Aminn hepimiz buradan hoop haziran annelerine geçiş yapalım aminnMaşallah sağlıkla katlanarak artsın
Ekim ayı bol pozitifli devam ediyor darısı bizlere de olsunŞöyle suracıklara sürtünelim biraz
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn hepimiz buradan hoop haziran annelerine geçiş yapalım aminnMaşallah sağlıkla katlanarak artsın
Ekim ayı bol pozitifli devam ediyor darısı bizlere de olsunŞöyle suracıklara sürtünelim biraz
![]()
transferler sağlıklı ilerlerse haziranda mı doğuyorlar ben suan öğreniyorum desemAminn hepimiz buradan hoop haziran annelerine geçiş yapalım aminn![]()
ımom omega kullanıyorum ben eser miktarda da olsa onda var galibaKızlar b6 vitamin kullanan var mı
B6 vitamin kullansak sıktı olmaz demiımom omega kullanıyorum ben eser miktarda da olsa onda var galiba
Ben kullanmıyorum canimKızlar b6 vitamin kullanan var mı
Evet öyleymiş insallah amintransferler sağlıklı ilerlerse haziranda mı doğuyorlar ben suan öğreniyorum desemkan vericek misn pekii
Hangi marka cnmBen kullanmıyorum canim
Bende aldım test yarın yapacan ilk idrarlaEvet öyleymiş insallah aminyok günümden önce kan vermem bu testler ile takip edeceğim insallahh
![]()
Ayy hadi inşallah guzel haberleri bekliyorummBende aldım test yarın yapacan ilk idrarla
İnşallahAyy hadi inşallah guzel haberleri bekliyorumm
Bende merak ettim inşallah kötü bi haberle gelmezK Kittylovers iyi misin? Sonucun çıktı mı?
Çok sevindim inşallah katlanarak artar
Sizin varmı belirtileriniz bu arada hayrlı olsn
Evet mayıs ayındaki düşük yaptığım gebelik 58 ile öğrenmiştim. 8.günündeÇok sevindim inşallah katlanarak artardaha önceki pozitiflerindeki değerlere göre kıyaslarsan daha iyi dimi bu ?
Çok şükür arkadaşım üzümler bizimleK Kittylovers iyi misin? Sonucun çıktı mı?
Benim transferin ertesi gün akşam hafif kahverengi akıntım oldu . 3. Gün kabızlık yaşadım çok kötüydü Duphaloc vermişti doktor onu içtim . Bugün 4. Gün alt karnımda batma ve gerginlik var ve sağ tarafımda bişeyler atıyor gibi hissediyorum. Psikolojik de olabilirkızlar ne yapıyorsunuz? Ben konuşmayınca kimse konuşmuyorben acayip üşüyorum. Havada soğuk gerçi ama özellikle ayaklarımla sorunum var resmen ısınmadılar bir türlü