Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Bugün 10.gun kontrolüm vardı doktor muayene esnasında histereskopi yapacağız dedi ama benim icinmi söyledi anlayamadım.opudan sonra histereskopi neden yapılır bildiğim bir sorun yok ama

Merhaba herkese histereskopi olanlar opudan ne kadar sonra oldunuz? Birde transfer histereskopiden ne kadar sonra yapıldı bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Pkos musunuz opu nasıl geçti çok soru sordum kusura bakmayın yeterli bilgilendirilmesi ve merak ediyor insan ne yasayacagini
Ben yanıt vereyim sana Opudan hiç korkma ilk defa anestezi alıp operasyona girdim ancak korkulacak hiçbir durum yok benim opu ve yumurta toplama bir arada oldu ona rağmen çok problem yaşamadım

Pkos musunuz opu nasıl geçti çok soru sordum kusura bakmayın yeterli bilgilendirilmesi ve merak ediyor insan ne yasayacagini
Yok bildiğim bişiyse cevapmaya çalışırım canım , aslında pkos görünümüm var. 19 yumurtam toplandı ama döllenmede sorun oldu 3 tane kaldı elimde.
Bende polip var o alınacak bir de çizik atılacak. O nedenle oluyorum rahim kalınlığım genelde yüksek çıkıyor bakılacak bi .

Kızlar bu ilk transferde istesek embriyo glue yapıyorlar mı ? Biz kendimiz ısrarla talep etsek mesela ?
Hep olumsız olursa bi sonrakinde bakarız deniyo :/

Hangi hastanedesiniz bilmiyorum ama ısrar edince yapılıyor ben öyle istedim
ısrar edecez mecbur :) ben sonra bilmiş gibi oluyorum diye cok bişiy de sormak istemiyorum ama katil hücre testi de yaptıracağım öncesinde yaptırma dedi doktorum gerek yok dedi ben yaptırcam dedim iyi yaptır o zaman dedi :d

Ben o kadar soru sormuştum ki sağlıkçı mısın demişti ilk denemede genelde hiç bir şey istemiyorlar bende yaptırmak istiyorum onu ya kan pıhtılaşmasına baktınız mı

Ben o kadar soru sormuştum ki sağlıkçı mısın demişti ilk denemede genelde hiç bir şey istemiyorlar bende yaptırmak istiyorum onu ya kan pıhtılaşmasına baktınız mı
yok baktırmadım ama o da var bi yerlerde aklımda benim de ilk denemem olacak ama ben sürekli forumdan bişiyler öğrenip doktora gidiyorum bi anda bize neden piezo yapmadınız morfolojimiz 1 dedim baktı öyle ben yarın histeroskopi olucam poliplerim alıncak sonra işte transfer süreci de arada ne yaptırsam acaba diye düşünüyorum

Aynen öyle hatta telefonuma tek tek not alıyordum bilmediğim yöntemleri tek tek soruyordum doktor içinden ne diyor allah bilir ama sabırla dinledi beni hep bizim morfoloji 0 piezzo yapılmadı gerek görürsek yaparız demişlerdi benimde ekim sonu gibi transfer inşallah

benim de herşey yolunda giderse ekim sonu gibi olacak inşallah. Biz de bunlar hakkında öğrenip bilgi sahibi olmayı kendimiz tercih etmedik napalm süreç bizi buna itti diyelim . Kaç embriyonuz var ilk deneme mi sizin de ?

benim de herşey yolunda giderse ekim sonu gibi olacak inşallah. Biz de bunlar hakkında öğrenip bilgi sahibi olmayı kendimiz tercih etmedik napalm süreç bizi buna itti diyelim . Kaç embriyonuz var ilk deneme mi sizin de ?
Benimde ilk deneme ben ohss oldum maalesef ama 5 embriyo var pgtye gönderdik sonucu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…