Benimde bu hafta aslında geçen hafta bu hafta için çağırmıştı ama gün vermemişti haftaya gel bakalım demişti. Ben gitmeyeceğim. Çünkü vajinal ultrasonla baktırmak İstemiyorum. Kanama riski oluşturabiliyor vajinal ultrason. Ben 6+ lara doğru gitmek istiyorum açıkçası. Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim
Dualarım seninle. Sen kaçta gideceksin kan vermeye?
Hmm bu durumu hiç bilmiyordum tabi hiç o aşamayı görmedigim icin doktorlar o zaman vajinal bakarken bu riski nasil alıyor?
Sabah gideceğim inşallah. Öğleden sonra öğrenmiştim olurum hayirlisiyla
Hmm bu durumu hiç bilmiyordum tabi hiç o aşamayı görmedigim icin doktorlar o zaman vajinal bakarken bu riski nasil alıyor?
Sabah gideceğim inşallah. Öğleden sonra öğrenmiştim olurum hayirlisiyla
Bir şey olmaz gözüyle bakıyorlar. Ama düşük esnasında da bakıyorlar vajinal. Benim oğlunda kanama olmuştu uzun bir süre hep vajinal ultrasondan bakmıştı doktor. Küçük belki çok küçük bir risk fakat risk risktir gözüyle bakıyorum ben. Beklemek çok zor tabi
Kızlarr bugün Opu sonrası 2.adetimin 2.günüydü kontrole gittik estofem, corasprin ve folik asit başladı 14 gün sonra gel bakalım dedi. Muhtelemen Ekim sonu transfer olacağım. Önerileriniz var mu ?
Bir şey olmaz gözüyle bakıyorlar. Ama düşük esnasında da bakıyorlar vajinal. Benim oğlunda kanama olmuştu uzun bir süre hep vajinal ultrasondan bakmıştı doktor. Küçük belki çok küçük bir risk fakat risk risktir gözüyle bakıyorum ben. Beklemek çok zor tabi
Kızlarr bugün Opu sonrası 2.adetimin 2.günüydü kontrole gittik estofem, corasprin ve folik asit başladı 14 gün sonra gel bakalım dedi. Muhtelemen Ekim sonu transfer olacağım. Önerileriniz var mu ?
Güzel beslenme ile vücudunuzu hazirlayabilirsiniz hayırlı olsun. Omega 3 d vitamini ve magnezyum da kullanıyorum ben hemşireme sormuştum. Bir de Akdeniz ve protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum. Karbonhidrat yok . Tüketmek istersem de sağlıklı formları. Her sabah iki yumurta gibi gibi. Rabbım yardımcınız olsun
Güzel beslenme ile vücudunuzu hazirlayabilirsiniz hayırlı olsun. Omega 3 d vitamini ve magnezyum da kullanıyorum ben hemşireme sormuştum. Bir de Akdeniz ve protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum. Karbonhidrat yok . Tüketmek istersem de sağlıklı formları. Her sabah iki yumurta gibi gibi. Rabbım yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim ben transfer öncesi tetanoz aşısı da olmayı düşünüyorum gebelik oluşmadan olmak daha mantıklı geldi inşallah ilk transfer ile gebe kalırım ve kucağıma alırım o ayrı tabi de
topik sahibi ya neredelersin çizelge yapıcaz seni arıyoruz kaç gündür 10 günü geçmiş gecikme doktora bilgi ver bence ama yakındır olursun da kist vs olmuş mu en azından kontrol eder. benim opudan sonra sol overde 5 cm kist oldu mesela. gecikme yaptı bende de 5 gün falan