• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

“Evet, sizin gibi çok güzel insanlar tanıdım. Hele bir tanesi çok özel; iğnesini bile paylaştı, Allah razı olsun. Onun sayesinde çok özel kişilerle tanıştım. Ama çok hassas bir dönemdeyim. Sorduğum sorulara kaba cevap veren veya empati kuramayan kişiler yüzünden dün hep ağladım. Bugün bile gözümden yaş geldi. Zaten hormonlar üst seviyede olduğu için moralim bozuldu.”
Üzülmeyin nolur 💐🤲🏻 Ben de burayı ilk kez kullandığımda benzer birşey yaşadım. Umut verenlere o kadar dua ettim ki, iyiler her zaman kazanır. Siz o güzel kalbinizi üzmeyin, yormayın🥹

Üzülmeyin nolur 💐🤲🏻 Ben de burayı ilk kez kullandığımda benzer birşey yaşadım. Umut verenlere o kadar dua ettim ki, iyiler her zaman kazanır. Siz o güzel kalbinizi üzmeyin, yormayın🥹
Allah razı olsun sizin kalbiniz güzel bana da dua eder misiniz 💐💐bende çok hassasım olayları yanlış bile anlıyorum oluyor bazen😅

Çok ilginç o zaman. Yani kendim matematiksel olarak olaya baktığım da aslında doğru yanlış tabi onlar daha iyi bilirde, 1 embriyo tutunamasa bile diğerinin tutunma ihtimali var buda şansı arttırıyor otomatikman. Siz imza attınız mı 2 tane embriyo için? Hangi ülke burası? Avrupa ve kuralları dimi 😊 Bizde yurtdışında yaşıyoruz fakat başarı oranları daha yüksek olduğu için Türkiye de tedavi oluyorum şuan

Allah razı olsun sizin kalbiniz güzel bana da dua eder misiniz 💐💐bende çok hassasım olayları yanlış bile anlıyorum oluyor bazen😅
Tabii ki ederim, oluyor oluyor bende de💐🤲🏻 İçin de bulunduğumuz durum da hassas, kırmadan/ kırılmadan ilerlerisn yolumuz inşallah, kendinize iyi bakın🎈💐🤲🏻 Herşey gönlünüzce, sağlıkla olsun bundan sonra🐥

Tabii ki ederim, oluyor oluyor bende de💐🤲🏻 İçin de bulunduğumuz durum da hassas, kırmadan/ kırılmadan ilerlerisn yolumuz inşallah, kendinize iyi bakın🎈💐🤲🏻 Herşey gönlünüzce, sağlıkla olsun bundan sonra🐥
Amin inşallah sizin de Herşey gönlünüzce olsun💐 teşekkür ederim moral oldunuz bana insanın bu zamanda güzel morale ihtiyacı oluyor çok sagolun🥰

Herkese merhaba. Yarın sabah benim yumurta toplama işlemi yapılacak. Biraz gezinirken burda soruları gördüm. İkiden fazla embriyo transferi yapılmamasını bize doktor şöyle açıklamıştı. Çoğul gebelikte erken doğum riski yüksek ve bu durum bebeklerde çeşitli anomalileri beraberinde getiriyor. Yani doğduktan sonra bazı hastalıklar olma ihtimali daha yüksek. Aynı zamanda annenin durumu da risk altına giriyor. Malum her ameliyat bir risk taşıyor. O nedenle ikiden fazla embriyo transferi yapılmıyor.

O zaman yarın ilk sahneye çıkacak olan P Paradisee ın bebekleri
K Kittylovers bebekleri
Ve benim bebeklerim 🧿🙏
Sonra ki gün senin bebeklerin 🙏
Bu sefer sıranı kaptık 😂

Allahım sen bizi güzel sonuçlarla o doktor kapısından çıkmamızı nasip et 🙏
Aminn aminn🤲 Saglikla kucagimiza almayi da bize ve isteyen herkese nasip et Allahimm🥰🤲

Herkese merhaba. Yarın sabah benim yumurta toplama işlemi yapılacak. Biraz gezinirken burda soruları gördüm. İkiden fazla embriyo transferi yapılmamasını bize doktor şöyle açıklamıştı. Çoğul gebelikte erken doğum riski yüksek ve bu durum bebeklerde çeşitli anomalileri beraberinde getiriyor. Yani doğduktan sonra bazı hastalıklar olma ihtimali daha yüksek. Aynı zamanda annenin durumu da risk altına giriyor. Malum her ameliyat bir risk taşıyor. O nedenle ikiden fazla embriyo transferi yapılmıyor.
Bence o doğduktan sonra hasta olma olasılığı her tüpe bebek tedavisinde mevcut. Ne kadar çok hormon alıyoruz ve bunlar ister istemez bebeğe geçiyordur. Evet çok şükür böyle bir tedavi yönetimi iyiki bulunmuş. Bu sayede bebeklerimizi kucağımıza alabileceğiz fakat endişem de çok bu konuda

Kızlar merhabalar herkese çok güzel haberli haftalar diliyorum 🌸 ben öncelikle pozitifi görmüş arkadaşlar olmak üzere aslında hepinizin tecrübelerini merak ediyorum. Ben 27 yaşındayım 7 ekimde 3.gün embriyosu transferi oldum ne yazık ki negatif sonuçlandı. Çok şükür ki 1 tane dondurulmuş 5.gün embriyorum var doktorum onun transferi için adet olduğumda yasmin+lucrin tedavisine başlayacağımı aynınzamanda histeroskopi olacağımı ve sonraki ayda transfer hazırlığı yapacağını iletti. 2. Transferim öncesi mutlaka şunu yaptırın dediğiniz şeyler var mı ? Mesela histeroskopi zaten yapılacak onun dışında embriyo glue talep edeceğim. Bunun dışında sizler NK hücre paneline baktırdınız mı buna baktırayım mı ve intralipid serum talep edeyim mi ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🤍
Cuma günü Allahın izniyle 3. transferimi olacağım canım 2 tane 5. Gün embriyosu glue ve İntralipid serum uygulanacak doktorum önerdi inşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız🌸

Cuma günü Allahın izniyle 3. transferimi olacağım canım 2 tane 5. Gün embriyosu glue ve İntralipid serum uygulanacak doktorum önerdi inşallah hepimiz güzel hayırlı sonuçlar alırız🌸
İnşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlısıyla, nk hücre paneline baktırdınız mı ? İntralipid için ona bakılması gerekiyor mu ?

İnşallah pozitif sonuç alırsınız hayırlısıyla, nk hücre paneline baktırdınız mı ? İntralipid için ona bakılması gerekiyor mu ?
Yok baktırmadım ben artık bu üçüncü denemem olduğu için doktorum faydasını görebilirsin dedi serum için önerdi bende kabul ettim

Back
X