• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Yarın transferim var ve hastaneden aradılar az önce. Transfer anestezili olacak ve saat 12:30 da. Buraya kadar süper de sabah 6da kalk 8 bardak su iç ve 12:30 a kadar tuvalete gitme diyorlaaar 😬 İmkansız değil mi bu kızlar?
Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerinizi de paylaşırsınız. İdrar sıkışıklığı rahim görüntülemesi için önemliymiş zor ama dayanacağız. Sizin anestezili olacak olmasının sebebi nedir peki?

Aaa çok sevindim canım senin adına 🥳 katlanarak çoğalsın annesine yapışsın bırakmasın hiç 🙏

ben sabah gidip yaptırdım 630 çıktı. Bir öncekiler
+5- 30, +7- 110, +9- 330 du + 11- 630 olmuş oldu boylelikle yanılmıyorsam. Sanırım bir tanecik kuş üzümü var içimde. Chatgbt de diyor ki ilk günler artış hızı ikizlerde fazla olur 10. Gün sonra beta artışı normale döner. %80 ikiz standartındaymışım. Sağlıklı olsun tabi önceliğim bu, fakat ben meraktan catlayacagım tek mi çift mi diye 😂
Aminn hepimizin icin oyle olsunn🥰🥰
Ben sorduğumda bana da oyle soyledi ama hemsireme sorduğum da kan sonucu ile belli olmaz hiç bir zaman dedi. Beklemekten başka bir çaremiz yok🥲😅 inşallah bende cuma gunu kan verecegim güzelce artmıştır olur 🥰
Siz kese randevusu aldiniz mi ?

Bu arada kızlar benim folik asit bitmek üzere sizler ne kullanıyorsunuz? Klinik klinikte satılan anlaşmalı bir sey önerdi ama açıkçası 3 bin TL veresim yok onları yeterince zengin ettiğimi düşünüyorum 😅 normal insanlar ne kullaniyorsa onu kullanamaz miyiz bugun saglik ocagina gidip yazdirmayi düşünüyorum?
Ben diofol kullanıyorum aktif folat içerikli ve b12 desteği var fiyatı 400 lira özel yanisi ama aktif folat daha çok önerildiği için folik asit türevlerinde bunu kullanıyorum 😊

Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haberlerinizi de paylaşırsınız. İdrar sıkışıklığı rahim görüntülemesi için önemliymiş zor ama dayanacağız. Sizin anestezili olacak olmasının sebebi nedir peki?
1-2 saat hadi dayanırım da 6 saat nasıl dayanayım 🥺🥺 rahim ağzı ile ilgili sıkıntı olduğu için anestezili tercih ettiler

Yok ya abartmasınlar. Ama ismini çok merak ettim. Şu dönemde en önemlisi omega3 B ve d diye biliyorum ben. Ama ne olur ne olmaz diye de multivitamin atıyorum bir tane de. Ve bol su içelim arkadaşlar
Bence hekiminize danışın ben kanser sonrası vücudum toparlansın diye kullanıyordum arkasında gebeler hekim kontrolünde kullanmalıdır yazıyordu ben de bıraktım hekimim neye yeterli dediyse onu kullanıyorum.

Bence hekiminize danışın ben kanser sonrası vücudum toparlansın diye kullanıyordum arkasında gebeler hekim kontrolünde kullanmalıdır yazıyordu ben de bıraktım hekimim neye yeterli dediyse onu kullanıyorum.
Anlamadım neyi doktoruma danışayım? Çok geçmiş olsun size de

Ben geldim 🥰💃💃
8.gün 120
10.gün 265🧿
Şükürler olsun 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Ama akşamdan beri sıfır uyku, ve stres içindeyim. Saatime göre kalp atış ortalamam 98.çok yüksek. Fazla gerilmişim. Ben. Çok şükür şimdi kediciklerimi yatağa doldurup 2 saat uyuyacağım. Biraz kendime geleyim. Anormal stres yapmışım hala ellerim titriyor.
Bu topik2 çok güzel😍💓 Lütfen hepimiz pozitif olalım Allah'ım. Gebeliklerimiz sağlıkla ilerlesin, 🍀yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah🤲
Ay çok güzel haber inşallah sağlıkla evham eder her şeyiyle 😍

Aminn hepimizin icin oyle olsunn🥰🥰
Ben sorduğumda bana da oyle soyledi ama hemsireme sorduğum da kan sonucu ile belli olmaz hiç bir zaman dedi. Beklemekten başka bir çaremiz yok🥲😅 inşallah bende cuma gunu kan verecegim güzelce artmıştır olur 🥰
Siz kese randevusu aldiniz mi ?
Yok almadım. Dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum. 5+ larda gitmek istiyorum

Multivştamin için yazmıştım kullanıyormuşsun ya ben korkudan buraya da giremez oldum baya geç görüyorum çok önceden yazdıklarınızı 😅
He yok yani multivitamin için doktor bana başka bir şey vermişti taaaa tedavi başlangıcında sanırım. Fiyat yüksek diye o zaman almamıştım. Şimdi bebeklerim tutunca almak istedim ki gebelikte vitaminler de çok önemli. Multivitaminlerden zarar geleceğini sanmıyorum ben

He yok yani multivitamin için doktor bana başka bir şey vermişti taaaa tedavi başlangıcında sanırım. Fiyat yüksek diye o zaman almamıştım. Şimdi bebeklerim tutunca almak istedim ki gebelikte vitaminler de çok önemli. Multivitaminlerden zarar geleceğini sanmıyorum ben
Hangisi hangisii belki bende alırım simdii🫡☺️🤭

Merhabalar, oksapar kan sulandırıcı iğneye bağlı dışkımda hafif kanama görüyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Aaa çok sevindim canım senin adına 🥳 katlanarak çoğalsın annesine yapışsın bırakmasın hiç 🙏

ben sabah gidip yaptırdım 630 çıktı. Bir öncekiler
+5- 30, +7- 110, +9- 330 du + 11- 630 olmuş oldu boylelikle yanılmıyorsam. Sanırım bir tanecik kuş üzümü var içimde. Chatgbt de diyor ki ilk günler artış hızı ikizlerde fazla olur 10. Gün sonra beta artışı normale döner. %80 ikiz standartındaymışım. Sağlıklı olsun tabi önceliğim bu, fakat ben meraktan catlayacagım tek mi çift mi diye 😂
Çok şükür arkadaşım 🧿 artık kan verme bir daha. İnşallah iki kese 👯‍♂️görürsün gittiğinde. Gönlüne göre versin inşallah Rabbim🤲
Ben de yarın son kez kan verip keseyi bekleyeceğiz inşallah🤲🤲🤲

Çok şükür arkadaşım 🧿 artık kan verme bir daha. İnşallah iki kese 👯‍♂️görürsün gittiğinde. Gönlüne göre versin inşallah Rabbim🤲
Ben de yarın son kez kan verip keseyi bekleyeceğiz inşallah🤲🤲🤲
Yok vermeyeceğim. Artık çeltik atıyorum 😂 idrar testi çoktan kapandı, kan testinin de sonuna geldik. Tanrım sen bana ultrason randevusuna geç gidebilmek için dayanma gücü ver 😂

Şimdi ki heyecanlanmamızın sebebi sensin. Yarın +12 de olacaksın dimi? Çok heyecanlı tüm süreç ya. Melekler miniklerimizin yanında olsun 🙏

Back
X