Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben çok nadir kabız olurum ama iğnelerden midir nedir iki gündür tuvalete çıkamıyorum. Nasıl dikkat edebilirim ne tüketebilirim bilmiyorum. Bende vejeteryan beslenirim bol yeşillik salata ama yine de böyle
Mutlaka çorba icin ,kefir için. Transfer sonrasi kabızlık istemiyorlar hatta bana şurup vermislerdi olunca içmem icin. Karın kaslarini olabildigince zorlamamaliyiz. Kuru kayısı fındık yiyip üzerine su icin inşallah faydası olacaktir

Öyle mi iyot tutunmayı mı artırıyormuş? Ben iki üç günde bir kullanıyorum bir yerde kist için de faydalı olduğunu okumuştum.Düzenli olarak da D3K2, C vitamini,demir,folikasit vs. bulunan bir vitamin kullanıyorum ona devam edeyim o süreçte de o zaman.İyot günde bie kez mi ?

Selamlar teşekkürler Senin sürecin de hayırla sonuçlansın inşallah.Benim opu işlemi yarın.Kistten dolayı yumurta sayım az ama inşallah kaliteli çıkarlar

Merhaba. Ağustos sonu Opu oldum ve polip alındı. Sormasında bir regl bekleyip, ikinci regl döneminde transfer için sürece başlarız dedi doktor. İkinci reglim biraz gecikti, ilk regl Opu sonrasında erken olmuştu. Bu durumu yaşayan var mı? Acaba mı dedim heyecan ve stresle bekliyorum

merhaba hemen hemen aynı sürecimiz benim ikinci reglim 4 gün gecikti. net olması için yazayım 20 ağustos opu 1 eylül sat 9 eylüş histeroskopi polip alındı. 1 ekim de bu ayki sat yarın gideceğim doktora

Selamlar teşekkürler Senin sürecin de hayırla sonuçlansın inşallah.Benim opu işlemi yarın.Kistten dolayı yumurta sayım az ama inşallah kaliteli çıkarlar
amin inşallah opu rahat bi işlem korkma ben ohss olmamak için dostinex kullandım 20 yumurta toplanmıştı ama döllenme sorunu oldu ilerlemedi vs..sonuç olarak az olsun kaliteli olsun

amin inşallah opu rahat bi işlem korkma ben ohss olmamak için dostinex kullandım 20 yumurta toplanmıştı ama döllenme sorunu oldu ilerlemedi vs..sonuç olarak az olsun kaliteli olsun
Ohss ilk kez duydum şimdi baktım.Öyle bir sorun olmaz inşallah. Evet kaliteli olsun da inşallah bakalım

Çok haklısınız endişe, heyecan hepimiz kaygılıyız Allah size de bize de sağlıkla, mutlulukla nasip eder inşallah

arkadaşlar ben de bugün afetin ikinci günü ilaca başladım bu ay transfer olurm.kacıncı gun transfer yapılıyor.Bır tane mi iki tane mi embrıyo koydurmak iyi olur.

Ya bana da doktor sen bilirsin ister tek ister çift olsun dedi bir tane 4aa var bır tane 4ab var 3aa var karar veremedim

Bugün sabah transfer oldum karnımda hafif ağrı var ve sildikçe nadiren gelen pembe bir kan var. Normal mi ? Sonuçta işlem gördüm tahriş mi oldu acaba başka bi durum mu endişelendim
Kaçıncı gün transfer oldunuz işlem acılı mı oluyor size kaç gün yatın dediler

merhaba hemen hemen aynı sürecimiz benim ikinci reglim 4 gün gecikti. net olması için yazayım 20 ağustos opu 1 eylül sat 9 eylüş histeroskopi polip alındı. 1 ekim de bu ayki sat yarın gideceğim doktora
Yarın ne için gideceksiniz? Evet süreciniz aynıymış, bana regl nin ikinci günü gel demişti

Dondurulmuş transfer oldum, Kaçıncı gün transfer olacağı tamamen sizin ve sürecinizle ilgili bir durum benimki 12 eylülde başladı 1 ekimde transfer oldum. Acılı bir işlem değil zaten ekrandan an ve an görüyosun ve içini ümit kaplıyo umarım pozitif haber alır sonrasında da kucağıma almam nasip olur.. ilk gün dinlen sonra dikkatli hamileymişsin gibi hareket et sonuçta içindeki canlı ve sen hamile sayılırsın dediler :))

Teşekkür ederim.ne zaman tahlil olun dediler.tek embriyo mu koydular

Ya bana da doktor sen bilirsin ister tek ister çift olsun dedi bir tane 4aa var bır tane 4ab var 3aa var karar veremedim
Benim öncekiler de ciftti ikisi de 3.gun embriyosuydu. Bunlarında biri 5.biri6.gun . Bakalım hayırlısı olsunn hakkinizda karar vermek zor gercekten

Acı yok merak etmeyin. Sadece katater takılırken bor rahatsızlık oluyor o kadar. Zaten girip çıkmanız bir oluyor. Bence cok mucizevi ya ekrandan izliyorsunuz hemşire bize aşama aşama gösterip anlatmıştı. Elimi hiç birakmamisti. Hamileliğe en yakın olduğumuz an bence

kızlar ya ben retrovert uterusum ters rahimliyim yani. bu transferde sorun oluyor mu acaba ya ? acı acısından sormuyorum bi zorluk cıkartıyor mu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…