- 4 Şubat 2016
- 234
- 173
- 103
Amin amin hepimize inşallahİlk cümleye kahkaha attimcok cok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyoruz
en güzel rüya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin hepimize inşallahİlk cümleye kahkaha attimcok cok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin guzel haberlerinizi bekliyoruz
en güzel rüya
![]()
Senin randevun kaçta? İlk ultrason fotoğrafımız gelecek deseneBu arada herkese dua ediyorum tabiki güzel haberler alicazz peşpeşe![]()
Sabahtan giricem sıra alıp randevu bulunamıyor cok yoğun doktorSenin randevun kaçta? İlk ultrason fotoğrafımız gelecek desene![]()
Kız sen şimdi nasil sabrediyorsun grubun En sabırsızı ikenSenin randevun kaçta? İlk ultrason fotoğrafımız gelecek desene![]()
Hmm bu durumu hiç bilmiyordum tabi hiç o aşamayı görmedigim icinBenimde bu hafta aslında geçen hafta bu hafta için çağırmıştı ama gün vermemişti haftaya gel bakalım demişti. Ben gitmeyeceğim. Çünkü vajinal ultrasonla baktırmak İstemiyorum. Kanama riski oluşturabiliyor vajinal ultrason. Ben 6+ lara doğru gitmek istiyorum açıkçası. Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim
Dualarım seninle. Sen kaçta gideceksin kan vermeye?
Bir şey olmaz gözüyle bakıyorlar. Ama düşük esnasında da bakıyorlar vajinal. Benim oğlunda kanama olmuştu uzun bir süre hep vajinal ultrasondan bakmıştı doktor. Küçük belki çok küçük bir risk fakat risk risktir gözüyle bakıyorum ben. Beklemek çok zor tabiHmm bu durumu hiç bilmiyordum tabi hiç o aşamayı görmedigim icindoktorlar o zaman vajinal bakarken bu riski nasil alıyor?
Sabah gideceğim inşallah. Öğleden sonra öğrenmiştim olurum hayirlisiyla![]()
İnşallah dünden razıyız hepimizSizi de sürükleyeceğim arkamdan![]()
Hmm anladım icim rahatladiBir şey olmaz gözüyle bakıyorlar. Ama düşük esnasında da bakıyorlar vajinal. Benim oğlunda kanama olmuştu uzun bir süre hep vajinal ultrasondan bakmıştı doktor. Küçük belki çok küçük bir risk fakat risk risktir gözüyle bakıyorum ben. Beklemek çok zor tabi![]()
Güzel beslenme ile vücudunuzu hazirlayabilirsiniz hayırlı olsun. Omega 3 d vitamini ve magnezyum da kullanıyorum ben hemşireme sormuştum. Bir de Akdeniz ve protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum. Karbonhidrat yok . Tüketmek istersem de sağlıklı formları. Her sabah iki yumurta gibi gibi. Rabbım yardımcınız olsunKızlarr bugün Opu sonrası 2.adetimin 2.günüydü kontrole gittik estofem, corasprin ve folik asit başladı 14 gün sonra gel bakalım dedi. Muhtelemen Ekim sonu transfer olacağım. Önerileriniz var mu ?
Çok teşekkür ederim ben transfer öncesi tetanoz aşısı da olmayı düşünüyorum gebelik oluşmadan olmak daha mantıklı geldi inşallah ilk transfer ile gebe kalırım ve kucağıma alırım o ayrı tabi deGüzel beslenme ile vücudunuzu hazirlayabilirsiniz hayırlı olsun. Omega 3 d vitamini ve magnezyum da kullanıyorum ben hemşireme sormuştum. Bir de Akdeniz ve protein agirlikli beslenmeye çalışıyorum. Karbonhidrat yok . Tüketmek istersem de sağlıklı formları. Her sabah iki yumurta gibi gibi. Rabbım yardımcınız olsun
Aaa görmedim yazışmalardatopik sahibi ya neredelersin çizelge yapıcaz seni arıyoruz kaç gündür10 günü geçmiş gecikme doktora bilgi ver bence ama yakındır olursun da kist vs olmuş mu en azından kontrol eder. benim opudan sonra sol overde 5 cm kist oldu mesela. gecikme yaptı bende de 5 gün falan
Evet ProgesteronBunun sebebi kullandığımız progestonlar mı?
Günaydınlar, henüz çok erken belirti olmak zorunda değil. Her kadında bu süreç farklı işliyor. Kafanızı meşgul etmeye çalışın, kendinizi rahatlatacak şeylerle vakit geçirmeye çalışın. Güzel haberler alırsınız inşallah.Benin de bugün ilk günüm henüz hiç belirti yok stres yapmak istemiyorum ama beynim susmuyor
İnşallah yerleşme kanamasıdırKızlar merhaba dün transferle beraber 8.gündü kahve lekelenmem oldu. Adetime daha 5 gün var bu adet olamaz demi ya![]()
doktor ne dediyse ben onu baz alırım canım. Embriyolog ilac süreçlrrini bilmez kiMerhaba arkadaşlar cuma günü transfer olacak ama Lab aradı ya normalde doktor transfere gelmen bi iğne yap demişti prostegeron adı şimdi embriyolog sadece gel dedi benim kafam karıştı perşembe günü iğneyi saat kaçta yapmalıyım bana da dua edin kızlar
Canım reçete verildi proteston transfere gelemengökbekten başlanmalı diye saati önemli mi birde embriyo glue ben doktora bugün mü söylemeliyim istiyorum diyedoktor ne dediyse ben onu baz alırım canım. Embriyolog ilac süreçlrrini bilmez ki
göbekten olan dexi aynı saat yapıyorum ben hep. glue için de söyle bugünden bence.Canım reçete verildi proteston transfere gelemengökbekten başlanmalı diye saati önemli mi birde embriyo glue ben doktora bugün mü söylemeliyim istiyorum diye