benim 7. Tüp bebek inşallah bende sizin gibi pozitif alır sonuna kadar sağlıcakla kucağımıza alırızHayir belirtim yok benimde testler pozitif lütfen belirtiye takilmayinn
Belirti falan kalmadı zaten hepsi bir gün var bir gün yok ki dimi? Sende de öyle. Ama de iyi bir şey bence artık yürüyebiliyor oluşumuz.Hayir belirtim yok benimde testler pozitif lütfen belirtiye takilmayinn
Transfer sonrası ilk gün mü? Çok erken değil mi belirti için zaten bizde de yok baksana. Neden ağrı sızı yok diye bu sefer de şüpheye düştükBenin de bugün ilk günüm henüz hiç belirti yok stres yapmak istemiyorum ama beynim susmuyor
Evet o kesinlikle iyi bir sey bu kadar hızlı çaptan düşsem bir tık uzulurdumBelirti falan kalmadı zaten hepsi bir gün var bir gün yok ki dimi? Sende de öyle. Ama de iyi bir şey bence artık yürüyebiliyor oluşumuz.
5 den yukarısı hamilesin demek. Umarım güzel sonuçlarla bize gelirsin. Kaçta geleceksin kan vermeden? Bende sabah son kan sonucumu verip kenara çekileceğim. Doktoru arayıp son kan sonucumu söyleyeceğim ve haftaya için randevu talep edeceğim. 6+ larda kalp atışı duyuluyormuş.Evet o kesinlikle iyi bir sey bu kadar hızlı çaptan düşsem bir tık uzulurdumbu arada yarin sabah kan vermeye karar verdim hayirlisiyla en az kaç olursa rahat uyku uyuyabilirimmmm
Benim hiçbir sıkıntım kalmadı çok şükür. Sadece göğüslerim şişti ve hassaslaştı dünden beri. Ağrı batma bitti. Ara ara belimde ağrı oluyor, o da hep Ayaklarımı uzatarak yarı yatar pozisyonunda günü geçiriyorum diye düşünüyorum.Belirti falan kalmadı zaten hepsi bir gün var bir gün yok ki dimi? Sende de öyle. Ama de iyi bir şey bence artık yürüyebiliyor oluşumuz.
Ayy onu biliyorum da bazı riskleri kaçtan yukarı çıkarsa bitmiş olur diye sormak istemiştim aslında5 den yukarısı hamilesin demek. Umarım güzel sonuçlarla bize gelirsin. Kaçta geleceksin kan vermeden? Bende sabah son kan sonucumu verip kenara çekileceğim. Doktoru arayıp son kan sonucumu söyleyeceğim ve haftaya için randevu talep edeceğim. 6+ larda kalp atışı duyuluyormuş.
Ayy hadi bakalım guzel sonuçlarınız olsun bana da dua edin nolur. Yarın sizin kaçıncı gununuz5 den yukarısı hamilesin demek. Umarım güzel sonuçlarla bize gelirsin. Kaçta geleceksin kan vermeden? Bende sabah son kan sonucumu verip kenara çekileceğim. Doktoru arayıp son kan sonucumu söyleyeceğim ve haftaya için randevu talep edeceğim. 6+ larda kalp atışı duyuluyormuş.
Çok şükür cok sevindim. Hic ayaklanmadiniz mi peki ? Ayy ben fazla mi ayaklandı diye düşündüm sizi böyle okuyunca şimdiBenim hiçbir sıkıntım kalmadı çok şükür. Sadece göğüslerim şişti ve hassaslaştı dünden beri. Ağrı batma bitti. Ara ara belimde ağrı oluyor, o da hep Ayaklarımı uzatarak yarı yatar pozisyonunda günü geçiriyorum diye düşünüyorum.
Grubun ilk kese muayenesi bende olacak sanırsamAyy hadi bakalım guzel sonuçlarınız olsun bana da dua edin nolur. Yarın sizin kaçıncı gununuzilk kese randevusu sizin mi olacak o zaman insallahh
İyilerdir iyilerdirBen bugün çalışırken çok zorlandım ya bel ağrısı karın ağrısı korkuttu beni biraz umarım iyilerdir
Ne bileyim insan her an bi belirti arıyorTransfer sonrası ilk gün mü? Çok erken değil mi belirti için zaten bizde de yok baksana. Neden ağrı sızı yok diye bu sefer de şüpheye düştük
Sizi de sürükleyeceğim arkamdanİyilerdir iyilerdiray ne büyük heyecan geçmez zaman cuma ya kadar. Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Ayy hemen bu cuma mi ya cok heyecanli siz nasil sakin kalarak günlerinizi geciriyorsunuzGrubun ilk kese muayenesi bende olacak sanırsamcumaya çağırdı ultrasonla bakacaz keselere(veyahut kese) dedi doktor
Haklısınız ama zaten ilaçlardan hepsi olacakk stres yapmamak zor ama ne kadar az yaparsaniz o kadar iyiiNe bileyim insan her an bi belirti arıyor
Günler geçmiyor zatenAyy hemen bu cuma mi ya cok heyecanli siz nasil sakin kalarak günlerinizi geciriyorsunuzrabbim sağlıkla görmeyi önce size sonra hepimize nasip etsin ne olur dua edin
Bu arada herkese dua ediyorum tabiki güzel haberler alicazz peşpeşeAyy hemen bu cuma mi ya cok heyecanli siz nasil sakin kalarak günlerinizi geciriyorsunuzrabbim sağlıkla görmeyi önce size sonra hepimize nasip etsin ne olur dua edin
İlk cümleye kahkaha attimGünler geçmiyor zaten3 yıldır bu zamanları bekledim ilk transferim bu biraz rüya gibi gerçek değil gibi sanki olanlara inanamıyorum öyle yüksek tepki de veremiyorum korku yok icimde ama evhamli Bi halim yok allahtan sakin kalip ee şimdi ne yapacağız ne olacak modundayim sıra sıra hersey bekliyoruz bakalm
Benimde bu hafta aslında geçen hafta bu hafta için çağırmıştı ama gün vermemişti haftaya gel bakalım demişti. Ben gitmeyeceğim. Çünkü vajinal ultrasonla baktırmak İstemiyorum. Kanama riski oluşturabiliyor vajinal ultrason. Ben 6+ lara doğru gitmek istiyorum açıkçası. Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğimAyy hadi bakalım guzel sonuçlarınız olsun bana da dua edin nolur. Yarın sizin kaçıncı gununuzilk kese randevusu sizin mi olacak o zaman insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?