• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Hayır ama çok önemli bir durum, hemen doktorunuza ulaşın🙏
bu durum 2. kez oldu. bugün de doktoruma bildirdim. Endol diye bir ilaç kullanıyordum onu keselim dedi. Bir de oksapar iğneyi de keselim dedi.

Kan sulandırıcı iğneyi bırakmam sorun olur mu acaba endişelendim biraz :(

Yok vermeyeceğim. Artık çeltik atıyorum 😂 idrar testi çoktan kapandı, kan testinin de sonuna geldik. Tanrım sen bana ultrason randevusuna geç gidebilmek için dayanma gücü ver 😂

Şimdi ki heyecanlanmamızın sebebi sensin. Yarın +12 de olacaksın dimi? Çok heyecanlı tüm süreç ya. Melekler miniklerimizin yanında olsun 🙏
Amin canım inşallah🤲 Yarını düşünmemeye çalışıyorum. Korkuyorum. Eşim de bir o kadar rahat. Oldu bu iş modunda.Biz hiç test günü böyle yüksek beta görmedik ki diyor. Aslında haklı. Allahım ne olur sen yardım et bize, lütfen bu çocuğu bize bağışla diye dua ederek geçiriyorum her anı🤲

Kızlar dogal siklusla hazırlanıyordum. Pazartesi aksam saat 10 da catlatma ignemi vurdum. Progesterona yarın başlıcaktım. Ama az önce birden su gibi gelen kanlı bir akıntı yaşadım. Baya geldi iç çamaşırımdan pijamama gecti nerdeyse. Bir kacta peçete kullandım. Kanlı su bilginiz kokusuz seffaf ama kanlı sonra birden kesildi. Daha önce 1 kere catlatma ignesi oldum ama hic böyle birsey yaşamadım. Basına gelen var mı çatlatma ignesinden sonra böyle birsey?

Amin canım inşallah🤲 Yarını düşünmemeye çalışıyorum. Korkuyorum. Eşim de bir o kadar rahat. Oldu bu iş modunda.Biz hiç test günü böyle yüksek beta görmedik ki diyor. Aslında haklı. Allahım ne olur sen yardım et bize, lütfen bu çocuğu bize bağışla diye dua ederek geçiriyorum her anı🤲
Amin amin aminn . Hic korkmayın sizinle bu sefer insallah🥰

Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerinizi de paylaşırsınız. İdrar sıkışıklığı rahim görüntülemesi için önemliymiş zor ama dayanacağız. Sizin anestezili olacak olmasının sebebi nedir peki?
Ben de anestezili yaptırdım 9:30 dendı ben gece 4te kalkıp ıhtıyac gıderdım sonra işlem 12yı gectı yapılması bıraz bosbilirsin dediler ama ben kontrol edemem dıye gıtmedım ve dayanabildim inş siz de rahat geçirirsiniz

Nasıl oldun floriaa floriaa Serum takılırken sıkıntı yaşadın mı?
11 saat sürdü😅 Alerjik bişiy yaşamadım cok şükür ilk yarım saat reaksiyon verirdi dedi hemşire. Ama olmadı Allahtan. Yavas yavas gitti siz bana bence kefir veriyosunuz suan falan dedim 🤣 Uyuyamamıştım hiç uyudum gelince direk gece gündüz karıştı şimdi 🥶

Sende oldu bu iş de, gerisini Allah’a bırak. Melekler yanında olsun bebeklerimizin yardım etsin her anlarında onlara. Korku pompalama içinde. Ben inanıyorum güzel şeyler olacak. Bende bugün biraz Tribe girdim. 310 Dan 610a baksana 2 kat artmamış. Ama sonra baktım ki 48-72 saat arasında bekleniyormuş 2 kat artış bekleniyormuş. İkiz mi değil mi derken ya hiç yoksa diye korkmaya başladım. Ama iyiye odaklanalım her şey çok güzel olacak umarım 🙏

bu durum 2. kez oldu. bugün de doktoruma bildirdim. Endol diye bir ilaç kullanıyordum onu keselim dedi. Bir de oksapar iğneyi de keselim dedi.

