Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Evet daha belirgin olmalı

Allah razı olsun az önce kendi kendime ağlamaya başladım sessizce eşim de bunlar belirti bak iyiyie işaret diyor pozitiflik bu işte :))

Allah razı olsun az önce kendi kendime ağlamaya başladım sessizce eşim de bunlar belirti bak iyiyie işaret diyor pozitiflik bu işte :))
Bence öyle. İyiye işaret. Lütfen sende öyle düşün. Aynı şeyi yaşıyorum dünden beri. bir reklam var sürekli çıkıyor. Hem annemi hem babamı ben yuvamı özledim diye bir reklam çıkıyor ya . Onda ağlayıp ağlayıp duruyorum. Her reklam çıktığında da ağlanmaz ki yani ama çok güzel söylüyorlar. Eşim yurtdışında olduğu için telefonla konuşuyorduk bu reklam çıktı başladım yine ağlamaya. Aaaa sen olmuşsun aşkım diyordu sabah bana

Evet daha belirgin olmalı
Bizim Ekim ayı ıvf danışmanımız olarak size bir soruyla geliyorum. Benim polene ağaca kediye köpeğe hep alerjim var , bünyem alerjik yani. Bir de avil alerji ilacına alerjim var bu intralipid cok alerjik bişiymiş baska topiklerde gördüm korku pompalandı suan bana. Ne yapabilirim önlem almak için ? doktora da sorcam da tırstım suan.

Dünyanın en güzel yani bana göre en güzel ilacına avile nasıl alerjin var? Büyük tahlihsizlik. Benim de avil bağımlılığım var

Yaaa hahahah aynı durumdayız işte eşler de aynı inşallah olmuşuzdur

İşte ben o iğneyi opu öncesinde oldum. Bir daha olmadım. Dondurulmuş benim bebişler. Dondular şimdi karnımda ısınıyorlar
Bende opu öncesi oldum dondurulmuş benimkiler de ama ne alaka 2 kez 3. Ve 6. Gün o iğneyi oluyorum valla bilmiyorum bilen verse aydınlatırsa sevinirim

Ovitrelle yada gonapeptyl gibi çatlama iğnelerini içinde hcg olduğu için vıcut kendini hazırlasın diye transfer döneminde yapıyorlarmış. Tazede daha çok yapılan nbişiy.

O zaman kesinlikle tedaviye başladığınızın 14. Günü ve 22. Günü 4 ml clinoleic serumu 250 ml izotonik serum içinde seyreltip kullanın. Transferden sonra 6 gün de 100 ml clinoleic + 500 ml serum. Chatgpt kopyala yapıştır yapın bu yazdıklarımı. Bununla ilgili size yabancı araştırmaların linklerini versin. Ben araştırdım oradan biliyorum

Bende opu öncesi oldum dondurulmuş benimkiler de ama ne alaka 2 kez 3. Ve 6. Gün o iğneyi oluyorum valla bilmiyorum bilen verse aydınlatırsa sevinirim
Tutunmaya yardımcı olduğu düşünülüyor. Genelde taze transfer de uygulanan bir protokol

Lütfen iyi düşünün evet iki ihtimal de var ama başkalarının oluyorsa sizin de olabilir. Sizin de rahminiz var sizin de embriyonuz var. Hiçbir şey imkansız değil bence. Daha olumsuz örnekler var ama evlat sahibi olmuşlar. İnşallah Allah size de mutlulukla, güzellikle nasip etsin

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı hangisiyse o olsun

Evet bir gölge görünüyor çıplak gözle daha iyi görünür muhtemelen inşallah daha koyulaşarak devam eder çok sık yapmayın ama günün her saatinde idrar aynı yoğunlukta olmadığı için seyrek bi idrarla negatif gibi görürseniz üzülürsünüz. Bir daha yapacağınızda yine sabah ilk idrarla tekrar edin inşallah daha da pembiş bi çizgi çıkar

O sırada sürekli eşimle test yapmak icin pazarlık yapan ben valla helal olsun bacım ya

Çok teşekkür ederim valla ss aldım ben bunu söylerim doktora da alttan alttan acık biraz verin bana diye. Benim bu süreçteki 2. gptm sizsiniz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…