- 31 Ağustos 2025
- 261
- 152
- 18
- 44
Evet daha belirgin olmalıYan taraftan üstten alttan köşeden her noktasından baktımilk idrar üstünden geçerken dedim burda bir şey var. Ama gözükmüyor. Fakat bir golgwlşk bir şeylik var. Chatgbt e diyorum bak bana diyor ışıkla oynuyorsun hadi be ordan dedim gözlerim de mi oynuyor. Ama bazen gözükmüyor ama ilaç etkisi de olabilir fitil falan Bilmşyorum ki. Artımed testiydi bu erkek gebelik testi diyor üstünde. Sizler gördükçe hahaha ben deli olmadığıma şükrediyorum şuan da. 2 gün sonra eğer bu çizgi gerçekse bir tık koyulasması lazım dimi?
Allah razı olsunPozitif düşünelim sende öyle düşün. Ne yaşamışsak yaşalım iyiye odaklanmak lazım. Kötüye odaklanıp kötüyü düşünerek elimize bir şey gelmiyor sadece stres yüklemesi yapıyoruz. Stres en kötüsü. İyi düşünelim kötü olursa da yapacak bir şey yok Allah’ın elemesi sağlıksız embriyoyu yok etmesi. Sağlıksız olduktan sonra elenemsi herkes için daha hayırlı oluyor bence. Sakın kötü düşünme. Benim içimde öyle bir pozitiflik var ki polyanacılık değil de bu iyiye tutunmak daha iyi hissetiyor cidden. Kötü düşüncelerin kimseye faydası yok. Elini koy kasıklarına her gün sev onları. Geldimiz hoşgeldiniz bekliyorum sizi de. Ben her an konuşuyorumBen dua ediyorum senin için diğer arkadaşlar için kendim için.
Bak gör haftaya parti olacak buralarda
Dondurulmuş embriyo muydu taze transfer mi? Valla bende bilmiyorum neden vuruluuorum. Gonapeptyl mi ne öyle bi iğneÇatlama iğnesi olmadım bu arada ben. Siz onu neden oluyorsunuz? Ben opuya girmeden önce oldum sadece
Bence öyle. İyiye işaret. Lütfen sende öyle düşün. Aynı şeyi yaşıyorum dünden beri. bir reklam var sürekli çıkıyor. Hem annemi hem babamı ben yuvamı özledim diye bir reklam çıkıyor ya . Onda ağlayıp ağlayıp duruyorum. Her reklam çıktığında da ağlanmaz ki yani ama çok güzel söylüyorlar. Eşim yurtdışında olduğu için telefonla konuşuyorduk bu reklam çıktı başladım yine ağlamaya. Aaaa sen olmuşsun aşkım diyordu sabah banaAllah razı olsunaz önce kendi kendime ağlamaya başladım sessizce eşim de bunlar belirti bak iyiyie işaret diyor pozitiflik bu işte :))
İşte ben o iğneyi opu öncesinde oldum. Bir daha olmadım. Dondurulmuş benim bebişler. Dondular şimdi karnımda ısınıyorlarDondurulmuş embriyo muydu taze transfer mi? Valla bende bilmiyorum neden vuruluuorum. Gonapeptyl mi ne öyle bi iğne
Bizim Ekim ayı ıvf danışmanımız olarak size bir soruyla geliyorum. Benim polene ağaca kediye köpeğe hep alerjim var , bünyem alerjik yani. Bir de avil alerji ilacına alerjim varEvet daha belirgin olmalı
Dünyanın en güzel yani bana göre en güzel ilacına avile nasıl alerjin var? Büyük tahlihsizlik. Benim de avil bağımlılığım varBizim Ekim ayı ıvf danışmanımız olarak size bir soruyla geliyorum. Benim polene ağaca kediye köpeğe hep alerjim var , bünyem alerjik yani. Bir de avil alerji ilacına alerjim varbu intralipid cok alerjik bişiymiş baska topiklerde gördüm korku pompalandı suan bana. Ne yapabilirim önlem almak için ? doktora da sorcam da tırstım suan.
