• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Grubun sabırsızı 1.sirada sensin zaten 🤣 ben 5.gunu akşamı yaptım çok silikti. 6.gun sabah silik çizgiyi görmüştüm. 2 çizgi gormek icin tekrar test yapacam 🤣🤣
Yeniden mi 😅😅 ben varya şuan da acayip zor tutuyoeum kendimi. Aaa şey sormadım sana, kesenin boyutuna göre kaç haftalık gözüküyor hamileliğin? Bebek gözükmedi dimi henüz?

Birde pozitifi goren arkadaslara soruyum sizde idrara sik sik cikiyosunuzmu? Idrarinizin rengi kokusu varmi?

Yeniden mi 😅😅 ben varya şuan da acayip zor tutuyoeum kendimi. Aaa şey sormadım sana, kesenin boyutuna göre kaç haftalık gözüküyor hamileliğin? Bebek gözükmedi dimi henüz?
Kese 5 mm dedi sadece tabi bebek daha görünmedi boşluk var şimdilik haftaya netleşir diye düşünüyorum ama bilmiyorum🤣
5mm 5 hafta demekmiş forumda okumuştum Bi yerde 🤣 hesaplama sitelerinde 4+5 çıkıyor

Kese 5 mm dedi sadece tabi bebek daha görünmedi boşluk var şimdilik haftaya netleşir diye düşünüyorum ama bilmiyorum🤣
5mm 5 hafta demekmiş forumda okumuştum Bi yerde 🤣 hesaplama sitelerinde 4+5 çıkıyor
Haftaya bir gidiyormuşsun aynı kese de iki bebek 😍

Haftaya bir gidiyormuşsun aynı kese de iki bebek 😍
2.kese yokmu diye sordum haftaya kesinleşir o var veya yok diye dedi . İnşallah ikizdir ya birdaha tüp bebekle uğraşmak istemiyorum.. ve kardeş olmasını da gerektiğini düşünüyorum. İkiz okursa süper olur 🤣🙏🏻

T+13 den bildiriyorum 🙈

T+5 18.27
T+7 110, 1
T+9 317.6
T+11 626.7
T+13 1730

Bence artık herşey normal seyrinde ilerliyor diye düşünebilirim dimi? Ben de ultrason çıktısını görmeden rahat edemeyeceğim sanırım
Canim seninki ikiz olabilir mi sadece meraktan soruyorum 😅😅 bu arada ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsunn🥰🥰 bende 13.gün verip bu kan verme işini hayırlısıyla kapatıp ultrason kısmına geçmek istiyorum🥰🥰

hayırlı olsun🌸 ben de sizden bir gün önce akşam oldum transfer benim test günüm de 22 si 🤗 ağrınız vs oldu mu?
Hepimize hayırlı haberler gelsin 🙏🏼ağrım hatta hissettiğim pek bir şey yok gibi göğüslerim hassaslaştı, biraz bugün kasıklarımda belli belirsiz ağrı gibi oldu. O da var diyemem bile

Canim seninki ikiz olabilir mi sadece meraktan soruyorum 😅😅 bu arada ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsunn🥰🥰 bende 13.gün verip bu kan verme işini hayırlısıyla kapatıp ultrason kısmına geçmek istiyorum🥰🥰
Önce sağlıkla gelişmeye devam edecek embriyom için dua ediyorum sonra da ikisininde tutmuş olma ihtimali için dua ediyorum 🙏 yükseliş hızı bazen korkutmuyor değil ama beni. Genelde hep x3 gibi bir artış var. Gerçi çiti piti diyor ki, artıştan çok değerin olduğu ölçüymüş önemli olan. İkizi bu belirliyormuş.

Back
X