Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben de benim çocukların tepkisini Anne biz üniversite ye başladık, 20 yaşına geldil. Sen bu yaşta utanmıyor musun? Kardeşimizle aramızda 20 yaş fark olacak diyecekler diye korkuyorum.

Ben de benim çocukların tepkisini Anne biz üniversite ye başladık, 20 yaşına geldil. Sen bu yaşta utanmıyor musun? Kardeşimizle aramızda 20 yaş fark olacak diyecekler diye korkuyorum.
Senin kaç tane çocuğun var? Yok yavrum neden utanayım siz büyüdünüz bize yeni bir bebek kokusu lazım diyeceksin

Chatgpt ile anlaştıysanız sorun yok bana direk bitki çayı içme dediler. Eşim nane kekik bile yedirmiyor nar ve pancar rahim kan akışına iyi geliyor diye duymuştum her gün tüketiyorum hayırlısı artık bakalım sen ne zaman tekrarlayacaksın testi

Tavuk yemedim. Balık, et haşlama, et suyu, kefir, ev yapımı yoğurt, organik süt, sebze, kabak çekirdeği, ceviz, badem, Domates salatalık, havuç, marul, pancar,yumurta
Ekmek yok. 1 kere pilav, 1 kere de makarna yedim. Yarım tabak.

Benzer besleniyoruz ben çok tahıllı ekmek yiyorum biraz kahvaltıda fazla değil ama sen doktora ne zaman gideceksin peki tekrarlayacak mısın testi

Benzer besleniyoruz ben çok tahıllı ekmek yiyorum biraz kahvaltıda fazla değil ama sen doktora ne zaman gideceksin peki tekrarlayacak mısın testi
Test günüm 14 üydü zaten. 2 gün sonra yine vereceğim aynı bugün verdiğim yerde. Ben hastaneden çıkıp doktora gidene kadar sonucum çıkmış olur. Onunla da yüzyüze görüşürüm artık.

QUOTE="tboz, post: 80393625, member: 638026"]
Artık sizlerin kese günlerini merakla bekliyor olacağız ben hala ilk testi yapacam
[/QUOTE]
Ama sen çatlatma iğnesi yapmıştın öyle hatırlıyorum. Onun için senin test gününü beklemen çok normal

QUOTE="tboz, post: 80393625, member: 638026"]
Artık sizlerin kese günlerini merakla bekliyor olacağız ben hala ilk testi yapacam
Ama sen çatlatma iğnesi yapmıştın öyle hatırlıyorum. Onun için senin test gününü beklemen çok normal
[/QUOTE]
Peki ni şey sorcam. Çatlatma iğnesi idrar testini yanıltıyor tamam peki kan testinde bu yanılma oluyor mu bu iğneden dolayı ?

Sen artı med kaçıncı gün yaptın
T+4 ve t+7 de yaptım. 4 olan yok olmaya yüz tutmuş bir çizgi çıkarttı. Dün yaptığım da çok silik çıktı 10. Dakika doğru koyulaşma verdi. Fakat sabah baktım hepsinden koyu olmuş çizgiyi. Zaman geçtikçe çizgi oturmuş bence. Artımed farklı bir felsefede çalışıyor çözemedim

Hala iki taraflı hissediyormusun batmaları?

Yarın sabah son kan testimi yapacağım. Kendi kendimi gaza getirmezsem azıcık sabırlı olmayı becerebilirsem, 24 ekimde doktora gitmeyi düşünüyorum 5+4 oluyor. Umarım sağlıkla ilerleyebiliriz o günlere kadar tabi.

Ben bugün yine idrar testi yaptım koyu pozitif çizgiyi gördüm ve idrar testleriyle olan maceramı bugün sona erdirmiş oldum

Kalp atışlarını ne zaman duyuyorduk biz? 6. Haftadan sonra dimi? Aslında iki iki, iki iki gitmek yerine bir kere bekleyip hepsini görmek daha mantıklı geliyor bana. Umarım o günleri görebiliriz

Hadi bakalım hayırlısı diyelim. Benim bu çatlatma iğnesi elimi ayağımı bağlıyor valla. Chatgpt ye senin gibi sordum sadece idrarda değil kan testinde de yalancı hcg pozitiflik gösteriyormuş e doktor niye bana 15 ekim test dedi o zaman ayrıca niye sizin hiçbirinizde bu iğneler yok bende var kafam karıştı ya

Kalp atışlarını ne zaman duyuyorduk biz? 6. Haftadan sonra dimi? Aslında iki iki, iki iki gitmek yerine bir kere bekleyip hepsini görmek daha mantıklı geliyor bana. Umarım o günleri görebiliriz
Benim bildiğim 6. Ve 7. Haftalarda ama sen yine de zamanında git iki kez gitmem gerekiyorsa git olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…