Kan sulandırıcı iğneyi bırakmam sorun olur mu acaba endişelendim biraz :(
Bende dün bıraktım. Doktor senin için gerekli değil ben sadece koruma amaçlı verdim dedi bugün. Kar zarar hesabı yapınca ve bende altını çizerek belirtmek istiyorum pıhtılaşma sorunum olmadığı için bıraktırdığını düşünüyorum. Doktorunuz size de kesin dediyse bence dinleyin doktorunuzu derim. Ama estrofem ve dekorta, iğne- fitillerime devam ediyorım

Yarın transferim var ve hastaneden aradılar az önce. Transfer anestezili olacak ve saat 12:30 da. Buraya kadar süper de sabah 6da kalk 8 bardak su iç ve 12:30 a kadar tuvalete gitme diyorlaaar 😬 İmkansız değil mi bu kızlar?
Canım sıkıştıkça ara ara boşalt. Bende öyle yaptım zaten aşırı sıkışıklık istemiyorlar. Herkeste çok çabuk idrar gelmediği için öyle diyolar herkese.

Sende oldu bu iş de, gerisini Allah’a bırak. Melekler yanında olsun bebeklerimizin yardım etsin her anlarında onlara. Korku pompalama içinde. Ben inanıyorum güzel şeyler olacak. Bende bugün biraz Tribe girdim. 310 Dan 610a baksana 2 kat artmamış. Ama sonra baktım ki 48-72 saat arasında bekleniyormuş 2 kat artış bekleniyormuş. İkiz mi değil mi derken ya hiç yoksa diye korkmaya başladım. Ama iyiye odaklanalım her şey çok güzel olacak umarım 🙏
İçinizi ferah tutun hep guzel olacak hep beraber🥰🥰

Canım sıkıştıkça ara ara boşalt. Bende öyle yaptım zaten aşırı sıkışıklık istemiyorlar. Herkeste çok çabuk idrar gelmediği için öyle diyolar herkese.
Ayy içimi rahatlattınız, çok teşekkür ederim ❤️ Heyecan tavandı, su olayını duyduğumdan beri heyecan gitti, aşırı gerginliğe bıraktı yerini

Ben de anestezili yaptırdım 9:30 dendı ben gece 4te kalkıp ıhtıyac gıderdım sonra işlem 12yı gectı yapılması bıraz bosbilirsin dediler ama ben kontrol edemem dıye gıtmedım ve dayanabildim inş siz de rahat geçirirsiniz
İnşallah dayanabilirim 🙏🏻🙏🏻 kendime hiç güvenmiyorum ama bakacağız :)

Ayy içimi rahatlattınız, çok teşekkür ederim ❤️ Heyecan tavandı, su olayını duyduğumdan beri heyecan gitti, aşırı gerginliğe bıraktı yerini
Rica ederim. Hemşire ultrasonla bakıp fazla dolu pet bardak verip 2 bardaklık boşaltın deyip durdu 😅 rahatla endişe etme keyfini çıkar. Allahım kolaylaştırsın inşallah 🌹

Vay be çok büyük tebrikler yani nasıl dayandın. Ki haklısın ya gitse hepsi birden? Kolay sanki onlarınki de laf olmuş yani yarısını yap yarısını tut

Merhaba hanımlar. Bende bugün kontrol için gittim. Herşey yolunda gider ise pazartesi yada salı günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Birde bişey sormak istiyorum. Bu iğneler zaman içinde ağrı yapıyor mu? Gonal f ve menopur?

Prograf denen bir ilaç. Organ nakli olanlarda bağışıklık baskılayıcı. Kimyasal gebelik olan düşük yapam veya bağışıklık hastalığı olanlar genelde kullanıyor canım
Bende kullanıyorum bu ilacı. İlk transferimde de kullanmıştım. Embriyonun vücut tarafından atılmaması için bağışıklık sistemine dur diyor. İlacı açtıktan sonra skt tarihine kadar değil ambalaj açıldıktan sonra 1 yıl içinde kullanmak gerekiyor

Back
X