• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

Benimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum
Bende embriyo glue ile transfer oldum 7.500tl.
Serum 1 doz 1750 tl taktirdim 1 doz daha var ama buraya gelebilir misinjz dediler ben de uşaka dönecek olunca o zaman tek doz yeterli dediler size versek şimdi uşak da takmazlar size devlet hastaneleri. biz burda özel hazırlıyoruz serumu dediler ne bilim bende e iyi madem tek doz yetsin dedim zaten doktor onermemiştjm ben kendim istedim taktirmayi.

Bende embriyo glue ile transfer oldum 7.500tl.
Serum 1 doz 1750 tl taktirdim 1 doz daha var ama buraya gelebilir misinjz dediler ben de uşaka dönecek olunca o zaman tek doz yeterli dediler size versek şimdi uşak da takmazlar size devlet hastaneleri. biz burda özel hazırlıyoruz serumu dediler ne bilim bende e iyi madem tek doz yetsin dedim zaten doktor onermemiştjm ben kendim istedim taktirmayi.
İnşallah hayırlı sonuçlar olur 🙏 hangi hastanede tedavi gördünüz

Benim 2. Deneme embriyo glue merkezde önerdiler artık inş bu sefer olur . Sizde güzel sonuçlar alırsınız inş
İnşallah 🙏 transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız şu an sadece estrofem ve corasprin verdiler inşallah progesteron iyi olur rahim de iyi kalınlaşır

İnşallah 🙏 transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız şu an sadece estrofem ve corasprin verdiler inşallah progesteron iyi olur rahim de iyi kalınlaşır
Transfer oncesi 7gun estrofem coraspirin kullaandim sonra prednol azitro progestan dex progestan fitil eklendi 5 gün . Döngümün 18.gun transfer oldum .

Back
X