Ya neden ağlıyorsun? Ağlama ağlama lütfen. İç sesin kötü mü diyor? Bak şimdi bende bir tedirgin oldum ama iyi düşünelim iyi olsun. Nolur iyi düşünmeye çalış. Bugün olmazsa yarın yine gidecektin zaten test sonucuna bakmaya.Gidiyorummmm ağlayarakk ya negatifse diye
Benim de ilk transferim cuma olcak bu heyecanla nasıl baş edicez yaBu perşembe inşallahilk transferim, çook heyecanlıyım 5. Gün embriyosu iki tane var, hangisini koyacaklar bilmiyorum henüz
Bu ilaçların saçmalıkları bence. Duygularımızla fena oynadı. Zaten kadınız saçmasapan duygular şelale bir de bu ilaçlar mahvetti biziPozitif basarak git ben de bugün bi
ağladım saçma sapan nedense bi anda geldiler.
Edemeyince işte benim gibi testlerle kafayı bpzuyorsunuzBenim de ilk transferim cuma olcak bu heyecanla nasıl baş edicez yaBenim de 3. gün 3 tane var ikisinü sallıycaklar içeriye
Bizim hastanede glue 10 bindiYapalım hocam dedim yapıyoruz zaten dedi sallamadı beniÜcret falan demedi ben veznede sorarım şimdi ona orada belli olur .
Aynen öyle valla ya ben zaten yengecim duygusal bi topum ya sinirleniyorum ya duygusallaşıyorum sinilrli olayım daha iyiBu ilaçların saçmalıkları bence. Duygularımızla fena oynadı. Zaten kadınız saçmasapan duygular şelale bir de bu ilaçlar mahvetti bizi
Evet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcamYa neden ağlıyorsun? Ağlama ağlama lütfen. İç sesin kötü mü diyor? Bak şimdi bende bir tedirgin oldum ama iyi düşünelim iyi olsun. Nolur iyi düşünmeye çalış. Bugün olmazsa yarın yine gidecektin zaten test sonucuna bakmaya.
Senin 4 ekimdi dimi? 2 embriyo transferi yapıldı?
Edemeyince işte benim gibi testlerle kafayı bpzuyorsunuztest işi tam bir delilik ama yalnız
Ben transfer ücretini de sormadım ya unuttum onu o arada bi sorayım bari. Yarın akşam serum verilecek baska bi hastanede. Orası da bi 8k dedi 12 saat yatış olcak diye. Her basamakta yeni bir masraf çıkıyorBizim hastanede glue 10 bindi
Seni de elinden tutup kayınvalidenden kaçıralım bence
34 yaşındayım 24 eylülde adet olmuştum 5. Gün dondurulmuş 2 embriyo iyi kalite dedi doktor 13 ekimde yani bugün transfer oldumŞimdi beni etiletleyerek herkes yaşını, transfer bilgisi (1. 2. 3. Gibi), T. Tarihi, T. Adeti, kaçıncı gün embriyosu bilgilerini yazsın tablo yapayım.
Tablo burada nasıl yapılıyormuş buldum.
Öyle düşünme ben de 7 senedir bir kere bile çift çizgi görmedim mesela. Ben eşimle anneme diyorum tutmayabilir he garanti gözüyle bakmayın falan diye. Kendimi bu sonuca da alıştırdım aslında biraz ben de sonra çok üzülmiyim diye beklentiyi minimumda tutuyorum elimden geldiğinceEvet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcam
Ooooo kesin oldu bu iş. Kuş üzümlerine haksızlık ediyorsun şuan da. Bakta gör boşuna üzülmüşüm diyip birazdan da kendine kızacaksınEvet içimden bi ses sen şansızsın bunda da şansın yok negatif gelcek diyor normalde de karamsar bi yapım var 4 ekim 2 embriyo 5. Gün hayırlısı artık negatifse hayırlısı buymuş demeye çalışcam
Sen cok mistik bikaçırın diyeceğim ama bu evden başka kalacak yerim yok çünkü kimsenin evinde böyle de yatamam. Şükret otur yerine diyorum kaçmak geldiğinde aklıma
kuzenler arkadaşlarım bir düzine insan var fakat herkes benim eşim ve çocuklarla yurtdışında olduğumu sanıyor şuan da
Ayy şimdi böyleysek, transfer sonrasını düşünemiyorummBenim de ilk transferim cuma olcak bu heyecanla nasıl baş edicez yaBenim de 3. gün 3 tane var ikisinü sallıycaklar içeriye
3 çocuğun üstüne mecburSen cok mistik bi
şekilde süreci yönetiyosun vallaolsun otur bari kıpraşma çok yürüme de biraz kan akısı olacak kadar kıpırdansan yeter
benim de öyle valla uyku yok ki ben uyumayı cok severiim suan hiç uyuyamıyorum geceleriAyy şimdi böyleysek, transfer sonrasını düşünemiyorumm2 gündür gece uykusu haram oldu heyecandan
Bizim bu gece uykuları nereye gitti ya? Akşam erkenden uykum geliyor fakat sabah 5 dedin mi ayağa kalkıyorumAyy şimdi böyleysek, transfer sonrasını düşünemiyorumm2 gündür gece uykusu haram oldu heyecandan
Ayy Allah kolaylık versin canim hele fitili dusunemiyorum bileBende bugün işe başladım transferden sonra ilk kez çalışıyorum. Çok zorlanıyorum ya belime ağrılar giriyor yoruluyorum uyku basıyor esneyip duruyorum öğlen fitili de mecbur iş yerinde yaptım
Sen ne zaman kan vereceksinAyy Allah kolaylık versin canim hele fitili dusunemiyorum bile
Manifestin böylesi3 çocuğun üstüne mecburben uzun bir süre de kimseye söyleyemem sanırım. fakat eşim benden hevesli. İlk defa baba oluyor sanki. Bugün gidip kıyafetler almış erkek bebek ve kız bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?