9 mm çok kalın dediler, 5 ve altinolmasi gerekiyormuş. Ve o yüzden adeti bekliycez dediler.Yanlış anlamış olabilir misin 9 mm dediklerine emin misin çünkü çok saçma yani, ideal bi kalınlık ve kesinlikle transfer yapılıyor başka bir detay vardır mutlaka
Bende öyle okudum nette ki arastirmalarimda. Birde sizin tecrübelerine bakayım diye foruma baktım açıkçası, başka bir de a muayene olma isteği geldi şuan bana..Ben 11 üzerindenken girdim transferime. Zaten amaçlanan 8-12 arasında olması diye biliyorum ve sizinki de ideal aralıkta. Neden ertelemiş ki doktor
Eğer eminsen böyle dediklerine doktorunu değiştirip hemen başka bir doktorla transfer işlemimi gerçekleştirirdim ben olsam. Hayatımda duyduğum en saçma şey çünkü. Kesinlikle Değer başka bir şeyden bahsediliyor olmalı9 mm çok kalın dediler, 5 ve altinolmasi gerekiyormuş. Ve o yüzden adeti bekliycez dediler.
Endometrium kalınlığı.. onun ölçmek için ultrasyina girdim zatenEğer eminsen böyle dediklerine doktorunu değiştirip hemen başka bir doktorla transfer işlemimi gerçekleştirirdim ben olsam. Hayatımda duyduğum en saçma şey çünkü. Değer başka bir değer olmalı
Nasıl ya? Hiçbir transferim 10 nun altında değildi. Google a bile yazsan 10-13 ideal kalınlık yazar, Bulabilirsiniz Bir yanlış anlaşılma var bence.Benim 9 mm çıktı, çok kalın yapamayız transfer dediler. Bende şaşırdım doğrusu. Bu işin aslı nedir?
Hemen doktorunu değiştirmelisin. Daha fazla zaman, para ve ümit kaybetmeden9 mm çok kalın dediler, 5 ve altinolmasi gerekiyormuş. Ve o yüzden adeti bekliycez dediler.
Evet bende şok oldum erteleyince.. bugün tekrardan konuşacağım doktor ileNasıl ya? Hiçbir transferim 10 nun altında değildi. Google a bile yazsan 10-13 ideal kalınlık yazar, Bulabilirsiniz Bir yanlış anlaşılma var bence.
Geldim burdayım diyoooorrrrBugün doktora gidecekti bir arkadaşımız kan vermeye evet biliyorum kim oldupunu fakat isim olarak aklıma gelmiyor. Herşeyin yolunda olduğuna eminimde 7. Gün değerini çok merak ettim.
Hey maşallah sübhanallahGeldim burdayım diyoooorrrr
Endometrium kalınlığı.. onun ölçmek için ultrasyina girdim zate
şeyş merak ediyorum. Yuvarlak ilaçtan kullanıyor musun? Döndüre döndüre içinden çıkandan. İsmini unuttum K Kittylovers neydi ismi? Rahim kalınlaştıncı çünkü bu ilaç.Endometrium kalınlığı.. onun ölçmek için ultrasyina girdim zaten
Çook sevindim adınıza maşallah darısı bize inşallahGeldim burdayım diyoooorrrr
Amiinnn inşallahHey maşallah sübhanallahÇok sevindim canım. Çok güzel. Gelmiş değerin sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin inşallah hepimiz pozitifleri duyacağız buradaÇook sevindim adınıza maşallah darısı bize inşallah
Ne güzel ya çok sevindimGeldim burdayım diyoooorrrr
Evet canim 7.günNe güzel ya çok sevindimsağlıkla katlanarak artsın değerin. Bugün senin 7. Günün dimi?
Ben günde 3 adet alıyorum neden acaba? Bir de bunu yeni duydum. Bazıları fitil olarakta kullanıyormuş bunu. Benim bitmek üzere. Reçetesiz alamıyoruz dimi bu ilacıEvet estrogen günde 6 adet
5 mm ve altı olması gerekiyor diyen bir doktordan ben emin olamadım. Bir yerde bi yanlış anlaşılma olması lazım. Bence danışabileceğin hemşiren varsa tekrar sor neden transfer yapılmadı diye yine aynı şey söylenirse bu kalınlığın ideal olduğunu duydum her yerde de ne diyorlar bakalım ama 5 mm altı kesinlikle değil. Benim 7,2 çıkmıştı transferden 6 gün önce bazı bölümleri 6 küsürmüş o yüzden 6 gün daha erteledi doktorum ilaç dozlarını arttırarak. Daha sonra 8,4 oldu transferden 5 gün önce ve transferimi yaptılar belki de transfer günü 9 oldu9 mm çok kalın dediler, 5 ve altinolmasi gerekiyormuş. Ve o yüzden adeti bekliycez dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?