- 31 Ağustos 2025
- 299
- 178
- 18
- 44
Endometriyum demiştirBana mük dediler transfer de. Transferden önce 11di. Ama transfer zamanı ne oldu bilmiyorum. En son ultrason tutan kadın hocam baksanıza bir şey çok iyi değil mi dedi en le başlıyordu ama ama unuttum
Güzel haberler bekliyoruz inşallahYapamadıkların için sana çok gönüllüce yandaş olabilirim
Hazır gece de oldu. Ben sabah alacağım iğneyi akşam gittim aldım ve tabiki elim boş dönmedim. 4 tane farklı marka testle geri dondüm
Heh işte onu dediEndometriyum demiştir
Tebrik ederim kuzularınızıYeni eyt emeklisiçok teşekkür ederim akademisyen değilim ama araştırmayı çok severim. Özel bir firmada ihracat sorumlusuydum. Şimdi bu sene üniversiteye giren kuzularıma hocalık yapıyorum
Bir tek üniversiteye gidenlere değil bak bize de hocalık yapıyorsunYeni eyt emeklisiçok teşekkür ederim akademisyen değilim ama araştırmayı çok severim. Özel bir firmada ihracat sorumlusuydum. Şimdi bu sene üniversiteye giren kuzularıma hocalık yapıyorum
Aklımıza bir şey gelmeye dursunTebrik ederim kuzularınızıValla topikte böyle biri var diye şanslıyız yoksa biz sabaha kadar tepin dur yani aklımıza bişiy takılsa hepimiz işin içinden çıkamayız gibi :)
hangi markalar aldın bizim kaset test bağımlılığıYapamadıkların için sana çok gönüllüce yandaş olabilirim
Hazır gece de oldu. Ben sabah alacağım iğneyi akşam gittim aldım ve tabiki elim boş dönmedim. 4 tane farklı marka testle geri dondüm
Evet daha kanıtlanmamış uygulamalardan ama iyi sonuçlar var.Heh işte onu dediglue yaptırdım ben. Chatgbt tutunma olasılığı için iyi dedi ama gerçekten iyi mi sence? Yoksa bir tür kanıtlanmamış tedavisel uygulamalardan mi?
Çok teşekkür ederimTebrik ederim kuzularınızıValla topikte böyle biri var diye şanslıyız yoksa biz sabaha kadar tepin dur yani aklımıza bişiy takılsa hepimiz işin içinden çıkamayız gibi :)
Evet doğrudurMerhaba opu ve yumurta toplama aynı işlem degil mi
Pozitif ile dolsun sayfamız inşallahBir tek üniversiteye gidenlere değil bak bize de hocalık yapıyorsunsağol varol arkadaşım
Ah bizi buuuuGruba ithafen,
Fakat kayınvalide görmesin diye köşe bucak saklıyorumhangi markalar aldın bizim kaset test bağımlılığı
Hayırlı olsun canım yeni çeyizlerinFakat kayınvalide görmesin diye köşe bucak saklıyorum
Bunları kaç gün içinde kullanacaksınız inşallah aynı gün içinde değildirFakat kayınvalide görmesin diye köşe bucak saklıyorum
Ben de geçen sefer transferin 6.günü göstermişti.Bu predictor erken gebelik testi 6. Gün önce görmeyi vaad eden, vaad ettiğini gerçekleştiriyor mu? Biliyor musunuz? Ben express olanını aldım çünkü de
Bence o baya düşük bir hcgyi algılıyor 10-15 falan algılıyor olabilir.Bu predictor erken gebelik testi 6. Gün önce görmeyi vaad eden, vaad ettiğini gerçekleştiriyor mu? Biliyor musunuz? Ben express olanını aldım çünkü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?