• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ağzından bal damlıyor bal 🙏 bana doktorum yok öyle bilemeyiz diyor. Pazartesi gel bakalım dedi bugün. Biliriz işte ya biliriz diyemedim 😂 umarım kalbimizden geçenler kaderimize dönüşür arkadaşım çok sağol ❤️
Aminn gönlünden geçeni pazartesi sen gor cuma falan da ben göreyim insallah🥰

Öyle değil. Demek ki dün gördüğün yanlış bir hayalet çizgiydi. Görmek için biraz daha zaman tanı kendine. Hiç üzülme üzme kendini bekle bakalım. Güçlü güçlü tutunmuştur umarım bu sefer bebeğin sana 🙏
Çok sağlasın inşallah ne diyeyim

M mavi2025 selam yorumlar 2k üstünde gösteriyor. Grubun ismini değiştirsek mi? Grup baya aktife ilerliyor çünkü. Bir cıgynuz haziran bir çocuğumuz temmuz annesi olacak. 2026 Haziran temmuz anneleri diye değiştirebilirsin sanki. Transfer sürecinden çoğumuz çıktık ve çıkıyoruz çünkü
Önerileri alalım😊😊 ben de ekim sonu transfer olacağım. Opu sonrası bekleme sürem oldu. Bu ay sonu heyecanlı bekleyişinize ben de katılacağım. Aramızda herkes var, transfer olan bekleyen ya da transferini bekleyen, tedaviye yeni başlayanlar o nedenle çok güzel bilgi akışı oluyor takip ediyorum. Belki Ekim ayı geçince degiştirirz biraz da ay gğncel olunca katılım çok oldu.

Aminn gönlünden geçeni pazartesi sen gor cuma falan da ben göreyim insallah🥰
K Kittylovers carsamba gidecek. Ben cuma sen cuma birisi daha vardı cuma. Cuma tahminime göre 5+6 oluyor sağlıkla erişebilirsek o günlere. Bebek kesede gpzukur bir ihtimal kalp atışı ds duyulabilir bence benim mercimeklerin

Ben hiç transfer olmış gibi hissedemiyorum kendimi ya , vucudumda hiç bir
değişiklik yok ruhen de yok fiziken de🥸

K Kittylovers carsamba gidecek. Ben cuma sen cuma birisi daha vardı cuma. Cuma tahminime göre 5+6 oluyor sağlıkla erişebilirsek o günlere. Bebek kesede gpzukur bir ihtimal kalp atışı ds duyulabilir bence benim mercimeklerin
Yok salı ya da çarşamba günü ara kese randevusu verelim dedi doktorum. Çünkü kendisi benim transferimi yaptıktan 10 gün sonra hastane değiştirdi. 15 ekim de Acıbadem hastanesine geçti. E ben de mecbur ona gideceğim. Herşeyimi bilen o. Bebişleri yerleştiren o 💕Bence 27 ekim haftası çağırır kese kalp bir arada olsun diye. Geçen sefer öyle yapmıştı çünkü. Erken zamanlarda çok alttan muayene istemiyor herhalde. Yani bu hafta alttan bakmak yerine 1 hafta sonra karından bakma taraftarı.

Ayy bakalım cok heyecanlıyım benim ilk olduğu icin sudan çıkmış balık gibi hissediyorum 🥲 neyi nasil yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bir de pek enerjim yok sanki sürekli yorgun gibiyim o da alışkın oldugum bir sey degil . Sen de oyle misin ?

Internetteki hesaplama sitelerine göre cuma bende 5+2 yim gözükür mu o zaman ? Eğer tüp bebek doktorum kese icin randevuyu daha gec bir tarihe verirse cuma veya cumartesi günü özele mi gitsem bi ? Bana yol gösterir misiniz🫠🥲

Ayy bakalım cok heyecanlıyım benim ilk olduğu icin sudan çıkmış balık gibi hissediyorum 🥲 neyi nasil yapmalıyım hiç bilmiyorum. Bir de pek enerjim yok sanki sürekli yorgun gibiyim o da alışkın oldugum bir sey degil . Sen de oyle misin ?
Yok canım bomba gibiyim. Her sabah ezandan önce gözlerim açılıyor. Yatakta ezan ile birlikte duamı yapıyorum. 🤲Bebeklerimi diliyorum Allah'tan. Sonra tüm gün dipçik gibiyim 😎

Yok salı ya da çarşamba günü ara kese randevusu verelim dedi doktorum. Çünkü kendisi benim transferimi yaptıktan 10 gün sonra hastane değiştirdi. 15 ekim de Acıbadem hastanesine geçti. E ben de mecbur ona gideceğim. Herşeyimi bilen o. Bebişleri yerleştiren o 💕Bence 27 ekim haftası çağırır kese kalp bir arada olsun diye. Geçen sefer öyle yapmıştı çünkü. Erken zamanlarda çok alttan muayene istemiyor herhalde. Yani bu hafta alttan bakmak yerine 1 hafta sonra karından bakma taraftarı.
Sen nasil yapacaksın peki ? Ben nasil yapmalıyım bunun doğrusu ne 🫠 Allahim hiç bir konuda bu kadar panik ve cahil hissetmemistim. Ben okul öncesi öğretmeniyim de keşke bize fakülte de bebek bakmayı da ogretselermis 2 yaştan sonrası var da o yaşa kadar nasil geliyorlar😆😆

Yok canım bomba gibiyim. Her sabah ezandan önce gözlerim açılıyor. Yatakta ezan ile birlikte duamı yapıyorum. 🤲Bebeklerimi diliyorum Allah'tan. Sonra tüm gün dipçik gibiyim 😎
Ayy massallah size 🥰 Bende uyuyamıyorum. Sabahı kılıp güne başlıyorum ama ikindi vakti gibi hiç halim kalmıyor gibi hissediyorum.

Benim mercimek sizinkini takip ediyor . Dün 561 geldi 11.gün. sizinde 600 bandindaydi. Bugün tekrar kan vereceksiniz bende yarin verecegim ona göre pazartesi bize randevu verecekler. Acaba pes pese mi göreceğiz o zamann. Ayy cok heyecanlı icim içime sığmıyor sanki elhamdülillah 🥰🥰

Internetteki hesaplama sitelerine göre cuma bende 5+2 yim gözükür mu o zaman ? Eğer tüp bebek doktorum kese icin randevuyu daha gec bir tarihe verirse cuma veya cumartesi günü özele mi gitsem bi ? Bana yol gösterir misiniz🫠🥲
Valla benim ki geçen sefer gibi 2 hafta sonra gel derse kusura bakmasın bu sefer ben 25i gider özel e keseli görür, bebişlerimin fotosunu alırım. Sonra onu beklerim😁 Geçmiyor zaman, acaba öyle mi, böyle mi, tek mi, çift mi, birşey oldu mu diye düşünmeden edemiyorum 🥰 görmeden rahat edemeyeceğim 😁

Back
X