- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
Günaydın bu sabah tekrarladık testi ve sonuç Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah..bugün yada yarın kan tahliline gideceğiz
ÇOOOK TEŞEKKÜRLER MUCKKKcoook sevindim gözün aydin canim. Darisi bize insallah :)
benide ekleyin liste oluşturuldu mu goremedim
bat 20 ekim
22 aydır istiyoruz
günaydınnn bendeki son durum hala gelen giden yok iğnemin 15. günü test için son 5 gün geri sayımmmmm :)Günaydin hanimlar.. son durumlar ne :)
günaydınnn bendeki son durum hala gelen giden yok iğnemin 15. günü test için son 5 gün geri sayımmmmm :)
AYY kıyamamm üzülmee üzülmee ben de bugün kırmızılar içinde uyandım :) saglık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz artık napalımmben bugün kırmızı kartı yedim hayırlısı
inşallah Rabbim sabrımızı arttırsın kucağımızı sağlıkla sıhhatle doldursun :)
SELAMLAR
BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM...
İNŞALLAH HEPİMİZİN DUASI TEZ VAKİTTE KABUL OLUR. BİZDE YAKLAŞIK 5-6AYDIR
BEBEK İSTİYORUZ BU AY BENDE BİRAZ BELİRTİ VAR AMA İNŞ. BEYNİM OYUN OYNAMIODUR.BAT 8EKİM O TARİHTE TEST YAPICAM UMARIM POZİTİF SONUCUNU ALIRIM.
STRESE GİRMEMEYE ÇALIŞSAMDA BİRAZ HEYECAN BİRAz STRES VAR UMARIM EN KISA ZAMANDA O DUYGUYA O YAVRUYA KAVUŞURUZZ... AMİN..
amin canım saolasın hoşbuldummm...hoş geldin canım allah dualarımızı kabul etsin :)
Amin inşallah canım.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..SELAMLAR
BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM...
İNŞALLAH HEPİMİZİN DUASI TEZ VAKİTTE KABUL OLUR. BİZDE YAKLAŞIK 5-6AYDIR
BEBEK İSTİYORUZ BU AY BENDE BİRAZ BELİRTİ VAR AMA İNŞ. BEYNİM OYUN OYNAMIODUR.BAT 8EKİM O TARİHTE TEST YAPICAM UMARIM POZİTİF SONUCUNU ALIRIM.
STRESE GİRMEMEYE ÇALIŞSAMDA BİRAZ HEYECAN BİRAz STRES VAR UMARIM EN KISA ZAMANDA O DUYGUYA O YAVRUYA KAVUŞURUZZ... AMİN..
amin canım saolasınAmin inşallah canım.. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?