Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benimde ilk deneme ben ohss oldum maalesef ama 5 embriyo var pgtye gönderdik sonucu bekliyoruz
Çok geçmiş olsun ben de ohss olur muyum diye tedirgin oldum 19 toplanmıştı. Baya ağğrım oldu ama ilk regli olunca cidden düzeliyo şikayetlerin.

Dostinex kullandım ben 8 tane opudan sonra ohss olmiyim diye. Benim 3 tane kaldı embriyom 3.gündeler kısmet, hayırlısı hepimiz için :)

Siz de sanırım memorial daydınız? Bizim de morfoloji 0 olduğu için mesela Semra hoca söyledi piezzo mutlaka yapalım diye. İlk denememiz ama riske atmayalım dedi, öyle yaptırdık.

benim de herşey yolunda giderse ekim sonu gibi olacak inşallah. Biz de bunlar hakkında öğrenip bilgi sahibi olmayı kendimiz tercih etmedik napalm süreç bizi buna itti diyelim . Kaç embriyonuz var ilk deneme mi sizin de ?
İlk deneme olunca standarttan ilerliyorlar şişli memorialdayım ben embriyo glue ben istedim
benden 27 tane toplandı ama maalesef sayı önemli degil bir gece hastanede kaldım ayaga bile kalkamadım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim ilk denememizde evlatlarımızı kucagımıza almamızı nasip etsin ikimizede

Siz de sanırım memorial daydınız? Bizim de morfoloji 0 olduğu için mesela Semra hoca söyledi piezzo mutlaka yapalım diye. İlk denememiz ama riske atmayalım dedi, öyle yaptırdık.
Bizede ilk başta yapılacaktı ileri hareket sıfır morfoloji 0 dediler ki opu günü belli olacak kullanıp kullanmamamız gerektiği sonra aradılar kullanmamışlar

Bizede ilk başta yapılacaktı ileri hareket sıfır morfoloji 0 dediler ki opu günü belli olacak kullanıp kullanmamamız gerektiği sonra aradılar kullanmamışlar
Ama şöyle bir durum oldu eşimden örnek aldılar o gün ben opudayken sonra tekrar aradılar tekrar istediler iki kez vermiş oldu belki o sebeple kullanmamışlardır

Amin sana da tekrar cok geçmiş olsun

ben de açıkcası bizde de piezzo vs kullanılsaydı 9 olgun yumurtadan daha cok döllenen olacağını düşünüyorum. Ama klasik ivf süreci takip edildi bizde hiç bir ekstra bişiy konusulmadı ki ben maliyetlerine katlanmaya okeydim… hayırlısı

Aynı endişeyi bende taşıyorum morfoloji %1 olmasına rağmen hiç özel bir yöntem uygulanmadı. Benden HSG istemediler Pgt önermediler ilk deneme diye olursa olur gibi genelde sanırım

Aynı endişeyi bende taşıyorum morfoloji %1 olmasına rağmen hiç özel bir yöntem uygulanmadı. Benden HSG istemediler Pgt önermediler ilk deneme diye olursa olur gibi genelde sanırım
Hsg benim eskiydi 3 sene öncesine ait ben ısrarla çekelim dedim tekrar çektik polip cıktı. Embriyolar 3. günde kaldı morfolojiden mi kaynaklı bilemiyorum. Benim sorduğum katil hücre paneli, sperm dna hasar testi, embryo glue gibi işlemler hep bi sonrakinde bakarız mantığıyla ilerliyor. Bi bakalım da olmazsa bakarız bu da bana saçma geliyo valla

Şuan biz rahim dinlendirmedeyiz 2 Regl görelim dedi doktor Hsg ben gerek duymuyorum dedim ama aklıma takıldı çok istersen çekil dedi ama açıkçası Opu sonrası tekrar anestezi almaya korkuyorum

Şuan biz rahim dinlendirmedeyiz 2 Regl görelim dedi doktor Hsg ben gerek duymuyorum dedim ama aklıma takıldı çok istersen çekil dedi ama açıkçası Opu sonrası tekrar anestezi almaya korkuyorum
bence çekilmekte fayda var tüplerde sıvı birikimi varsa tutunmaya etki ediyor çünkü :/ ben histeroskopi de olacağım yarın poliplerim var . istanbuldaysanız hsgyi anestesisz çeken yerler de var. opu süreciniz nasıl oldu kaç embriyo var suan

Opu sonrası ani ağrılar girmeye başladı artık kasık mı rahim mi toto mu yerini anlayamıyorum bi anda geliyor. Siz anestezi ile mi çekildiniz ? Yok İstanbılda yaşamıyoruz ama geliriz gerekirse ağrısı nasıl olur bilmiyorum ama yarın net bilgi gelecek haber bekliyorum embriyolar hakkında

evet ben izmirdeyim anestezili çekildim. Opu sonrasu bende de ağrılar oldı 3 gün falan sonra düzeldi çok yumurta toplandıysa ohss için takipte kalmak lazım. idrarda azlık ve nefes darlığı önemli bu arada. yoksa bunlar sıkıntı yok. kabızlık oldu bende o da biraz zorladı umarım güzel gelişir embriyolarınız

Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşalım sizin transfer ne zaman

Benim acı eşiğim düşüktür hsgden hiç korkmayın anestesisiz oldum bende sonrasında vesairw hiç agrım olmadı bile burda çok okumuştum agrısı olan başı dönen vesaire ama ben iyiydim gayet
Bugün görüştüm ben yaptırmak istiyorum diye istanbulda Cevat Bayrak diye bir hocayı araştırmıştım anestezisiz ona randevu aldım 20 sinde gideceğim aklımda soru işareti kalsın istemiyorum

Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşalım sizin transfer ne zaman

Amin inşallah valla bilmiyorum ne zaman olcam ekim sonu belki kasım regline atar bende hormonal sorunlar var çünkü değerler transfer için normal aralıkta gelir mi bilemiyorum hiç.

Amh yuksekligi ve genelde polikistikover tanısı alan hastalarda yumurta oranı fazla olur. Ama önemli olan fazla olması degil kaliteli ve içinin dolu olmasıdır. 30 yumurta toplanıp 2 embriyosu oluşan da var 2 yumurta toplanıp ikisininde oluştuğu oluyor. Biraz beslenme, yaş, stres belirliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…