• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Ben günde 3 adet alıyorum neden acaba? Bir de bunu yeni duydum. Bazıları fitil olarakta kullanıyormuş bunu. Benim bitmek üzere. Reçetesiz alamıyoruz dimi bu ilacı
Reçetesiz olmuyor diye biliyorum, fitil olarak kullananlardan biriyim günde 4 tane içiyorum 2 tane fitil olarak atıyorum bence senin kalınlık iyi ya direk rahme uygulatma gereği görmemiş olabilir çünkü benim kalınlığı yeterli görmeyince dozu arttırdı dedim ya 2 tane vajinal olarak ekleyerek arttırdı direk rahme gitsin diye bence :)

Reçetesiz olmuyor diye biliyorum, fitil olarak kullananlardan biriyim günde 4 tane içiyorum 2 tane fitil olarak atıyorum bence senin kalınlık iyi ya direk rahme uygulatma gereği görmemiş olabilir çünkü benim kalınlığı yeterli görmeyince dozu arttırdı dedim ya 2 tane vajinal olarak ekleyerek arttırdı direk rahme gitsin diye bence :)
Olabilir bana 4 happy olarak başlandı, transferden 4 gün önce tekrar e2 bakıldı. Doktor aradı istediğimden biraz düşük 6 ya çıkartalım dedi

Katlanarak artsın inşallah bu sefer olacak senin ki 🙏🏼 çok sevindim yalnız bu arada kötü etkiliyorsunuz beni test günümde yaptırcam derken aklıma sokuyorsunuz erken testi 😄
Kız doktorum bugüne çağırdı beni bana kalsa daha kan vermicektim o yukseklicek telaşıyla uğraşmak istemedim🤣😇
Bu arada bu benim ilk transferim cift embriyo 5.gün t+7

Öğleden sonra görüşeceğim bakalım ne dicek 😇
Herkesten önce kontrole gitmek korkuttu beni 🤣
Benim dpktorum da transfer günü, 10 gün sonra görüşürüz demişti. Kan istemiyor direk alttan ultrasonla bakıyor. Ama ben bekleyeceğim gitmeyeceğim. 14 ünde gitmem gerekiyor aslında ama 18 inde falan giderim belki 20 sinde. Dayanabildiğim yere kadar yani 😅

Allahtan hastane bu eve 1 saat uzaklıkta da gidemiyorum 😂

Benim dpktorum da transfer günü, 10 gün sonra görüşürüz demişti. Kan istemiyor direk alttan ultrasonla bakıyor. Ama ben bekleyeceğim gitmeyeceğim. 14 ünde gitmem gerekiyor aslında ama 18 inde falan giderim belki 20 sinde. Dayanabildiğim yere kadar yani 😅

Nasıl dayanacaksin ya ki sen grubun en sabırsız insanisin🤣

Kız doktorum bugüne çağırdı beni bana kalsa daha kan vermicektim o yukseklicek telaşıyla uğraşmak istemedim🤣😇
Bu arada bu benim ilk transferim cift embriyo 5.gün t+7
Bu arada senin 2. Deneme sanıyordum bende karıştırdım 😄 ekimde transfer olan çok kafalar karıştı iyice bi çizelge lazım bize 😅

Sen bu dediğine inandın mı 😂

Sen bu dediğine inandın mı 😂
Yaniii belki şöyle yapabilirim 🙈 kendi doktoruma değil de dibimde ki hastane de ki doktora gidebilirim 😅 ama kendi doktoruma ihanet etmişim gibi bir duygu oluşuyor içimde ve içimde gidemiyorum. Bu sefer cidden kendime inanmak istiyorummmm 😂

Yaniii belki şöyle yapabilirim 🙈 kendi doktoruma değil de dibimde ki hastane de ki doktora gidebilirim 😅 ama kendi doktoruma ihanet etmişim gibi bir duygu oluşuyor içimde ve içimde gidemiyorum. Bu sefer cidden kendime inanmak istiyorummmm 😂
Sen kan testiyle devam et bence şimdilik kontrol günü de doktora gidersin 😄
Yarın man testini tekrarlayacak mısın

Sen kan testiyle devam et bence şimdilik kontrol günü de doktora gidersin 😄
Yarın man testini tekrarlayacak mısın
Bugün yine idrarsan test yaptım 😂 o kadar test boşuna gitmesin dedim hemde koyulaşmaya bakıyorum. Bugün daha da belirgin çıktı. Kendi mantığımla da şöyle bir düşünceye vardım tabi ne kadar doğru bilemiyorum google hanım K Kittylovers cevap verecektir bu düşünceme 🙈 idrar testinde koyulaşma davam ettiği için kimyasal değildir diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi Bilmşyorum.

Yarın kan vereceğim. İkiz gebeliklerin betadan belli olması pek olması değilmiş fakat Chatgbt olası olduğunu söylüyor. Bakalım sonucumu çok merak ediyorum

Back
X