Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Grupta 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisi olan ve hemen hamile kalan varmı acaba? Tek atımlık kurşunum var tutunmazsa çok üzülürüm gerçekten.

Ya tam tersiyse burda bazı kişilerin okuyorum negatif çıktı 0,2 çıktı diyorlar mesela ya öyle bi şeyse ne yapcam o zaman sen olsan iğnelere fitillere 2 gün daha devam eder miydin
Ben etmezdim acik konuşayım ilkinde de düşüşe geçtiği zaman igne yaomayi birakmistimbiraz da gercektler ama vardir olmuştur aklına hep iyiyi getirsene lütfennn

Evet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcam
Pozitif gelecekkk. Kaygilanmakta cok haklisin ama olumsuz olursa onu o zaman düşünebilir miyiz luyfenn

Grupta 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisi olan ve hemen hamile kalan varmı acaba? Tek atımlık kurşunum var tutunmazsa çok üzülürüm gerçekten.
Daha transfer bile olmasın ama şimdiden bu strese girme. İyiye odaklan lütfen. İlk denememi?

Aynen senin gibi yapıyorum beklentiyi minimuma çekmeye çalışıyorum sanki daha az üzülecekmişim gibi

Aynen senin gibi yapıyorum beklentiyi minimuma çekmeye çalışıyorum sanki daha az üzülecekmişim gibi
Şimdi size kendi deneyimimden bahsedeceğim. Belki umut olur. Kuzenim doktor benim. En küçük oğlum doğduğunda bağlattığımı biliyor 1 ay sonra aradı ve bağlattım diye güvenme dedi. Korunmaya devam edin dedi. Bende neden öyle diyorsun abla dedim. Doktor bir arkadaşı uzun yıllar çocukları olmuyor diye tüp bebek tedavisi yaptırıyorlar ve ikizleri oluyor. Sonra doktora diyor ki hocam bizim iki tane çocuğumuz oldu bağlayın siz kordonları diyor ve doğum esnasında kordonları bağlanıyor. Ve kadın 1 sene sonra yeniden hamile kalıyor. Tüp bebeksiz ikizlerden tam 1 sene sonra hemde.

6 sene önce duyduğuma göre kuzenimin arkadaşı o zaman tahminen 42 yaşında olması gerekiyordu. Çünkü 12 yaş büyük benden kuzenim. Yani bu çok enteresan ama gerçek bir olay.

Yıllarca olmuyor bebekleri, tüp bebek tedavisiyle ikizlerine kavuşuyorlar ve daha ikizler 1 yaşını yeni doldurmuşken, kader kordonları bağlı falan demiyor ve arkadaşı yeniden hamile kalıyor. Oldu mu oluyor yani

Evet çok doğru diyorsun Allah isterse olur istemezse yaprak bile kıpırdamaz. Hayırlısı diyelim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…