- 25 Eylül 2025
- 109
- 16
- 13
- 26
Teşekkür ederim cevap verdiğin için kaç gün oldu transfer olalıgöbekten olan dexi aynı saat yapıyorum ben hep. glue için de söyle bugünden bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için kaç gün oldu transfer olalıgöbekten olan dexi aynı saat yapıyorum ben hep. glue için de söyle bugünden bence.
Devam ediyor mu ilaçları kullanırken adet görmezsin doktoruna danış istersen bana lekelenme olabilir endişelenme demiştiKızlar merhaba dün transferle beraber 8.gündü kahve lekelenmem oldu. Adetime daha 5 gün var bu adet olamaz demi ya![]()
Ilaclar adet olmayı engelliyor endise etmeyin hicKızlar merhaba dün transferle beraber 8.gündü kahve lekelenmem oldu. Adetime daha 5 gün var bu adet olamaz demi ya![]()
Yok yok kesildi elhamdülillahDevam ediyor mu ilaçları kullanırken adet görmezsin doktoruna danış istersen bana lekelenme olabilir endişelenme demişti
Test yaptırdın mıIlaclar adet olmayı engelliyor endise etmeyin hic
Yaa tamam öyleyse lekelenme yok şu an bir kez geldi daha gelmediIlaclar adet olmayı engelliyor endise etmeyin hic
Kendini strese sokma benimde 9.günüm sabah çok az leke gördüm bol su içip dinlen hayır olsun inşallah güzel haberler alalımYok yok kesildi elhamdülillah![]()
Çok teşekkür ederim Aminn inşallahKendini strese sokma benimde 9.günüm sabah çok az leke gördüm bol su içip dinlen hayır olsun inşallah güzel haberler alalım
Evet evet endise etmeyin hiç normalYaa tamam öyleyse lekelenme yok şu an bir kez geldi daha gelmedi
Bence yüksek evetKızlar transfer öncesi ve sonrası kullanılan igneler ilaçlar biraz kişiye göre değişiyor evet ama fiyatları çok yüksek mi onu merak ediyorum
İki kutu gonal f bir kutu menopur ve iki kutu oxotide için bugüne kadar verdiğim toplam fiyat 26bin TL oldu. Daha muhtemelen alacak olduğum çatlatma iğnesi ve kan inceltici iğneler olacak. Ortalama 45bini bulacağını tahmin ediyorumKızlar transfer öncesi ve sonrası kullanılan igneler ilaçlar biraz kişiye göre değişiyor evet ama fiyatları çok yüksek mi onu merak ediyorum
Nasıl oldundoktor ne dediyse ben onu baz alırım canım. Embriyolog ilac süreçlrrini bilmez ki
Doktorum coraspini kesti ve yarın test istedi inşallah olmuşturKendini strese sokma benimde 9.günüm sabah çok az leke gördüm bol su içip dinlen hayır olsun inşallah güzel haberler alalım
Sonucunu aldın mı? Merak ediyorum seniEvet evet endise etmeyin hiç normal
Transferi cuma günüydü dimi?Nasıl oldunfloriaa Serum takılırken sıkıntı yaşadın mı?
Aldım canim 242 geldii ruyada gibiyim gercekten ilk defa boyle bir sonuc aliyorummSonucunu aldın mı? Merak ediyorum seni
Aaa çok sevindim canım senin adınaAldım canim 242 geldii ruyada gibiyim gercekten ilk defa boyle bir sonuc aliyorummsen baptin bugün tekrarlayacaktinn
Ben de 29 Ekim transferi ile aranıza katılmış olacağım inşallah. Hepimizin şansı bol olsun inşallah.Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim, Opu bitti 3. Gündeyim. Regl sonrasındaki reglmde yani ekim ayında transfer planlanıyor. Benimle aynı takvime ekimde kimler var?