AMİN .Teşekkür ederim canimm
Teşekkür ederim canimm :) ben hep dua ediyorum evimde rabbimden hayirli bi evlat vermesini istiyorum Rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallah
Merhaba kızlaar:)Ekimde bende bebek istiyorum mumkünse Bizim hikayemizde şöyle;2yıllık evliyiz.Mayıstan beri korunmuyorduk olmuyordu heray hüsran.O kırmızıları görmek inanılmaz bir umutsuzluk yaratıyordu.Gecen ay eşimin daha önce varikosel kontrolüne gittiğini öğrendim.Dr ameliyat gerek yok demiş.5yıl önce filan gitmiş.30 eylüle kadın doğumcudan randevu aldık.Randevuya 1 hafta kala acayip kasık ağrım,bel ağrım başladı.Buarada biz nasılsa olmaz diye gün aşırı çalıştık.Tatildeydik Kontrolde dr 2-3 günlük bir gebelik olabilr.Yumurtan çatlamış.Ağrıların ondan dedi Bat a 15gün var.Ağrılar hala var.Bizde bekliyoruz bakalım ekim uğurlu gelr inşallah
merhaba.. uzun zamandır internetim yoktu giremedim siteye. hiç yumurtam oluşmamış. doktor yumurtalıkların çok dirençli hiç etkilenmemiş dedi. ilacın dozunu arttıralım bidaha ki ay dedi ama ben hala adet olmadım. test yaptım negatif ama ne gelen var ne giden. sende durumlar ne?günaydın canım durumun nedir yaptırdın mı iğneni :)
Ben cok komigim ya her regl oldugum da kalkip tum evi bastan asagi temizliyorum sinirimi evden cikariyorum
Bende genelde kafami dağıtmak için temizliğe sariyorum valla
Offf bende .......Bende genelde kafami dağıtmak için temizliğe sariyorum valla
Rabbim çok büyük canım inşallah hamişsindirkizlar bu ayin ortalarin da umudumu cok kaybettim sebebsizce esim yurt disina cikti vs vs hic bebek konusuna girmek istemedim ama bugun benim 28. gunum gelen giden olmadi yoksaaaa ??? :)
Rabbim çok büyük canım inşallah hamişsindir
Günaydın.Adet günü geçti mi?Test yapsaydınız.Bu ay folikasit kullandım ilk defa.Sadece vitamin olmasına rağmen 3gün de anca söküldüm.Anladımki ilaçlar çok etkiliyor.İnşallah vardır bebişya kirmizilar geliyo dedim de lekelenmem var sadece neyin nesi bu umutlanasim yok ama bir suphe iste ben bi anda adet olan bi insanim geldim geliyorum demez ilacin etkisi mi acep
Canım bende hemen olurum lekenlenme falan olmaz ama 2 ay önce çok vücudumu dinlemiştim ben bebek var kesin diye bütün belirtilerde vardı ama 3 gün önce başladı lekenlenme inşallah senin böyle değildir bebis vardırya kirmizilar geliyo dedim de lekelenmem var sadece neyin nesi bu umutlanasim yok ama bir suphe iste ben bi anda adet olan bi insanim geldim geliyorum demez ilacin etkisi mi acep
Canım bende hemen olurum lekenlenme falan olmaz ama 2 ay önce çok vücudumu dinlemiştim ben bebek var kesin diye bütün belirtilerde vardı ama 3 gün önce başladı lekenlenme inşallah senin böyle değildir bebis vardır
Günaydın.Adet günü geçti mi?Test yapsaydınız.Bu ay folikasit kullandım ilk defa.Sadece vitamin olmasına rağmen 3gün de anca söküldüm.Anladımki ilaçlar çok etkiliyor.İnşallah vardır bebiş
Bende 1 haftadır sağ ayağımın üstüne basamiyomyok beaa bu ayda yok :) bakalim cumartesi gitcem dr a asilama yapilcak bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?