• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Kızlar merhaba dün transferle beraber 8.gündü kahve lekelenmem oldu. Adetime daha 5 gün var bu adet olamaz demi ya 🙄
Devam ediyor mu ilaçları kullanırken adet görmezsin doktoruna danış istersen bana lekelenme olabilir endişelenme demişti

Kızlar transfer öncesi ve sonrası kullanılan igneler ilaçlar biraz kişiye göre değişiyor evet ama fiyatları çok yüksek mi onu merak ediyorum

Kızlar transfer öncesi ve sonrası kullanılan igneler ilaçlar biraz kişiye göre değişiyor evet ama fiyatları çok yüksek mi onu merak ediyorum
İki kutu gonal f bir kutu menopur ve iki kutu oxotide için bugüne kadar verdiğim toplam fiyat 26bin TL oldu. Daha muhtemelen alacak olduğum çatlatma iğnesi ve kan inceltici iğneler olacak. Ortalama 45bini bulacağını tahmin ediyorum

Aldım canim 242 geldii ruyada gibiyim gercekten ilk defa boyle bir sonuc aliyorumm🥳🥳 sen baptin bugün tekrarlayacaktinn
Aaa çok sevindim canım senin adına 🥳 katlanarak çoğalsın annesine yapışsın bırakmasın hiç 🙏

ben sabah gidip yaptırdım 630 çıktı. Bir öncekiler
+5- 30, +7- 110, +9- 330 du + 11- 630 olmuş oldu boylelikle yanılmıyorsam. Sanırım bir tanecik kuş üzümü var içimde. Chatgbt de diyor ki ilk günler artış hızı ikizlerde fazla olur 10. Gün sonra beta artışı normale döner. %80 ikiz standartındaymışım. Sağlıklı olsun tabi önceliğim bu, fakat ben meraktan catlayacagım tek mi çift mi diye 😂

Yarın transferim var ve hastaneden aradılar az önce. Transfer anestezili olacak ve saat 12:30 da. Buraya kadar süper de sabah 6da kalk 8 bardak su iç ve 12:30 a kadar tuvalete gitme diyorlaaar 😬 İmkansız değil mi bu kızlar?

Back
X