- 31 Ağustos 2025
- 398
- 252
- 18
- 44
Dediğimi yap, yaptığımı yapma senÇok şükür cok sevindim gözümüz aydinbana stres zararlı diyen arkadaşın stresten gözüne uyku girmemiş bu arada Aminn dualarınıza kabul olsun onlar artik hamiş duası cunku
bence koyulaşma var hadi inşallahhh :))) ama test yapmak için daha çok erken değil mi? sabretmek de çok zor evet :)Bu arada alttaki bugün. Koyulaşma var mi sizce ? Icim bir türlü rahatlayamiyor ilki yuzunden. Bugün transfer günü hariç 8.gun . İkisini de sabah 5.30 da yaptim. Bugünkü daha hızlı çıktı testte 2.dakikadan itibaren görmeye başladım
Ben transfer öncesi 5. gün oksapar kullanmaya başladım, ecopirin hiç vermedi. Günde 3 progestan fitil, gün de1 de progestan iğne oluyorum. Estrofem günde 3 devam.Ben 2 sinide kullanıyorum ama hiçbir fikrim yok. İlk defa 2sini birden kullanıyorum. Diğerlerinde sadece oksapar vardı
Evet evet ,hepsi birer eşik. Rabbim sağlıkla geçmiyor ve kucağımıza almayı nasip etsinYok baksana onda da rahat yok. 2 gün sonra arttı mı, kese oldu mu kalp attı mı? Yemin ediyorum 2 ay rahat yok. Buna da şükür
Deniyorum deniyorumDediğimi yap, yaptığımı yapma sen
Tabii erken ama duramadım kibence koyulaşma var hadi inşallahhh :))) ama test yapmak için daha çok erken değil mi? sabretmek de çok zor evet :)
Kesinlikle katılıyorum. İleride kanser riski artmasindan korkuyorum bende . Bu kadar ilaci kim alsa zaten bu belirtileri yaşar yaniBen transfer öncesi 5. gün oksapar kullanmaya başladım, ecopirin hiç vermedi. Günde 3 progestan fitil, gün de1 de progestan iğne oluyorum. Estrofem günde 3 devam.
Bu kadar ilacı içiyoruz ama inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun. Karaciğerimiz Böbreklerimiz çok yoruluyordur muhtemelen.
Bunun daha kolay bir yolunu bulmaları lazım teknoloji çok ilerledi artık :)
Testin pozitifliğinin girdiği o mükemmel enerjiyle dolmuş tüm hislerinDediğimi yap, yaptığımı yapma sen
Aslında grubu açan arkadaş ara sıra yazıyormuş baktım buraya. Bence burası yürür gider yani. Şimdiden yorumlar 1k yı geçmişBiz açmadık ya değiştiremeyiz
10.gün olur, benim test günüm 20.gün bugün dü zatenDeniyorum deniyorumama galiba perşembe akşamı kan verecegim 10.gun oluyor
Evet, vücuda bir zararı olabilir ilerde. Benim doktorum öyle bir yan etki yok dedi ama hiç belli olmaz. Yeni bir makale yayınlanır aaa zararlıymış derler.Kesinlikle katılıyorum. İleride kanser riski artmasindan korkuyorum bende . Bu kadar ilaci kim alsa zaten bu belirtileri yaşar yani
Ben bugün 7. gündeyim. Kendimi oylamaya çalışıyorum.Tabii erken ama duramadım kinormalde yarin icin kendime söz vermiştim ama transferden sonra sözlerin hiç bir anlamı kalmiyor
Yaa benim 12 hemsirem bir de bana gülerek sabrediyoruz erken vermiyoruz dedi inşallah dedim10.gün olur, benim test günüm 20.gün bugün dü zaten
Valla Allah yardimcin olsun zor isBen bugün 7. gündeyim. Kendimi oylamaya çalışıyorum.
Evet bende bilime pek inanmıyorum o yönden. Bir de estrofem de yazıyor zaten. Bizim ailenin kadınlarından da meme kanseri öyküsü var hayırlısı artikEvet, vücuda bir zararı olabilir ilerde. Benim doktorum öyle bir yan etki yok dedi ama hiç belli olmaz. Yeni bir makale yayınlanır aaa zararlıymış derler.
Ya benim sadece igne yerim ağrıyor o kadar. Ama uyuyamama bende de var zaten sevmem uyumayı ona bagʻlamistimBugün giden ağrıların yerine, böyle bir kasıklarda gerilme, kasıklarımda bir gerginlik var sanki. Mide bulantısı yok zaten o kalp atışı başlayınca başlıyor. Ama böyle sarhoş gibi başım. Beyin sisi oldu sanki. Çok uykum var bir de uyuyamıyorum.
Hayir belirtim yok benimde testler pozitif lütfen belirtiye takilmayinnBenin de bugün ilk günüm henüz hiç belirti yok stres yapmak istemiyorum ama beynim susmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?