• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Mutlaka haber ver biz sabırsızlara🍀
Değişirse değişsin. Bence hiç görme o yüzü. Nasıl rahat ediyorsan öyle geçir bu günleri bence tabi yani
İkinizi de kocaman gönülden tebrik ediyorumm bize de dua edinn :)

Ben mesai saatlerimde çok bakamıyorum arada girip okuyorum ama bu grupta 1 saatte bile dengeler değişiveriyor. Hep olumluya değişsin inşallah 😊

İkinizi de kocaman gönülden tebrik ediyorumm bize de dua edinn :)

Ben mesai saatlerimde çok bakamıyorum arada girip okuyorum ama bu grupta 1 saatte bile dengeler değişiveriyor. Hep olumluya değişsin inşallah 😊
Olacak olacak inanıyorum ben. Bende ki inanç bombası hepimize işlesin hiç bitmesin. Pozitif pozitif haberlerle grup coşsun dilerim 🙏

İlk 48 saatte belli oluyor her sey. Sonrasında da dikkatli olmak gerekiyor ama yavaş yavaş hayatına dönebilirsin. Beb oturarak çamaşır katliyorim yemek hazırlığı yapıyor ama mesela makinelere eğilip kalkmiyorum. Robot da silip supuruyor sağolsjn❤️‍🩹
Ben bulaşık makinasına eğilip kalkıyorum ya. Ama şöyle tabakları yerleştirmek için. Kayınvalidenşn evi olunca acayip rahatsız hissediyorum kendimi. Elimden alıyor ama ben yine de başta en azından kendi tabaklarımı yerleştiriyorum. Zararlı diöi bu yaptığım?

Ben bulaşık makinasına eğilip kalkıyorum ya. Ama şöyle tabakları yerleştirmek için. Kayınvalidenşn evi olunca acayip rahatsız hissediyorum kendimi. Elimden alıyor ama ben yine de başta en azından kendi tabaklarımı yerleştiriyorum. Zararlı diöi bu yaptığım?
Yok canım yavaş hareket et dikkatli ol ama yukarı uzanıp yerleştirme

Zararlı degil ama cok zorlamayin kendinizi dizinizden doğru eğilin

Kızlar bu rahim kalınlığı ne kadar yüksekse daha iyi mi oluyor öyle mi anlıyorum

Kızlar bu rahim kalınlığı ne kadar yüksekse daha iyi mi oluyor öyle mi anlıyorum
Çok kalın olduğunda da transferi iptal edebiliyorlar. Optimum bir seviyesi var. Bugün benim 7 mm olarak ölçüldü. Daha transfer ne zaman olacak belli değil, lh pik yapmadı çünkü. Doktor duruma göre estrofem ekleyebiliriz dedi. Normalde doğal siklus olarak ilerliyoruz

Çok kalın olduğunda da transferi iptal edebiliyorlar. Optimum bir seviyesi var. Bugün benim 7 mm olarak ölçüldü. Daha transfer ne zaman olacak belli değil, lh pik yapmadı çünkü. Doktor duruma göre estrofem ekleyebiliriz dedi. Normalde doğal siklus olarak ilerliyoruz
Evet belli bir aralığı varmış

Kızlar buraya ilk kez yazıyorum ben de wp grubumu açsak Ekim de transfer olanlar 😇
Bir bayan yazmıştı. Ceza veriliyormuş telefon falan paylaşılınca. Eğer öyle ceza verilecek bir durum yoksa olur tabi neden olmasın. Hepimiz kanda da olumlu sonuçlar alalım inşallah 🤲

Bir bayan yazmıştı. Ceza veriliyormuş telefon falan paylaşılınca. Eğer öyle ceza verilecek bir durum yoksa olur tabi neden olmasın. Hepimiz kanda da olumlu sonuçlar alalım inşallah 🤲
Öylemiymiş E özel mesaj kısmı var ordan paylaşma olur sanırım burda herkese açık olmaz da

Transfere kadar zaman ayrı duruyor, test zamanına kadar zaman yine ayrı bir evreye geçip durarak devam ediyor 😂 umarım çok güzel geçer transferiniz ve bekleme sürecinde ki sonuçlanmanız
Ya evet 12 gün nasıl geçecek şimdi bilmiyorum transfer sorunsuz gerçekleşti şükür

Back
X