Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Karaktersiz diye birşey çıkmış. Anlayamadım çok özür dilerim kar edebiliriz yazmıştım oysa ki. Tekrardan özür

2024 eylül dekinde yapılmıştı 2025 mayıs ta yapılmadı. Ama ikiside aynı sonla bitti. Hatta eylül kimyasal 2025 mayıs düşük ile sonuçlandı. Psikolojik olarak rahat olmak için bile yaptırılır. ☺

Evet cidden herşey o kadar pahalıki. Evde daha önce yaptıranları okumuştum burda cidden daha uyguna geliyor. Benim 2. transferim kimyasal oldu o zaman prednol 5 gun kullandırmıştı doktorum transferden itibaren. Bu sefer cift embriyo transferi yapıcaz belki önerebilir diye düşündüm. Fiyat öğrenmek istedim teşekkür ederim. İnsallah pozitif alırsınız

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?
Merhabalar benim de ekimde transferim var. Hesaplamama göre ekimin ortasını bulacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…