyorum insan her şeyi düşünüyor siz şu an hangi aşamadasınız

Ben çok nadir kabız olurum ama iğnelerden midir nedir iki gündür tuvalete çıkamıyorum. Nasıl dikkat edebilirim ne tüketebilirim bilmiyorum. Bende vejeteryan beslenirim bol yeşillik salata ama yine de böyle

İnşallah, sağlıkla tutunsun minikleriniz :) Vitamin ne kullanıyorsunuz ?
Aminn hepimizin inşallah:) omega 3 ,d vitamini ,folik asit . Ceviz türevlerini ve kefir tuketiyorum. Bir de wefood süper besin tozları var yoğurda veya kefire onlardan katıyorum. Avokado ve nar da alacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…