Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim yani olabilir ama kandan anlayamayız sen nasil istiyorsan oyle tutunmuş olsun dedi hemsiremKan değerine göre mi diyor doktorun canim![]()
Aminn gönlünden geçeni pazartesi sen gor cuma falan da ben göreyim insallahAğzından bal damlıyor balbana doktorum yok öyle bilemeyiz diyor. Pazartesi gel bakalım dedi bugün. Biliriz işte ya biliriz diyemedim
umarım kalbimizden geçenler kaderimize dönüşür arkadaşım çok sağol
![]()
Çok sağlasın inşallah ne diyeyimÖyle değil. Demek ki dün gördüğün yanlış bir hayalet çizgiydi. Görmek için biraz daha zaman tanı kendine. Hiç üzülme üzme kendini bekle bakalım. Güçlü güçlü tutunmuştur umarım bu sefer bebeğin sana![]()
Önerileri alalım
Tebrik derimAllahım şimdi çıktı. Ne kadar zormuş beklemek. Yemin ediyorum stresten sigara içtim. Şükürler olsun
8.gün 120
10.gün 265
12.gün 627
Haftaya çarşamba günü randevu verecekler kese için![]()
K Kittylovers carsamba gidecek. Ben cuma sen cuma birisi daha vardı cuma. Cuma tahminime göre 5+6 oluyor sağlıkla erişebilirsek o günlere. Bebek kesede gpzukur bir ihtimal kalp atışı ds duyulabilir bence benim mercimeklerinAminn gönlünden geçeni pazartesi sen gor cuma falan da ben göreyim insallah![]()
Hadi güzel haberler inşallahMehraba kizlar bende kan vermeye gidiyorum bakalim cok heyecanliyim testlerde cikmamasida beni cok korkutuyor dua edin lutfen![]()
Benim de ilk 3 gün hiçbir belirtim yoktu. Ağrı, batma hiçbir şey yoktuBen hiç transfer olmış gibi hissedemiyorum kendimi ya , vucudumda hiç bir
değişiklik yok ruhen de yok fiziken de![]()
Yok salı ya da çarşamba günü ara kese randevusu verelim dedi doktorum. Çünkü kendisi benim transferimi yaptıktan 10 gün sonra hastane değiştirdi. 15 ekim de Acıbadem hastanesine geçti. E ben de mecbur ona gideceğim. Herşeyimi bilen o. Bebişleri yerleştiren oK Kittylovers carsamba gidecek. Ben cuma sen cuma birisi daha vardı cuma. Cuma tahminime göre 5+6 oluyor sağlıkla erişebilirsek o günlere. Bebek kesede gpzukur bir ihtimal kalp atışı ds duyulabilir bence benim mercimeklerin
Ayy bakalım cok heyecanlıyım benim ilk olduğu icin sudan çıkmış balık gibi hissediyorumK Kittylovers carsamba gidecek. Ben cuma sen cuma birisi daha vardı cuma. Cuma tahminime göre 5+6 oluyor sağlıkla erişebilirsek o günlere. Bebek kesede gpzukur bir ihtimal kalp atışı ds duyulabilir bence benim mercimeklerin
Ben de öyleyim yaaBen hiç transfer olmış gibi hissedemiyorum kendimi ya , vucudumda hiç bir
değişiklik yok ruhen de yok fiziken de![]()
Internetteki hesaplama sitelerine göre cuma bende 5+2 yim gözükür mu o zaman ? Eğer tüp bebek doktorum kese icin randevuyu daha gec bir tarihe verirse cuma veya cumartesi günü özele mi gitsem bi ? Bana yol gösterir misinizK Kittylovers carsamba gidecek. Ben cuma sen cuma birisi daha vardı cuma. Cuma tahminime göre 5+6 oluyor sağlıkla erişebilirsek o günlere. Bebek kesede gpzukur bir ihtimal kalp atışı ds duyulabilir bence benim mercimeklerin
Yok canım bomba gibiyim. Her sabah ezandan önce gözlerim açılıyor. Yatakta ezan ile birlikte duamı yapıyorum.Ayy bakalım cok heyecanlıyım benim ilk olduğu icin sudan çıkmış balık gibi hissediyorumneyi nasil yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bir de pek enerjim yok sanki sürekli yorgun gibiyim o da alışkın oldugum bir sey degil . Sen de oyle misin ?
Sen nasil yapacaksın peki ? Ben nasil yapmalıyım bunun doğrusu neYok salı ya da çarşamba günü ara kese randevusu verelim dedi doktorum. Çünkü kendisi benim transferimi yaptıktan 10 gün sonra hastane değiştirdi. 15 ekim de Acıbadem hastanesine geçti. E ben de mecbur ona gideceğim. Herşeyimi bilen o. Bebişleri yerleştiren oBence 27 ekim haftası çağırır kese kalp bir arada olsun diye. Geçen sefer öyle yapmıştı çünkü. Erken zamanlarda çok alttan muayene istemiyor herhalde. Yani bu hafta alttan bakmak yerine 1 hafta sonra karından bakma taraftarı.
Ayy massallah sizeYok canım bomba gibiyim. Her sabah ezandan önce gözlerim açılıyor. Yatakta ezan ile birlikte duamı yapıyorum.Bebeklerimi diliyorum Allah'tan. Sonra tüm gün dipçik gibiyim
![]()
Benim mercimek sizinkini takip ediyor . Dün 561 geldi 11.gün. sizinde 600 bandindaydi. Bugün tekrar kan vereceksiniz bende yarin verecegim ona göre pazartesi bize randevu verecekler. Acaba pes pese mi göreceğiz o zamann. Ayy cok heyecanlı icim içime sığmıyor sanki elhamdülillahYok canım bomba gibiyim. Her sabah ezandan önce gözlerim açılıyor. Yatakta ezan ile birlikte duamı yapıyorum.Bebeklerimi diliyorum Allah'tan. Sonra tüm gün dipçik gibiyim
![]()
Valla benim ki geçen sefer gibi 2 hafta sonra gel derse kusura bakmasın bu sefer ben 25i gider özel e keseli görür, bebişlerimin fotosunu alırım. Sonra onu beklerimInternetteki hesaplama sitelerine göre cuma bende 5+2 yim gözükür mu o zaman ? Eğer tüp bebek doktorum kese icin randevuyu daha gec bir tarihe verirse cuma veya cumartesi günü özele mi gitsem bi ? Bana yol gösterir misiniz![]()
Umarım benim de bu iyiyie işarettir. Sadece ağlak ve sinirli duygusal bi top oldum. O da ilaçların etkisi eminim sürekli duygusal modda takılı kaldım.Benim de ilk 3 gün hiçbir belirtim yoktu. Ağrı, batma hiçbir şey yoktu