Bak bugün o çok çok çok hatta yok olmaya yüz tutmuş silik çizgi var ya o arti med. Bugün benim hafifte olsa delirmeme sebep olduğu için bir daha aldımHayırlı olsun canım yeni çeyizlerinartımed black listte diye biliyorum da senin ikilemde kalma sansın yok suanki stokla
O zaman yarın akşam son hamle gidip eczaneden Onu da alayım. Zaten cuma 6. Gün oluyor. Az çok Bell olur diye düşünüyorum bir şeyler cuma günüBen de geçen sefer transferin 6.günü göstermişti.
Senin eğer artımed ciddili poz ise suan predictor her türlü cıkar yarın sabahki ilk idrarda. Suan bile cıkabilir. Ya laboquick kaset test benim ovitrelleden kalan 7 betayı cıkarmıştı silik şok olmuştu doktor bileBak bugün o çok çok çok hatta yok olmaya yüz tutmuş silik çizgi var ya o arti med. Bugün benim hafifte olsa delirmeme sebep olduğu için bir daha aldımyarın kocama söz verdim yapmayacağım diye ama tutamam kendimi biliyorum, ondan yapacağım yine. Bir de yanına predictor express i ekleyeyim diyorum
Cumartesiye kadar her sabah 2 tane yaparım. Cumartesi veya pazar günü 7. 8. Günde kan veririm artık. Varsa çıkar kanda da herhalde cumartesi veya pazarBunları kaç gün içinde kullanacaksınız inşallah aynı gün içinde değildir
O zaman yarın akşam son hamle gidip eczaneden Onu da alayım. Zaten cuma 6. Gün oluyor. Az çok Bell olur diye düşünüyorum bir şeyler cuma günü
Yok yok yok şuan çıkmazSenin eğer artımed ciddili poz ise suan predictor her türlü cıkar yarın sabahki ilk idrarda. Suan bile cıkabilir. Ya laboquick kaset test benim ovitrelleden kalan 7 betayı cıkarmıştı silik şok olmuştu doktor bile
Ben cumartesi test yapayım çizgi görürsem pazar kan vereyim diyorumCumartesiye kadar her sabah 2 tane yaparım. Cumartesi veya pazar günü 7. 8. Günde kan veririm artık. Varsa çıkar kanda da herhalde cumartesi veya pazar
yapma yapma boşver az kaldı sık dişiniYok yok yok şuan çıkmazöyle şeyler deme bana. Çok gaza gelmeye müsatim ama yok gerçekten bu saatte yapmayacağım bu sözüme inanabilirsiniz
Yapacağım yani duramam ki. Almamam lazımdı.yapma yapma boşver az kaldı sık dişiniGaza gelme ben çünkü yapardım bana bakma. yarın yapıcak mısın pekii sabah
Şimdi pozitif basalım boşver , olumsuz olursa sonra düşünürürüzYapacağım yani duramam ki. Almamam lazımdı.
Ama bu sefer bak korkuyorum. insan başlarda daha pozitif olurken sonlara yaklaştıkça ya şöyle olursa düşüncesi de kaplıyor beynini. Neyse ya hepimiz parti yapacağız burda hemde hepimiz hiç eksilmedenFakat bu sefer o silik çizgiyi görebilmek için büyüteçle falan olaya dahil olabilmeyi daha çok isterdim.
Büyüteç alma fikri çık aklımdan
Bugün yaptığın marka ile de yap sabaha koyulaşma oranı referans olur sana çünkü her markanın ölçüm oranı, reaksiyon süresi falan farklı ya. Baktın aynı marka sabah daha koyu o zaman pozitif olabilirCumartesiye kadar her sabah 2 tane yaparım. Cumartesi veya pazar günü 7. 8. Günde kan veririm artık. Varsa çıkar kanda da herhalde cumartesi veya pazar
Bana hemşirem ilk iki gün her sey belli oluyor sonrasi beklemekle geciyor dedi. O yüzden ilk 48 saat kritik diyoruz demisti.Dediğin gibi olabilir ama şöyle düşünelim çizgi çok silik başlıyor ya gün geçtikçe netleşiyor belki o da onunla ilgli olabilir hatta dur bak yazıyı buldum
Sağlıklı bir insan embriyosu, döllenmeden 5-7 gün sonrakabuğundan çıkar ve yumurtadan çıktıktan sonraki saatler içinde implante olur. Yani rahim duvarına tutunan embriyonun asıl istilası, 3. gün transferinden yaklaşık 2-5 gün sonra ve 5. gün transferinden sonra 1-3 güniçinde gerçekleşir.
Sadece ben degilmişim bunu yapan cok sevindimBen de öyleee sürekli eşimi darlıyorum pozitif mi hissediyorsun negatif mi , test alalım mı, test yapalım mıbitmiyorduu…
Evet ben ilk ttansfer de 3.gun embriyosunu 8.gun akşam idrarı ile öğrenmiştim. En iyisi o ama express i ilk defa duydummBu predictor erken gebelik testi 6. Gün önce görmeyi vaad eden, vaad ettiğini gerçekleştiriyor mu? Biliyor musunuz? Ben express olanını aldım çünkü de
Yani ben de göz yanılsaması yaşamıyorsam hayalet bi çizgi görüyorum gibiBen bir çılgınlık yaptımtest yaptım hayali cizgi görüyorum ama telefonda çıkartamadım
Çekmeye çalıştım ama görünüyor mu
Ben bunu bilmiyordum. Yani tamam dinlenin kısmını biliyorum ama ilk iki gün mü belli eden herseyi? Oldu bitti 5 gün 6. Gün hatta 10 gün diyelim risk ortalama olarak düşüyor o zaman.Bana hemşirem ilk iki gün her sey belli oluyor sonrasi beklemekle geciyor dedi. O yüzden ilk 48 saat kritik diyoruz demisti.
Aynı markanın pozitifliğinde bu sabah eser yok. Artı med ve predictor ile yaptım. 10 Dk içinde çıkan sonuç , sonuctur diyebilir miyiz? Yoksa çöpmüdürBugün yaptığın marka ile de yap sabaha koyulaşma oranı referans olur sana çünkü her markanın ölçüm oranı, reaksiyon süresi falan farklı ya. Baktın aynı marka sabah daha koyu o zaman pozitif olabilir
Yaaaa bence de var gibi. Buraya fotoğraf yüklerken hayalet çizgiler yok oluyor dimi? Ben şimdi direk kameradan çekeceğim yani sitenin kamerasındanBen bir çılgınlık yaptımtest yaptım hayali cizgi görüyorum ama telefonda çıkartamadım
Çekmeye çalıştım ama görünüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?