- 31 Ağustos 2025
- 516
- 373
- 18
- 44
5.günÇift çizgiyi kaçıncı gün gördünüz peki . Yapmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum T+ 8 deyim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.günÇift çizgiyi kaçıncı gün gördünüz peki . Yapmak istiyorum ama bi yandan da korkuyorum T+ 8 deyim ben
Yeniden miGrubun sabırsızı 1.sirada sensin zatenben 5.gunu akşamı yaptım çok silikti. 6.gun sabah silik çizgiyi görmüştüm. 2 çizgi gormek icin tekrar test yapacam
![]()
Kac gun embriyosuydu canim insAllah guzel yukselirBugün t+7 gün oldu kan sonucum 36 normalde test günüm pazartesiydi ama dayanamadım kan verdim![]()
9.gün 68Kızlar kan verdim bende inşallah güzel sonuçlar alırım
Maşallah ne kadar çok pozitif var Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımaKimi 7., 9. 11. Günlerde yaptı
Kimisi 8., 10, 12.günlerde
Kese 5 mm dedi sadece tabi bebek daha görünmedi boşluk var şimdilik haftaya netleşir diye düşünüyorum ama bilmiyorumYeniden miben varya şuan da acayip zor tutuyoeum kendimi. Aaa şey sormadım sana, kesenin boyutuna göre kaç haftalık gözüküyor hamileliğin? Bebek gözükmedi dimi henüz?
Benim oldu 9.günde kanamam oldu birde 11.günde kanama olduPozitifi gören Kızlar bir de yerleşme kanamanız oldu mu ?
Teşekkür ederim . 5.gün çift embriyo transferi oldum.Kac gun embriyosuydu canim insAllah guzel yukselir![]()
Gözün aydın canım maşallah9.gün 68
11.gün 221
Pazartesi tekrar istedi doktorum
Bende olmadı çok şükür ama çoğu tüp bebek tedavisi olanlarda oluyormuş strese girmemek lazım diyorlarPozitifi gören Kızlar bir de yerleşme kanamanız oldu mu ?
Haftaya bir gidiyormuşsun aynı kese de iki bebekKese 5 mm dedi sadece tabi bebek daha görünmedi boşluk var şimdilik haftaya netleşir diye düşünüyorum ama bilmiyorum
5mm 5 hafta demekmiş forumda okumuştum Bi yerdehesaplama sitelerinde 4+5 çıkıyor
2.kese yokmu diye sordum haftaya kesinleşir o var veya yok diye dedi . İnşallah ikizdir ya birdaha tüp bebekle uğraşmak istemiyorum.. ve kardeş olmasını da gerektiğini düşünüyorum. İkiz okursa süper olurHaftaya bir gidiyormuşsun aynı kese de iki bebek![]()
Sağolun darısı sana olsun inşallah.Gözün aydın canım maşallah![]()
Sen ne zaman gideceksin unuttumHaftaya bir gidiyormuşsun aynı kese de iki bebek![]()
Canim seninki ikiz olabilir mi sadece meraktan soruyorumT+13 den bildiriyorum
T+5 18.27
T+7 110, 1
T+9 317.6
T+11 626.7
T+13 1730
Bence artık herşey normal seyrinde ilerliyor diye düşünebilirim dimi? Ben de ultrason çıktısını görmeden rahat edemeyeceğim sanırım
Hepimize hayırlı haberler gelsinhayırlı olsunben de sizden bir gün önce akşam oldum transfer benim test günüm de 22 si
ağrınız vs oldu mu?
24 ekime kadar dayanma gücü versin bana yaradanSen ne zaman gideceksin unuttum![]()
Önce sağlıkla gelişmeye devam edecek embriyom için dua ediyorum sonra da ikisininde tutmuş olma ihtimali için dua ediyorumCanim seninki ikiz olabilir mi sadece meraktan soruyorumbu arada ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsunn
bende 13.gün verip bu kan verme işini hayırlısıyla kapatıp ultrason kısmına geçmek istiyorum
![]()