- 30 Ocak 2014
- 612
- 312
- 333
Erken dönemde yapmışsınızdır belki. Kaçıncı günü transferin?Kizlar bende neqatif beta 4.4 cikti bilmiyorum artarmi ama doktorum neqatif dedi cok uzgunum.o yuzden idrarda cikmamis demekki olmayinca cikmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken dönemde yapmışsınızdır belki. Kaçıncı günü transferin?Kizlar bende neqatif beta 4.4 cikti bilmiyorum artarmi ama doktorum neqatif dedi cok uzgunum.o yuzden idrarda cikmamis demekki olmayinca cikmiyor
9 ekimde oldum t+9 cu gun 3 gun embiroyusuErken dönemde yapmışsınızdır belki. Kaçıncı günü transferin?
3. Gün embriyo olunca 12.gun belli oluyor sanırım. Biraz daha bekleyelim bakalım belki yükselir değer.9 ekimde oldum t+9 cu gun 3 gun embiroyusu
Ay maşallahBen geldim
![]()
14.günümAy maşallahkaçıncı gününüzdü sizin?
İki gün sonra katlanacak belki de inşallah9 ekimde oldum t+9 cu gun 3 gun embiroyusu
Allâh razı olsunGününüze göre çok güzel bi değer maşallah![]()
![]()
Canım genelde iyi kötü cıkmış 9. gündde. Ama idrar testiyse güvenme kan testinde kesin sonuç cıkıcaktır, umarım pozitiftirKızlar ben sabah dayanamayıp test yaptım erken gebelik 3. Gün embriyosu benimki bugün 9. Gün ve maalesef negatif çıktı. Burdan dönüş olur mu bilmiyorum 4 gün sonra test günüm . Hiç umudum kalmadı .![]()
İdrar testi yaptım kan testi Salı günü bi mucize olursa pozitifi görürüm .Canım genelde iyi kötü cıkmış 9. gündde. Ama idrar testiyse güvenme kan testinde kesin sonuç cıkıcaktır, umarım pozitiftir![]()
İnşallah pozitif haber alırsın geçmiş olsun canımoldu canım şükür bakalım artık beklemedeyizteşekkür ederim
![]()
Hic sanmiyorum canim desteyin icin tesekkur ederim sen pozitivi gorursun insallah3. Gün embriyo olunca 12.gun belli oluyor sanırım. Biraz daha bekleyelim bakalım belki yükselir değer.
Sanmam canim evet soyledi cok tesekkur ederim desteyin icin insAllah poztivi gorursunİki gün sonra katlanacak belki de inşallahhekiminiz ilaçlarınızı bırakmanızı söyledi mi
Yaa cok cok sevindimm nerdeyse kese vakti gelmiş aferimm pıtırcığaBen geldim
![]()
Bende sizin gibi düşündüm 6. Gün embriyosu 6. Gün idrar testi negatif çıktı ama 9. Gün 275 ile pozitifi gördüm lütfen test gününüzü bekleyin ve bol bol dua edin inşallah bebeginiz sizinledirİdrar testi yaptım kan testi Salı günü bi mucize olursa pozitifi görürüm .
Ya seni o kadar iyi anlıyorum kiiKızlar ben 2 kere test vermiştim 9.gün 68 11.gün 221 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi doktor pazara denk geliyor pazartesi versem bişey farkeder mi ne kadar yükselmişse kesin gebelik var diyoruz anneme söylemek için sabırsızlanıyorum da![]()
2. Testte 3 kat artış oldu 3.testte de aynısı olursa bir daha test istiyorlar mı kaça gelene kadar veriyoruz doktorum çok iyi ama bu konularda soğuk sadece bekleyelim bakalım diyo sonucun iyi bile demedi ondan endişelendim hamile miyim değil miyim emin değilimYa seni o kadar iyi anlıyorum kiibence 2 katına yakın artmis olursa söyle ben oyle yapmistim
![]()