ya bi kaç kere vucudum tepki verdi de ona mı bilemiyorum da ondan kara listeye aldım onuDünyanın en güzel yani bana göre en güzel ilacına avile nasıl alerjin var? Büyük tahlihsizlik. Benim de avil bağımlılığım var
Yaaa hahahah aynı durumdayız işte eşler de aynıBence öyle. İyiye işaret. Lütfen sende öyle düşün. Aynı şeyi yaşıyorum dünden beri. bir reklam var sürekli çıkıyor. Hem annemi hem babamı ben yuvamı özledim diye bir reklam çıkıyor ya . Onda ağlayıp ağlayıp duruyorum. Her reklam çıktığında da ağlanmaz ki yani ama çok güzel söylüyorlar. Eşim yurtdışında olduğu için telefonla konuşuyorduk bu reklam çıktı başladım yine ağlamaya. Aaaa sen olmuşsun aşkım diyordu sabah bana
Bende opu öncesi oldum dondurulmuş benimkiler de ama ne alaka 2 kez 3. Ve 6. Gün o iğneyi oluyorum valla bilmiyorum bilen verse aydınlatırsa sevinirimİşte ben o iğneyi opu öncesinde oldum. Bir daha olmadım. Dondurulmuş benim bebişler. Dondular şimdi karnımda ısınıyorlar
Kesinlikle katılıyorumm damardan verilince hafif narkoz almış gibi oluyorumDünyanın en güzel yani bana göre en güzel ilacına avile nasıl alerjin var? Büyük tahlihsizlik. Benim de avil bağımlılığım var
O zaman kesinlikle tedaviye başladığınızın 14. Günü ve 22. Günü 4 ml clinoleic serumu 250 ml izotonik serum içinde seyreltip kullanın. Transferden sonra 6 gün de 100 ml clinoleic + 500 ml serum. Chatgpt kopyala yapıştır yapın bu yazdıklarımı. Bununla ilgili size yabancı araştırmaların linklerini versin. Ben araştırdım oradan biliyorumBizim Ekim ayı ıvf danışmanımız olarak size bir soruyla geliyorum. Benim polene ağaca kediye köpeğe hep alerjim var , bünyem alerjik yani. Bir de avil alerji ilacına alerjim varbu intralipid cok alerjik bişiymiş baska topiklerde gördüm korku pompalandı suan bana. Ne yapabilirim önlem almak için ? doktora da sorcam da tırstım suan.
Tutunmaya yardımcı olduğu düşünülüyor. Genelde taze transfer de uygulanan bir protokolBende opu öncesi oldum dondurulmuş benimkiler de ama ne alaka 2 kez 3. Ve 6. Gün o iğneyi oluyorum valla bilmiyorum bilen verse aydınlatırsa sevinirim
Lütfen iyi düşünün evet iki ihtimal de var ama başkalarının oluyorsa sizin de olabilir. Sizin de rahminiz var sizin de embriyonuz var. Hiçbir şey imkansız değil bence. Daha olumsuz örnekler var ama evlat sahibi olmuşlar. İnşallah Allah size de mutlulukla, güzellikle nasip etsinBen ilk defa gece rüyamda sanırım 3 gün öncesinde kan testi yaptırdığımı ve değerimin 80 çıktığını gördüm. Sanırım ayın 15 ini bekleyemeden 13 ünde bi test yaptırcamama hiç umudum yok yaş var zayıf yumurtalardan oluşan embriyolar ve çift rahim faktörü bilemiyorum şans çok düşük gibi zaman geçmek bilmiyor
Ben taze değil dondurulmuş transfer oldum protokol değişik :)Tutunmaya yardımcı olduğu düşünülüyor. Genelde taze transfer de uygulanan bir protokol
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı hangisiyse o olsunLütfen iyi düşünün evet iki ihtimal de var ama başkalarının oluyorsa sizin de olabilir. Sizin de rahminiz var sizin de embriyonuz var. Hiçbir şey imkansız değil bence. Daha olumsuz örnekler var ama evlat sahibi olmuşlar. İnşallah Allah size de mutlulukla, güzellikle nasip etsin
Evet bir gölge görünüyor çıplak gözle daha iyi görünür muhtemelenBen dayanamadım sabah kalkar kalmaz peşpeşe iki test yaptım. Çok erken evet kabul ama dün akşam kendimi bir hışım eczane de buldumkelepçeyle eve bağlamaları lazımmış demek ki evden çıkmaman içşn buraya fotoğrafı yüklerken bir tık görüntü kalitesi düştü fotoğrafın ama sanki çok çok çok silik bir çizgi var gibi geliyor bana. Kesin pozitif demek çok zor evet ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş. Cuma tekrar yapacağım test
O sırada sürekli eşimle test yapmak icin pazarlık yapan benGerçekten normal değilizbenim 5. Gün embriyosu 4 ekimde transfer oldum. İşte bu saatlerde tam 4. Günüm doldu bitti. Bir de bu çok silik çizgi çıkarken yani hani oluşuyor ya idrarla o anda ben farkettim. İki testti karıştırıp karıştır tekrar baktım acaba farkedebilecek miyim o çizgiyi diye hep buldum. Kesin pozitif demek değil yanlış anlaşılma olmasın ben hayatta inanamam şuan da fakat bir şeyler var sanki orada. Bu biraz da olsa ümit inşa etti içimde.
Hele senin de görüyor olman çok hoşuma gitti demek ki delirmedimama bence bizi bağlasınlar. Böyle günler saatler geçmiyor arkadaşım. İkimizin de yüreği hop hop. Gerçek olan tek şey hakikaten çok benzeriz. Senin dün bakman zaten bana cesaret yüklemesi yaptı sonuç ne olursa olsun.
Umarım daha derin çizgilerle hepimiz beraber kutlama yapabiliriz çok yakın süreçte
Çok teşekkür ederim valla ss aldım ben bunu söylerim doktora da alttan alttan acık biraz verin bana diye. Benim bu süreçteki 2. gptm sizsiniz vallaO zaman kesinlikle tedaviye başladığınızın 14. Günü ve 22. Günü 4 ml clinoleic serumu 250 ml izotonik serum içinde seyreltip kullanın. Transferden sonra 6 gün de 100 ml clinoleic + 500 ml serum. Chatgpt kopyala yapıştır yapın bu yazdıklarımı. Bununla ilgili size yabancı araştırmaların linklerini versin. Ben araştırdım oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?