• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

“Evet, sizin gibi çok güzel insanlar tanıdım. Hele bir tanesi çok özel; iğnesini bile paylaştı, Allah razı olsun. Onun sayesinde çok özel kişilerle tanıştım. Ama çok hassas bir dönemdeyim. Sorduğum sorulara kaba cevap veren veya empati kuramayan kişiler yüzünden dün hep ağladım. Bugün bile gözümden yaş geldi. Zaten hormonlar üst seviyede olduğu için moralim bozuldu.”
Canım benim hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz suan herkes senim iyiliğin için diyor ben de kaygı düzeyi yüksek bi insanım ama törpülemeye çalışıyorum kendimi. Maalesef süreçte kullanılan ilaçlar da bizi duygusal ve alıngan yapıyor. Kontrol edemeyeceğimiz seyler için endise duyarsak işimiz daha da zorlaşır. Ben de gün içinde bazen kendimi ağlarken buluyorum. Beklemek sürecin belirsizliği buna itiyor bizi. Umarım hepimiz çabalarımıza değen sonuçlar alalım sonra da bu günlerimize gülüp geçelim. Amin 🙏

Bana da aynı şeyi söyledi. Tek bebeğin en üstü, ikiz gebeliğin en alt seviyesi. Çünkü 2 katı değil 2.36 ve 2,50 katı artış var o yüzden. Nasip inşallah. Gönlümüze göre sağlıkla hayırla versin Rabbim inşallah 🤲
Aynen benimde oran aynı bakalım siz bi çarşamba gidin de ön prova olsunn bize😅😅

Benim de ilk 3-4 gun hic belirti yoktu evde dinlenme halinde oldugum surecte. T+4 te ucaga bindim baska sehire gittim, cok zorlamadan aktif sayilabilecek dusuk de olsa tempolu bir hafta gecirdim. Hafif batmalar hissettim, bazi gunler sifir enerjiye dustum bazi gunler gayet full enerjiydim. Herkesin de dedigi gibi vucut farkli tepkiler veriyor.
T+10 da silik çizgi gordum
Bugun T+12 de kan testi 294 geldi
Moralini yuksek tut, surece ve vücuduna guven ☺️
Teşekkür ederim canım cevabın için 🤩
Umarım katlanarak sağlıkla devam etsin gebeliğin 🙏🍀💝 Ben de belirti vs olmamasına takılmıyorum artık. Takılsam da bişiy değişmiyo suan madem akışta kalmak en iyisi 🤲🥹

Öncelikle bi maşallahinizi alırım🧿🫶🏻 Ben bugün birsey yaptım sağlık ocağı yanında çalıştığım için Bi merak ettim gittim kan verdim 3 ekimde transfer olmuştum 2 adet embriyo 5.gün
Bugün transferin 17 günü. 10 Ekim 154 12 Ekim 333 çıkmıştı bugün 7956 ikiz olabilir mi ya😍🥰
O neydi gız 😂 Maşallah mük mük bir değer🤲 Olabilitesi cok yüksek ikizler 🤫

Canım benim hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz suan herkes senim iyiliğin için diyor ben de kaygı düzeyi yüksek bi insanım ama törpülemeye çalışıyorum kendimi. Maalesef süreçte kullanılan ilaçlar da bizi duygusal ve alıngan yapıyor. Kontrol edemeyeceğimiz seyler için endise duyarsak işimiz daha da zorlaşır. Ben de gün içinde bazen kendimi ağlarken buluyorum. Beklemek sürecin belirsizliği buna itiyor bizi. Umarım hepimiz çabalarımıza değen sonuçlar alalım sonra da bu günlerimize gülüp geçelim. Amin 🙏
Amin inşallah 🤲

Genel olarak pozitif basmaya ihtiyacımız var , kalkıp iki roman havası oynasak bişiciğimiz kalmaz 💃🌼

Transferden birkaç gün sonra halaya giren ve üç tur atan bir arkadaş vardı, başlık açmıştı bir şey olur mu diye. Queen işte yaa 🫠 rol modelimiz o olmalı kesinlikle
Biz de iki tur halaya kalksak kendimize geliriz 😅 ben instada azeri doktorların suni mayalanma videolarını izliyorum. grubun adını 2025 ekim suni mayalanananlar yapalım 🤣

Back
X