• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benim de 14.gün bhcg 1550 geldi 2 gün sonra doktor kese için çağırdı dün gittim bir kese çok iyi ancak diğeri biraz küçük daha sonra ki kontrolde durum netleşebilirmiş diğer kesenin yarısından bile küçüktü 2.kese

Kızlar ben sabah dayanamayıp test yaptım erken gebelik 3. Gün embriyosu benimki bugün 9. Gün ve maalesef negatif çıktı. Burdan dönüş olur mu bilmiyorum 4 gün sonra test günüm . Hiç umudum kalmadı .😢

Kızlar ben sabah dayanamayıp test yaptım erken gebelik 3. Gün embriyosu benimki bugün 9. Gün ve maalesef negatif çıktı. Burdan dönüş olur mu bilmiyorum 4 gün sonra test günüm . Hiç umudum kalmadı .😢
Canım genelde iyi kötü cıkmış 9. gündde. Ama idrar testiyse güvenme kan testinde kesin sonuç cıkıcaktır, umarım pozitiftir🤲

Kızlar ben 2 kere test vermiştim 9.gün 68 11.gün 221 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi doktor pazara denk geliyor pazartesi versem bişey farkeder mi ne kadar yükselmişse kesin gebelik var diyoruz anneme söylemek için sabırsızlanıyorum da 🥲🥲

Kızlar ben 2 kere test vermiştim 9.gün 68 11.gün 221 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi doktor pazara denk geliyor pazartesi versem bişey farkeder mi ne kadar yükselmişse kesin gebelik var diyoruz anneme söylemek için sabırsızlanıyorum da 🥲🥲
Ya seni o kadar iyi anlıyorum kii🥰🥰 bence 2 katına yakın artmis olursa söyle ben oyle yapmistim🫠

Ya seni o kadar iyi anlıyorum kii🥰🥰 bence 2 katına yakın artmis olursa söyle ben oyle yapmistim🫠
2. Testte 3 kat artış oldu 3.testte de aynısı olursa bir daha test istiyorlar mı kaça gelene kadar veriyoruz doktorum çok iyi ama bu konularda soğuk sadece bekleyelim bakalım diyo sonucun iyi bile demedi ondan endişelendim hamile miyim değil miyim emin değilim 😄

Back
X