- 30 Ocak 2014
- 612
- 312
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım nasip eder inşallah Herşey güzel olurHamile olan arkadaşlar. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağınıza almanızıda nasip etsin. Lütfen banada dua edin. Pazartesi yumurta toplama günü belli olacak. Yaşıma göre yumurta sayısı iyi olduğunu söyledi doktor. inşAllah herşey yolunda gider.
Hamile olan arkadaşlar. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağınıza almanızıda nasip etsin. Lütfen banada dua edin. Pazartesi yumurta toplama günü belli olacak. Yaşıma göre yumurta sayısı iyi olduğunu söyledi doktor. inşAllah herşey yolunda gider.
InsAllah siz pozitifi gorursunuzAynı gün transferimiz olmuş benimki de 3. Gün embriyosu
Benim idrar testim de negatif geldi kan testini bekliyorum . Ama umudum yok . Sabahtan beri gözümde yaş kurumadı .çok umut bağlamışım ilk transferim. keşke hepimiz için kolay olsaydıInsAllah siz pozitifi gorursunuzBu tup bebek surecinde nekatif duymak cok kotu bir sey hic kimsenin bu aci duyguyu tatmasini istemem
![]()
Allah yardımcınız olsunn sabir versin cok haklısınızInsAllah siz pozitifi gorursunuzBu tup bebek surecinde nekatif duymak cok kotu bir sey hic kimsenin bu aci duyguyu tatmasini istemem
![]()
Kendinize bunu yapmayın psikoloji cok önemli bu süreçte bu defa olmasa bile elbet birgun olacaktır dualarım sizinleBenim idrar testim de negatif geldi kan testini bekliyorum . Ama umudum yok . Sabahtan beri gözümde yaş kurumadı .çok umut bağlamışım ilk transferim. keşke hepimiz için kolay olsaydı![]()
Canim bekle kani idrarda neqatif olub kanda pozitif cikan cok var insAllah pozitifdirBenim idrar testim de negatif geldi kan testini bekliyorum . Ama umudum yok . Sabahtan beri gözümde yaş kurumadı .çok umut bağlamışım ilk transferim. keşke hepimiz için kolay olsaydı![]()
Tesekkur ederim canim AminAllah yardımcınız olsunn sabir versin cok haklısınız![]()
Ben 40 ile öğrenmiştim ama yukselmedi maalesef kimyasal olmuştu canim. Alt sınır 75 demislerdiHanımlar 3.gün embriyosu olanlar 12. Günde kaç değerle öğrendi gebeliğini acaba![]()
Aaa tamam canım. Teşekkür ederim bilgilendirme içinBen 40 ile öğrenmiştim ama yukselmedi maalesef kimyasal olmuştu canim. Alt sınır 75 demislerdi![]()
Benimde öyle kasıma sarkacak gibi ama bu grubun enerjisini çok sevdim.Önerileri alalımben de ekim sonu transfer olacağım. Opu sonrası bekleme sürem oldu. Bu ay sonu heyecanlı bekleyişinize ben de katılacağım. Aramızda herkes var, transfer olan bekleyen ya da transferini bekleyen, tedaviye yeni başlayanlar o nedenle çok güzel bilgi akışı oluyor takip ediyorum. Belki Ekim ayı geçince degiştirirz biraz da ay gğncel olunca katılım çok oldu.
Sebebi ilaçlar mı, yoksa yaşadığımız stres mi bilmiyorum ama dün t+3 te eşim bütün gün ağlattı beni. Bir yerden sonra tamam tutmayacak diye ağladım zaten. Şimdi içimde kocaman bir boşluk var. Aylarca emek, yıllarca kurulan hayal boşa gitti gibi hissediyorum. Negatif olacak eminim.Benimde öyle kasıma sarkacak gibi ama bu grubun enerjisini çok sevdim.
Kızlar benim bi sıkıntım var stres mi ilaçlar mı bilemiyorum ama sürekli eşimle kavga ediyoruz kavga kıyamet kendimi yerlerden topluyorum ağla zırla kendimi çok kötü hissediyorum yalnız mıyım ya
Sebebi ilaçlar mı, yoksa yaşadığımız stres mi bilmiyorum ama dün t+3 te eşim bütün gün ağlattı beni. Bir yerden sonra tamam tutmayacak diye ağladım zaten. Şimdi içimde kocaman bir boşluk var. Aylarca emek, yıllarca kurulan hayal boşa gitti gibi hissediyorum. Negatif olacak eminim.
Kızlar o bende de var sakin kalalım ilaçlardan oluyor biraz da süreçten haliyle ama estrofem ve progesteron duygusal dalgalanma yapıyor maalesef. Ben de aşırı sinir küpüyüm farkında olmadan sağa sola sarıyorum cok normal.Benimde öyle kasıma sarkacak gibi ama bu grubun enerjisini çok sevdim.
Kızlar benim bi sıkıntım var stres mi ilaçlar mı bilemiyorum ama sürekli eşimle kavga ediyoruz kavga kıyamet kendimi yerlerden topluyorum ağla zırla kendimi çok kötü hissediyorum yalnız mıyım ya
Şimdi yemin ediyorım ki seni etiketleyecektim. Diyorum normal şartlarda benim bugün kan günümsw senin de dün olmalıydı. Diyorum içimden gitmedi mi acaba ne oldu? Bu sayfaya bir girdim burdasınBen geldim
![]()
Teşekkür ederim desteğiniz içinKendinize bunu yapmayın psikoloji cok önemli bu süreçte bu defa olmasa bile elbet birgun olacaktır dualarım sizinle![]()
İnşallah tek umudum o . Süreç çok zor psikolojik olarak yıpratıyor insanıCanim bekle kani idrarda neqatif olub kanda pozitif cikan cok var insAllah pozitifdirkeske hep 1ciden hepimjzde tutsaydi bu surec zor
Sizin değerler nasıldı?Belli olmuyor aslında yüksek olup tek görende var ama benim betalar hep yüksek gitti 2 kese gördük
Yardımcı olur mu bilmem ama 5. Gün embriyosu içşn ilk kan testim 18 çıkmıştı. Az da çıkabiliyor yani korkmayın ne olursa olsun. 5 i geçsin de sonrası katlanarak artsın dilerimHanımlar 3.gün embriyosu olanlar 12. Günde kaç değerle öğrendi gebeliğini acaba![]()
MerhabaYardımcı olur mu bilmem ama 5. Gün embriyosu içşn ilk kan testim 18 çıkmıştı. Az da çıkabiliyor yani korkmayın ne olursa olsun. 5 i geçsin de sonrası katlanarak artsın dilerim