ekim de hamile kalmayan kalmasiinnn

Teşekkür ederim canimm

Teşekkür ederim canimm :) ben hep dua ediyorum evimde rabbimden hayirli bi evlat vermesini istiyorum Rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallah
AMİN .
inşallah kuzumm inşallah hergün dua ediyoruz .. vakti geldiğinde gelecek zaten bebişlerde biz yine dua etmekten istemekten alı koyamıoruz kendimizi.
allah en hayırlı zamanda en hayırlısını versin inşallah..
rabbim meyvesiz ağaç meyvesiz yuva bırakmasın...
Amin..

Merhaba kızlaar:)Ekimde bende bebek istiyorum mumkünseBizim hikayemizde şöyle;2yıllık evliyiz.Mayıstan beri korunmuyorduk olmuyordu heray hüsran.O kırmızıları görmek inanılmaz bir umutsuzluk yaratıyordu.Gecen ay eşimin daha önce varikosel kontrolüne gittiğini öğrendim.Dr ameliyat gerek yok demiş.5yıl önce filan gitmiş.30 eylüle kadın doğumcudan randevu aldık.Randevuya 1 hafta kala acayip kasık ağrım,bel ağrım başladı.Buarada biz nasılsa olmaz diye gün aşırı çalıştık.TatildeydikKontrolde dr 2-3 günlük bir gebelik olabilr.Yumurtan çatlamış.Ağrıların ondan dediBat a 15gün var.Ağrılar hala var.Bizde bekliyoruz bakalım ekim uğurlu gelr inşallah

İnşallah canım hoş geldin :)

meraba arkadaşlar cumartesiden beri kahverengi akıntım geliyor ve inanılmaz kasık ağrım var ped koyacak kadar değil ama peçeteyle silince görünüyor batımı tam tahmin edemiyorum iki ay önce kimyasal geçirdim daha sonra düzene girmedi sizce ne olabilir fikirleriniz benim için önemli teşekkürler

günaydın canım durumun nedir yaptırdın mı iğneni :)
merhaba.. uzun zamandır internetim yoktu giremedim siteye. hiç yumurtam oluşmamış. doktor yumurtalıkların çok dirençli hiç etkilenmemiş dedi. ilacın dozunu arttıralım bidaha ki ay dedi ama ben hala adet olmadım. test yaptım negatif ama ne gelen var ne giden. sende durumlar ne?

Arkadaşlar bende 5 aylık evliyim bizde istiyoruz 5 aydır ama daha yok. Dr a gittim progesteron dusuk çıktı bide hsg istedi onu da cektirdim rabbime şükürler olsun o da temiz tüplerim açık çıktı.şimdi icim o kadar rahat ki anlatamam. Hsg den sonra hamile kalan çok oluyormuş bu filmden sonra hamile kalan var mi aranızda??

kizlar bu ayin ortalarin da umudumu cok kaybettim sebebsizce esim yurt disina cikti vs vs hic bebek konusuna girmek istemedim ama bugun benim 28. gunum gelen giden olmadi yoksaaaa ??? :)

kizlar bu ayin ortalarin da umudumu cok kaybettim sebebsizce esim yurt disina cikti vs vs hic bebek konusuna girmek istemedim ama bugun benim 28. gunum gelen giden olmadi yoksaaaa ??? :)
Rabbim çok büyük canım inşallah hamişsindir

Günaydın hanımlar..Bende kırmızıları erken erken gördüm buay3gündür sökülemiyordm bugün söküldü.Umudum yarınlar

ya kirmizilar geliyo dedim de lekelenmem var sadece neyin nesi bu umutlanasim yok ama bir suphe iste ben bi anda adet olan bi insanim geldim geliyorum demez ilacin etkisi mi acep

ya kirmizilar geliyo dedim de lekelenmem var sadece neyin nesi bu umutlanasim yok ama bir suphe iste ben bi anda adet olan bi insanim geldim geliyorum demez ilacin etkisi mi acep
Günaydın.Adet günü geçti mi?Test yapsaydınız.Bu ay folikasit kullandım ilk defa.Sadece vitamin olmasına rağmen 3gün de anca söküldüm.Anladımki ilaçlar çok etkiliyor.İnşallah vardır bebiş

Canım bende hemen olurum lekenlenme falan olmaz ama 2 ay önce çok vücudumu dinlemiştim ben bebek var kesin diye bütün belirtilerde vardı ama 3 gün önce başladı lekenlenme inşallah senin böyle değildir bebis vardır

yok beaa bu ayda yok :) bakalim cumartesi gitcem dr a asilama yapilcak bu ay

Günaydın.Adet günü geçti mi?Test yapsaydınız.Bu ay folikasit kullandım ilk defa.Sadece vitamin olmasına rağmen 3gün de anca söküldüm.Anladımki ilaçlar çok etkiliyor.İnşallah vardır bebiş
bu ayda cirt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…