Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Kozlar ben grıp oluyorum bogazlarım acıyor balgam da var ilaç kullanmam da sakınca var mıdır acaba

Transfer gerçekleşti benim canım odada uzanıyorum. Senin oldu mu nasil geçti
Benim de oldu dinlendim kalktım şimdi doktorumla görüşmeyi bekliyorum acısızdı ve girmem çıkmam 5 dk sürdü kanama falan da yok şimdilik. Allah pozitif haberi vermeyi kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

kızlar selam dondurulmış embriyo transferi öncesinde regln 3. günü e2 - progesteron ve rahim kalınlığı değerleri nasıl olmalı ,? sizin değerleriniz nasıldı ?

Amin teşekkür ederim inşallah hepimize nasip olur mutlulukla, sağlıkla sizin transfer tarihiniz belli miydi
İnşallah ben 9 ekimde gideceğim adetimin 3. Günü olmuş oluyor herşey yolundaysa başlayacağız inşallah mutlaka haberleşelim sonuçlarımızı

arkadaşlar ben de bugün afetin ikinci günü ilaca başladım bu ay transfer olurm.kacıncı gun transfer yapılıyor.Bır tane mi iki tane mi embrıyo koydurmak iyi olur.

Hayırlı olsun güzel haber alırsınız umarım

İnşallah ben 9 ekimde gideceğim adetimin 3. Günü olmuş oluyor herşey yolundaysa başlayacağız inşallah mutlaka haberleşelim sonuçlarımızı
İnşallah gönlünüzce olsun her şey inşallah hepimiz pozitif sonuçlarımızı paylaşırız burada

11bucukta oldu benim çok kısa sürdü işlem sonra odaya aldılar saat 2 ye kadar dinlendirdiler. Ağrım falan hicbirsey yok . Doktorla görüştüm 10 ekime gün verdi kontrol için hadi insallah hayırlısıyla pozitifleri duyarız hepimiz saglikla gelsin minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…