Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Allahım nasip eder inşallah Herşey güzel olur

InsAllah siz pozitifi gorursunuz Bu tup bebek surecinde nekatif duymak cok kotu bir sey hic kimsenin bu aci duyguyu tatmasini istemem
Benim idrar testim de negatif geldi kan testini bekliyorum . Ama umudum yok . Sabahtan beri gözümde yaş kurumadı .çok umut bağlamışım ilk transferim. keşke hepimiz için kolay olsaydı

Benim idrar testim de negatif geldi kan testini bekliyorum . Ama umudum yok . Sabahtan beri gözümde yaş kurumadı .çok umut bağlamışım ilk transferim. keşke hepimiz için kolay olsaydı
Kendinize bunu yapmayın psikoloji cok önemli bu süreçte bu defa olmasa bile elbet birgun olacaktır dualarım sizinle

Canim bekle kani idrarda neqatif olub kanda pozitif cikan cok var insAllah pozitifdir keske hep 1ciden hepimjzde tutsaydi bu surec zor

Hanımlar 3.gün embriyosu olanlar 12. Günde kaç değerle öğrendi gebeliğini acaba

Benimde öyle kasıma sarkacak gibi ama bu grubun enerjisini çok sevdim.
Kızlar benim bi sıkıntım var stres mi ilaçlar mı bilemiyorum ama sürekli eşimle kavga ediyoruz kavga kıyamet kendimi yerlerden topluyorum ağla zırla kendimi çok kötü hissediyorum yalnız mıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…