- 30 Ocak 2014
- 594
- 299
- 333
Ben etmezdim acik konuşayım ilkinde de düşüşe geçtiği zaman igne yaomayi birakmistimYa tam tersiyse burda bazı kişilerin okuyorum negatif çıktı 0,2 çıktı diyorlar mesela ya öyle bi şeyse ne yapcam o zaman sen olsan iğnelere fitillere 2 gün daha devam eder miydin
Hadi hayirlisi güzel haberlerle gel inşallahKızlar ben de 17 sinde transfer oluyorum Allahın izniyle. Yarın akşam 12 saatlik serum tedavisi alcam. Bir de ilaçlar eklendi işte. Hayırlısı olsun inşallah dua edin bana da
Pozitif gelecekkk. Kaygilanmakta cok haklisin ama olumsuz olursa onu o zaman düşünebilir miyiz luyfennEvet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcam
Ayy hayırlı uğurlu olsunnn sabırsız bekleyenler kulübüne katilacaksinBenim de ilk transferim cuma olcak bu heyecanla nasıl baş edicez yaBenim de 3. gün 3 tane var ikisinü sallıycaklar içeriye
Herseyi geçtim öğlen fitili kötü oldu benim içinAyy Allah kolaylık versin canim hele fitili dusunemiyorum bile
Evet ya onu nasil yaptin valla helal olsunHerseyi geçtim öğlen fitili kötü oldu benim için
Ah ya çok zor hakikaten. Fitil atıp oturmayı dene böyle arkaya yaslanarak. Arkana minder falan mı alsan acabaHerseyi geçtim öğlen fitili kötü oldu benim için
Aaaa çok var. 4 Ekim değil misin sende? Neden o kadar geç kan veriyorsunCumartesi günü
Daha transfer bile olmasın ama şimdiden bu strese girme. İyiye odaklan lütfen. İlk denememi?Grupta 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisi olan ve hemen hamile kalan varmı acaba? Tek atımlık kurşunum var tutunmazsa çok üzülürüm gerçekten.
Evet ilk deneme ve yaş faktörü yüzünden çok tedirgin oluyorumDaha transfer bile olmasın ama şimdiden bu strese girme. İyiye odaklan lütfen. İlk denememi?
Hiç tedirgin olmayın forumda böyle bir sürü tutan var ben görüyorum.Grupta 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisi olan ve hemen hamile kalan varmı acaba? Tek atımlık kurşunum var tutunmazsa çok üzülürüm gerçekten.
Aynen senin gibi yapıyorum beklentiyi minimuma çekmeye çalışıyorum sanki daha az üzülecekmişim gibiÖyle düşünme ben de 7 senedir bir kere bile çift çizgi görmedim mesela. Ben eşimle anneme diyorum tutmayabilir he garanti gözüyle bakmayın falan diye. Kendimi bu sonuca da alıştırdım aslında biraz ben de sonra çok üzülmiyim diye beklentiyi minimumda tutuyorum elimden geldiğince
Kanı verdim 2 saat dediler. Dua edin nolurPozitif gelecekkk. Kaygilanmakta cok haklisin ama olumsuz olursa onu o zaman düşünebilir miyiz luyfenn
Hadi inşallah canım inşallahKanı verdim 2 saat dediler. Dua edin nolur
Şimdi size kendi deneyimimden bahsedeceğim. Belki umut olur. Kuzenim doktor benim. En küçük oğlum doğduğunda bağlattığımı biliyor 1 ay sonra aradı ve bağlattım diye güvenme dedi. Korunmaya devam edin dedi. Bende neden öyle diyorsun abla dedim. Doktor bir arkadaşı uzun yıllar çocukları olmuyor diye tüp bebek tedavisi yaptırıyorlar ve ikizleri oluyor. Sonra doktora diyor ki hocam bizim iki tane çocuğumuz oldu bağlayın siz kordonları diyor ve doğum esnasında kordonları bağlanıyor. Ve kadın 1 sene sonra yeniden hamile kalıyor. Tüp bebeksiz ikizlerden tam 1 sene sonra hemde.Aynen senin gibi yapıyorum beklentiyi minimuma çekmeye çalışıyorum sanki daha az üzülecekmişim gibi
Evet çok doğru diyorsun Allah isterse olur istemezse yaprak bile kıpırdamaz. Hayırlısı diyelim artıkŞimdi size kendi deneyimimden bahsedeceğim. Belki umut olur. Kuzenim doktor benim. En küçük oğlum doğduğunda bağlattığımı biliyor 1 ay sonra aradı ve bağlattım diye güvenme dedi. Korunmaya devam edin dedi. Bende neden öyle diyorsun abla dedim. Doktor bir arkadaşı uzun yıllar çocukları olmuyor diye tüp bebek tedavisi yaptırıyorlar ve ikizleri oluyor. Sonra doktora diyor ki hocam bizim iki tane çocuğumuz oldu bağlayın siz kordonları diyor ve doğum esnasında kordonları bağlanıyor. Ve kadın 1 sene sonra yeniden hamile kalıyor. Tüp bebeksiz ikizlerden tam 1 sene sonra hemde.
6 sene önce duyduğuma göre kuzenimin arkadaşı o zaman tahminen 42 yaşında olması gerekiyordu. Çünkü 12 yaş büyük benden kuzenim. Yani bu çok enteresan ama gerçek bir olay.
Yıllarca olmuyor bebekleri, tüp bebek tedavisiyle ikizlerine kavuşuyorlar ve daha ikizler 1 yaşını yeni doldurmuşken, kader kordonları bağlı falan demiyor ve arkadaşı yeniden hamile kalıyor. Oldu mu oluyor yani
Yokk ben 6 ekimim o ytuzdenAaaa çok var. 4 Ekim değil misin sende? Neden o kadar geç kan veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?