Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

kızlar hepinizin süreci hayırla müjdeyle sonuçlanır inşallah bir sorum olacaktı doktorunuz size transfere hazırlık sürecinde ilişkiyi yasakladı mı acaba özellikle çatlatma iğnesi sonrası?
Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum doktorum hiçbir sorun olmaz zaten yumurtlamayacaksın onu baskılıyoruz dedi ama transfer sonrası yasakladı. Orgazm ve ilişki sırasında rahim kasılmaları olduğu için yasak dedi.

biz bu ay yumurtlamıyoruz mu estrofem mi baskılıyor acaba suan

aa yumurtlama olmuyor mu çatlatma iğnesi oluyoruz ama ben de acaba doğal yolla döllenme ihtimali olduğu için mi yasak diye düşünmüştüm

Bir şey daha öğrenmiş oldum ve bir kez daha vay be dedim. Teşekkürler arkadaşım.

Benim mercimekler 1-3 gün içinde istilaya başlamışlardır umarım. Başlamışlardır herhalde ya neden başlamasınlar ki

eğer doğal siklus değilse evet estrofem ile yumurtlama baskılanıyor rahim kalınlaşıyor vs diye anlattı bana doktorum o yüzden sorun yok korunmana da gerek yok dedi
benim 3. gün kalınlığa 4.6 dedi bu iyi mi acaba ya histero da olmuştum önceki aylarda rahim kalınlığı 3. gün 6 falandı hep o da iyi değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…