Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benim acı eşiğim düşüktür hsgden hiç korkmayın anestesisiz oldum bende sonrasında vesairw hiç agrım olmadı bile burda çok okumuştum agrısı olan başı dönen vesaire ama ben iyiydim gayet
+1, biraz o an hissi zorluyor insanı ama kolay oluyor anestezi almaya bence de gerek yok. Ben İstanbul’da anestezisiz oldum kadıkoydeydi sanırım

Aynen öyle. Katılıyorum size. Bence yapılabilecek tüm testleri önceden yapıp ona göre tedavi planı seçilmeli.negatif sonuçla karşılaşınca tekrardan hormon alacaksınız, bir daha sıfırdan başlayacaksınız.

Sayı önemli değil inanın takılmayın ona. Beslenme ve takviye önemli. 2022 de 7 yumurta toplandı 5i döllendi hepsi 3.günde dolduruldu.Hiçbir ek birşey yapılmadı ve negatif oldular.
Morfoloji problemi ve dna hasarı vardı sonra 2023 de 4 toplandı 4 ü döllendi , 3 tanesi 5.güne geldi. 2024 de ilk 3 ve iki ay sonra 3 toplam 6 toplandı. 6 nın 6 sı döllendi. Ve 4 tanesi 5.güne geldi.
Q10 200 mg, d vitamini, nadh, impryl ve omega 3 kullandım. Şu an 45 yaşındayım. 2 negatif ,1 kimyasal, 1 düşük sonrası 2 adet Grade 2 yani 2aa, 2ab pgt li embriyo ile 5.denememi inşallah ekim ayında yapacağız. Allah büyük, hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Gerçekten Allah gönlümüzdekini hayatımıza versin ne kadar emek ve çaba ile oluyor zor ama sonugüzel olsun

Benim bir döndü beklendi. Pcos da çok yumurta toplanınca ohss mi ne oluyormuş ondan bekletiyorlar. Bende olmadı bir sorun diğer adette transfer oldum. Negatif Malesef kimyasal oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…