Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim
Ya benim transferden sonda karnıma bir gerginlik var hala devam ediyor hafif hafifbatmalar filan daha çok erken belirti için. Neden böyle oldu acaba hicbirsey yoktu .
Benimde kasımın ilk haftası bana da embriyo glue ve serum yapılacak nerede tedavi görüyorsunuz? Serum iki kez yapılacak dendi henüz fiyat sormadım ne kadarmış serum
Bende embriyo glue ile transfer oldum 7.500tl.
Serum 1 doz 1750 tl taktirdim 1 doz daha var ama buraya gelebilir misinjz dediler ben de uşaka dönecek olunca o zaman tek doz yeterli dediler size versek şimdi uşak da takmazlar size devlet hastaneleri. biz burda özel hazırlıyoruz serumu dediler ne bilim bende e iyi madem tek doz yetsin dedim zaten doktor onermemiştjm ben kendim istedim taktirmayi.
Bende embriyo glue ile transfer oldum 7.500tl.
Serum 1 doz 1750 tl taktirdim 1 doz daha var ama buraya gelebilir misinjz dediler ben de uşaka dönecek olunca o zaman tek doz yeterli dediler size versek şimdi uşak da takmazlar size devlet hastaneleri. biz burda özel hazırlıyoruz serumu dediler ne bilim bende e iyi madem tek doz yetsin dedim zaten doktor onermemiştjm ben kendim istedim taktirmayi.