Lipid serum her transfer öncesi takılıyor mu? İlk defa duydum ben bu serumuTedaviye başlayabiliriz derse estrofem hemen başlanıyor. Bir sonraki kontrolde duphaston ekleniyor ve fitil. Transferden 1 gün öncede progesteron iğne başlıyor. nk hücre için transferden 5 gün önce prednol başlanıyor. Transferden 1 gün önce ya da transfer günü lipid serum. Hayırlısı olsun inşallah
Katil hücre testinin sonucuna göre takılıyorLipid serum her transfer öncesi takılıyor mu? İlk defa duydum ben bu serumu
Hayırlı olsun. Umarım iki çizgi göreceğiniz günler yakındırBugün sabah transfer oldum karnımda hafif ağrı var ve sildikçe nadiren gelen pembe bir kan var. Normal mi ? Sonuçta işlem gördüm tahriş mi oldu acaba başka bi durum mu endişelendim
canım selamlar benim transfer aşamasına geçiş olucak artık hayırlısıyla opumu oldum ben. gerçi benim de opu sürecimde gene kisttim vardı 2.5 cm bi kaç ay doğum kontrol ile küçülmesini bekledik, olmadı basladık. hayırlı olsun tedavi sürecin senin deBenim de bir tarafta aynı boyutlarda kistim var o yüzden sadece tek tarafla işlem yapılacak.Ben de reglin 3.günü gittim hemen o gün başlandı iğnelere.Gonalf le başladık sonra dozu yükseltti ve başka iğne eklendi. 2,3 günde bir kontrole gittim ona göre iğnelere devam ettim, bir hafta oldu.Bugün çatlatma iğnesi vurunacağım.Cuma günü de yumurta toplama işlemi olacak inşallah.
Hayır hiç ağrı olmuyor. Eğer rahim şekil olarak normalse hiç bir sıkıntı yaşanmadan kolayca yerleştiriliyor. Sadece embriyoyu transfer etmek için kanül rahime yerleştirildiğinde hafif saniyelik bir acı oluyor irkiliyorum ben.Hayırlı olsun. Umarım iki çizgi göreceğiniz günler yakındırağrı sızı oldu transfer aşamasında?
Daha transferime var olduğu şm bilemiyorum fakat bence işlem oldupu içindir diye düşünüyorum
çok teşekkür ettim bilgilendirme içinnTedaviye başlayabiliriz derse estrofem hemen başlanıyor. Bir sonraki kontrolde duphaston ekleniyor ve fitil. Transferden 1 gün öncede progesteron iğne başlıyor. nk hücre için transferden 5 gün önce prednol başlanıyor. Transferden 1 gün önce ya da transfer günü lipid serum. Hayırlısı olsun inşallah
Geç olsun güç olmasın inşallah. En sağlıklı en doğru zamanda olsunçok teşekkür ettim bilgilendirme içinnmuhtemelen kist sebepli e2 uçmış durumdadır suan ondan bu ay olamam gibi geliyor transfer . sizin de 4 ekimdeymiş gördümm şimdiden bol şansınız olsun sıkıca tutunsun minnaak
Merhabalar benimde 5 cm lik bir kistim var transfer ederken bir sorun teşkil ediyormu ki yani benim doktorum bir sıkıntı olmaz demişticanım selamlar benim transfer aşamasına geçiş olucak artık hayırlısıyla opumu oldum ben. gerçi benim de opu sürecimde gene kisttim vardı 2.5 cm bi kaç ay doğum kontrol ile küçülmesini bekledik, olmadı basladık. hayırlı olsun tedavi sürecin senin de
Canım bende 17 eylülde opu oldum şuan ilk adetimi oldum ikinci adette gel dedi ekim sonuna gelcek döngüm heralde inan bnimde oyle hep aklımdaaKızlar sanki zaman geçmiyor gibi Ekim sonu transferim olacak muhtemelen ne garip bir olay aklımdan çıkmıyor sizde durumlar nasıl
Herkesin süreci farklı kistlerin türleri farklı doktorunuz sorun olmaz dediyse endişe etmeyinMerhabalar benimde 5 cm lik bir kistim var transfer ederken bir sorun teşkil ediyormu ki yani benim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti
Sorun olmaz dediyse sıkıntı yoktur merak etme, herkesin süreci farklı benim hormon dengesizliğinden dolayı da öyle olabilirMerhabalar benimde 5 cm lik bir kistim var transfer ederken bir sorun teşkil ediyormu ki yani benim doktorum bir sıkıntı olmaz demişti
İnşallah, sağlıkla tutunsun minikleriniz :) Vitamin ne kullanıyorsunuz ?Merhabalar benimde pazartesi sabah çift transferim var korkuyla bekliyorum. İlki kimyasal olunca şimdi tedirginim birqzAkdeniz diyetiyle beslenmeye dikkat ediyorum. Vitaminler kullanıyorum.Kabızlığa dikkat edin progesteron türevleri kabiz yapıyor. İnşallah bu ay buralar sağlıklı gebelikte dolar
Doğru söylüyorsunuzHerkesin süreci farklı kistlerin türleri farklı doktorunuz sorun olmaz dediyse endişe etmeyinbenim de var bi kistim benim doktorum da sorun değil bu kist dedi kaldı ki doğal yolla gebeliklerde de oluyor kistler
Tabiki haklısınız ama işte heyecanlıyım üçüncü denemem olucak kafamda soru işaretleri olsun istemiyorum insan her şeyi düşünüyorSorun olmaz dediyse sıkıntı yoktur merak etme, herkesin süreci farklı benim hormon dengesizliğinden dolayı da öyle olabilir
Ben çok nadir kabız olurum ama iğnelerden midir nedir iki gündür tuvalete çıkamıyorum. Nasıl dikkat edebilirim ne tüketebilirim bilmiyorum. Bende vejeteryan beslenirim bol yeşillik salata ama yine de böyleMerhabalar benimde pazartesi sabah çift transferim var korkuyla bekliyorum. İlki kimyasal olunca şimdi tedirginim birqzAkdeniz diyetiyle beslenmeye dikkat ediyorum. Vitaminler kullanıyorum.Kabızlığa dikkat edin progesteron türevleri kabiz yapıyor. İnşallah bu ay buralar sağlıklı gebelikte dolar
Aminn hepimizin inşallah:) omega 3 ,d vitamini ,folik asit . Ceviz türevlerini ve kefir tuketiyorum. Bir de wefood süper besin tozları var yoğurda veya kefire onlardan katıyorum. Avokado ve nar da alacağım .İnşallah, sağlıkla tutunsun minikleriniz :) Vitamin ne kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?